![]() |
Cevap: HaLı SaHa MaÇıNa
[I]iki takımada başarılar skor ne olursa olsun biz hepimiz biriz [/I]
|
[I]iki takımada başarılar skor ne
olursa olsun biz hepimiz biriz [/I] |
[QUOTE=by_hunter;480080]bır oncekı maç harıka olmuştu sahaya gıttıgımde kımseyı goremeyınce bıras tırsmıştım ama millet sonradan gelmişti :D[/QUOTE]
YA sen onu bırakta gelcekmisiN onu söylEE |
şu anda sivas ta degilim resul malum 1 haftaya askerim onun için şehir şehri dolaşıp işleri toparlamaya çalışıyorum...
|
ya arkadaslar yazın ben qelırım :D
|
[QUOTE=CoLbee;480229]ya arkadaslar yazın ben qelırım :D[/QUOTE]
GEL GEL SENIDE BEKLERİZ....................... |
İSTERSENİZ GUZEL BİR TAKIM ÇIKARTIN SİZE İSTEDİGİNİZ ZAMAN RAKİP ÇIKARTIRIM :D:D:D:D:D:D:D:D BOL GOLLU MAÇLAR SİZE :D:D:D:D:D:D
|
LEVENT TE BELEDİYE BAŞKANLIGINA ADAYLIGINI KOYSA KAZANIR ÇOK ŞIK DURMUŞ
|
[QUOTE=ÇAĞLAR GİYİM;480387]İSTERSENİZ GUZEL BİR TAKIM ÇIKARTIN SİZE İSTEDİGİNİZ ZAMAN RAKİP ÇIKARTIRIM :D:D:D:D:D:D:D:D BOL GOLLU MAÇLAR SİZE :D:D:D:D:D:D[/QUOTE]
ONUNDA SIRASI VAR KARDESINN.. TURNUVALARRR.. |
[QUOTE=by_hunter;480083]hakem arkdaş bıraz sitem etmiş
zorlu musabakada görev yapacak hakem 4 lüsü açıklanamadı bu olay uzerıne gül5858 büyük bir fedekarlıkla bir yiğido dunyaya bedel nidaları ile bu zorlu goreve talip oldu bu arada ufak bı tıyo ahmetturana dıkkat et çok çamura yatıyo dokunsan abi napıyon ayagımı kırıyodun falan dıyo :D[/QUOTE] TABİKİ BU KONUDA DİKKAT EDECEĞİM ARKADAŞLAR ÖYLE ÇAMURA FALAN YATAN OLURSA ŞİMDİDEN UYARIYORUM EN UFAK BİR EL HAREKETİNİZDE KART'TAN KURTULUŞ YOK TORPİL YOK AHMET TURAN ARKADAŞ KONUSUNA DİKKAT EDECEĞİM :rolleyes::D:D:D |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:29. |