![]() |
Cevap: B. Uygun Kuradan Memnun
BENCEDE EN İYİ KURA BÜLŞENT HOCA.ANKARASPOR ÇIKMASINDA KİM ÇIKARSA ÇIKSIN DEDİM.ONLARIN İŞİ BELLİ OLMUYOR SADECE.BUNLAR KOLAY RAKİP.İNŞALLAH FİNELİ BEŞİKTAŞLA OYNARIZ.
|
Fenerbahçe Tam İsabet Oldu Ankara Bize Ters Gelen Takım İnş Şu Murat erdeğonı Oynatmaz da Çok Top Kaybeden Oyuncu Yiğidolara Tam Destek Hep Destek Ferrari58 Saygılar...
|
hocamız yine yere sağlam basan temkinli açıklamalar da bulunmuş oysa aynı durumda 3'ün 1'i leri olsa ooo şimdi hemen dağıtacağız perişan edeceğiz komposto edeceğiz gibi açıklamalarda bulunurlardı
İNANCIN EN BÜYÜK ÖRNEĞİ ÇANAKKALE'DİR |
Bu fener maçınıda alırsak bülen hoca seneye fenerbahçede...
|
INSALLAH ANKARASPORLA OYNARIZ FINAL I BANA GORE BUYUK IHTIMALLE OYLE GORUNUYOR FENERI GECECEGIMIZDEN HIC SUPHEM YOK BENIM
YIGIDOLARA GUVENIYORUM |
--------------------------------------------------------------------------------
fenerliler başladılar şimdiden sivasspor maçı bize verirdiye yeneceğiz onlarıda susturacağız gslileri susturdugumuz için __________________ İSTANBUL YALAKASI DEĞİL MEMLEKET HASTASIYIZ :D:D:D:D:D:D |
[QUOTE=merix;479625]Ben hem Fenerbahçe'liyim hem de Sivasspor'luyum. Keşke finalde eşleşseydi bu iki takım. Fenerbahçe 25 senedir kupa alamıyor (Bu sene alacağına emindim)
Sivasspor da kupada ilk defa bu kadar ilerledi . Hayırlısı neyse o olsun. Hangisi çıkarsa çıksın hem mutlu olacağım hemde üzgün ..:confused:[/QUOTE] hem fen.cim.beş. hem SİVAS deme zamanı değil.yalnız SİVAS arkadaşlar.. bunu oturtmadan büyük takım olamayız.. bırakın artık 3 büyük muhabbetini, böyle bi takıma sahibiz hala hem onu tutuom hem sivası.yakışmıyo biz sivaslılara.. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:15. |