![]() |
Cevap: Maçın Ardından
[B]Güzel Bir Maçtı Her İki Takımada Başarılar .![/B]
|
Bülent Hoca bugün bir hata yaptı. 2-0 dan sonra Balili'yi çıkarıp Tum'u alması son derece yanlıştı. Takım durdu ! Halbuki açık alanlar artacağı için Balili kontratakları ile fark açılabilirdi. Yine de sağlık olsun, tebrikler.
|
[B]hocamıza başarılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum...[/B]
|
[QUOTE=Kokomo;474710]Bülent Hoca bugün bir hata yaptı. 2-0 dan sonra Balili'yi çıkarıp Tum'u alması son derece yanlıştı. Takım durdu ! Halbuki açık alanlar artacağı için Balili kontratakları ile fark açılabilirdi. Yine de sağlık olsun, tebrikler.[/QUOTE]
kardeş açlığın alemi yok zaten yeniyorduk , hocamız çok doğru bi karar verdi Balili ye önümüzdeki maçlarda ihtiyacımız olacak dinlensinde diğer maçta atarız 4,5 tane |
[QUOTE=besyo_cu;474659][B]Takımımız cok geniş kadroya sahip kaleden Forvet hattımıza kadar istisnasız her oyuncumuzun alternatifi var bu sayede de ileriye daha rahat bakabilıyoruz.[/B][/QUOTE]
Orta saha da Muhammed Ali nin yerine top yapacak pas atacak kimse yok ama (var ama biz 2 yıldır göremedik Sergio o yüzdek yok gibi bişey). Top bizdeyken orta sahaya ihtiyacımız yok alışkanlık olmuş uzun toplar. at mehmet yıldızın önü o koşsun. eğer biraz pas yapabilsek şu kocaeli parça parça olurdu. Galibiyet için herkesi kutluyorum. umarım geçen yılın acısı çıkacak. |
mehmet yıldızın bu hafta dinlendiği iyi oldu. çok koşuyor, çok yoruluyor. bursa maçında fırtına gibi bir mehmet yıldız izliyicez inşallah.
|
Lincolnsüz Galatasaray galibiyete hasret kaldı ama Mehmet Yıldız'sız Sivasspor yine galip geldi.Büyük takım olmanın gerçeğidir bu.
|
[QUOTE=kadirakin58;474880]mehmet yıldızın bu hafta dinlendiği iyi oldu. çok koşuyor, çok yoruluyor. bursa maçında fırtına gibi bir mehmet yıldız izliyicez inşallah.[/QUOTE]
mehmet bursa maçında da cezalı o yuzden oynamıyor yine... maça gelince bulent hocanın muhammed ali ısrarını bi türlü anlayamıyorum ve hiçbir mantık bulamıyorum 11 de şans vermesıne surekli... m.ali nin oynadıgı zaman orta sahamız tamamen çöküyor çünki m.ali ne ibrahim dagasan ne de silla gibi pres yapıor ne de mucadele edıyor.gezıyor sadece sahada..kocaeli maçında özellikle ilk yarı adamlar yuruye yuruye geçti orta sahamızı. tamamen düştü orta saha bızım.çünki m.ali koşmuyor,mucadele etmıyor pres yapmıyor rakıbı yıpratmıyor..ama ilk 11 de çıkıyor..bakalım daha ne kadar devam edecek bulent hocanıun mali ısrarı |
bu takım mehmet yıldız, balili ve kamanan ile daha bir harika olacak
|
GARDAŞ SEN SIVASIN NERESINDENSIN?
Dur gardaş! Bir selam ver geç, dostuna Yabancı değilsin, bizim eldensin Endamın gururun bize benziyor Yiğidin harman olduğu yerdensin ------ Sivaslısın gardaş tanıdım seni Neredensin söyle gardaş ilçeni? Bilirim ben Sivasımdan göçeni Gardaş, sen Sivas’ın neresindensin? ------ Demirim, çeliğim sana emanet Yiğitlik var serde , etmezsin minnet Çalışkan, hatırnaz, hem dost hem de mert Gardaş, Divriği’nin neresindensin? ------ Gökpınar’ın berrak suyundan mısın? Selçukların asil soyundan mısın? Yoksa üç beldenin birinden misin? Gardaş, sen Gürün’ün neresindensin? ------ Namın duyurmuşsun dünya alemde Balıklı çermiğin tıbbın dilinde Garabaş gür sesli, yayla yolunda Gardaş, sen Kangal’ın neresindensin? ------ Köşedağı kanat gerer üstüne Yiğit gardaş, mert davranın dostuna Sahip çıkan hemşehrine, nesline Gardaş, Suşehri’nin neresindensin? ------ Köşedağ yaylasının zirvesinden mi? Pötürge gölünün çevresinden mi? Kızılırmağımın çehresinden mi? Gardaş, sen Zara’nın neresindensin? Asil soylu, güzel huylu hemşehrim Büyük gölden su içmişe benziyon Sivasıma gönül verin yürekten Gardaş, sen Hafiğin neresindensin? ------ Kelkit vadisinin güzel yerinden Sessiz durup yükselirsin derinden Kösedağın yiğit bekçilerinden Gardaş, Koyulhisar’ın neresindensin? ------ Gönül gözü ile dünyayı gören Insanlığa örnek olan, yön veren Aşık Veysel’imin doğduğu yerden Gardaş, Şarkışla’nın neresindensin? ------ Pir Sultan Abdal’ın bağnazından mı? Acılarla dolu ayvazından mı? Kabayelinden mi, poyrazından mı? Gardaş, Yıldızeli’nin neresindensin? ------ Gür sesiyle yükseklerden haykıran Sarılırsın Sivasına doğrudan Işsizlikten göçtün sen de yurdundan Gardaş, Imranlı’nın neresindensin? ------ Hoşgeldin hemşehrim, dost kervanına Suşehri, Zarayı aldın yanına Göğsüm kabarıyor güzel adına Gardaş, Akıncılar’ın neresindensin? Yeni girdin, ilçe olup araya El attık, seni de kattık halay’ a Sen de çıkan Kösedağ’a, Yaylaya Gardaş, Gölova’ nın neresindensin? ------ Içtiniz mi gardaş, tecer suyundan? Karabaş koyunun Kangal soyundan Merkezime yakın çevre köyümden Gardaş, sen Ulaşın neresindensin? ------ Ata sporumu yaşatan sensin Kısbet giyip perdah atanım sensin Can hemşehrimizsin, sen de bizdensin Gardaş, Doğanşar’ın neresindensin? ------ Uzunyayla siper olmuş bağrına Şiirler yazılmış senin uğruna Hoşgelmişsin sen de dost kervanına Gardaş, Altınyayla’nın neresindensin? ------ Baba vatanımsın, benim ilçemsin Gönlümde taht kuran gülsün, çiçeksin Seni sevenleri candan seversin? Gardaş, Gemereğin neresindensin? ------ Yiğitler diyarı aslan ilinden Dostların soyundan, aşık dilinden Badelerle dolu pirler elinden Gardaş, sen Sivas’ın neresindensin? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:34. |