![]() |
Cevap: Finalde Kimi İstiyoruz?
[QUOTE=KADİR AKTÜRK;479995]FENERBAHCEY,İ KÜÇÜMSEMEYELİM ELENİRSEK BU ANKET TRAJİKOMİK KALABİLİR HELE Bİ FENERİ GEÇELİM SONRA 8TAŞI YENER KUPAYI KAZANIRIZ ;)[/QUOTE]
O ZAMAN BEŞİKTAŞ'I DA KÜÇÜMSEMEYELİM:rolleyes: |
beşiktaş gelsin de göreceğini görsün bakalım.onlara günlerini bi gösterelim.ama unutulmamalı ki daha öncesinde bi fener maçı var.
|
bence bıraz uçmusuz.. önce bi turu gecelım.. fınalde kım cıkarsa cıksın...önemlı degıl.. önemlı olan feneri elemek...bundan daha gusel bı mutluluk olabılır mı?
|
[QUOTE=cem;480106]bence bıraz uçmusuz.. önce bi turu gecelım.. fınalde kım cıkarsa cıksın...önemlı degıl.. önemlı olan feneri elemek...bundan daha gusel bı mutluluk olabılır mı?[/QUOTE]
Ya bu sadece tahmin gönlümüzden geçen finale çıkıp kupayı kaldırmak sadece tahmin edeceğiz... |
ilk önce fenerbahçeyi elemek zorundayız çok zor rakip diyelim eledik finalde kimin geleceği önemli değil.
ama büyük bir ihtimalle kupa finalı kayseride oynanır yeni stadyumda o günü düşünüyorum |
[QUOTE=üçyıldız58;480127]ilk önce fenerbahçeyi elemek zorundayız çok zor rakip diyelim eledik finalde kimin geleceği önemli değil.
ama büyük bir ihtimalle kupa finalı kayseride oynanır yeni stadyumda o günü düşünüyorum[/QUOTE] bizde trenle akarız abi kayseriye.orayıda 4 eylüle çeviririz demek istiyorum ama abi dilim bunu söylerken kalbim tastiklemiyor:confused: bank asyada tatangalar kartal deplasmanına 15 otobüs gidiyorlar.Tam 4000 tatanga izliyor maçı.halimiz vahim..hiç değilse arada sivas sivas işte taraftar işte şampiyon duyuyorduk.orda onu da duyamayız... |
SİVASSPOR-sekiztaş finalini gerçekten çok istiyorum..Fenerle çıkacagımıza sivas gsyi elediği gün içime dogmustu zaten öle oldu...İnş şimdide fbyi eleyip finali 8taş ile yapacağımız içimden geçiyor:D:D
|
[B]Şimdi Galatasaraya, Fenerbahçeye koyupta Beşiktaşa koymamak olmaz.. Gel bakalım finalde karşımıza kartal :) Ankara maçında bizim için oyna çık finale ;)[/B]
|
SİVASSPOR BÜYÜK DENEN TAKIMLARI EZE EZE KENDİNİ BÜYÜTÜYOR:D:D:D:D:D:D:D:D:DBEŞİKTAŞ OLSUN Kİ RAKİP ONUDA EZELİM BEYAZ KIRMIZI ANADOLU YILDIZI
|
[QUOTE=furky.b;479946]Bence 8jk Ciksin..
Onlar Bizi Hafife Alirlar.. Ve Yeneriz.. Ve 1 Kupada 3 Buyukleri Eleyen Takim Olarak Tarihe Geceriz ;)[/QUOTE] onlar kımde bizi hafıfe alacaklarmış 2 liğ deyken bole bi eşleşme olsa tmm derim ama yanlış bır tabır olmuş bjk yırtınsa yıne bızı yenemez adamlar takım olmaktan cıktılar bı defa |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:09. |