SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kusurum Varsa Özür Dilerim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23951)

Mursallı yiğido 23.02.2009 16:30

Cevap: Kusurum Varsa Özür Dilerim

Penaltıydı ama Faruk'un kasten yapmadığına eminim.

67nattramn58 23.02.2009 17:21

Faruk un o pozisyonda yapacak birşeyi yoktu. ilk pozisyonda top bilmeden eline çarptı . 2. pozisyonda biraz kastilik wardı ama o da tecrübe. yinede çok iyi bir maç çıkardı faruk. biz teşekkür ederiz

sewaz58 23.02.2009 17:29

Eskişehirlilerin yaptığı yorumlar ve hareketler gayet gereksiz hele ki hakkı olan 3 puanının çalındığı düşüncesi ama Faruk Bayar'ın orada yaptığı hareket çok gereksiz ve yanlıştı ve hatta Hayrettin'in sakatlığı olmasa kadroda düşünülmemesi bile gerekir .. Hadi ilk atladın kurtaramadın eli bir de ne diye ittiriyorsun da elalemin ağzını açtırıyorsun aldığımız puanlara leke getiriyorsun..Bırak bu şekilde puan alanlar devam etsinler hayatlarına ama bize yakışmıyor bu tarz şeyler..Ne kadar üzgün olup olunmadığından çok bunu telafi etmeye çalışıp daha çok mücadele vermesi ve bu tarz şeylerin yaşanmasına bile mani vermeden takımın başarısına odaklanmalıdır..

gül5858 23.02.2009 17:37

[QUOTE=sensetik;481845]hakem penaltıyı görmedi veya vermedi...özür dileyecek birşey yok...
keşke verseydi o penaltıyı bak o zaman o maç 3'e 4'e gidiyormuydu gitmiyormuydu...

rıza efendi sanki 90. dakikada galibiyet golü verilmemiş gibi konuşuyor...

birincisi penaltıyı gole çevireceğin kesin değil...
maçın ilk yarısı oynanıyor ve gol olsa bile beraberliği yakalayacaksın sadece...

rıza efendi sen engin denen o karaktersizin büyükşehir belediye maçında yaptıklarınıda kınayabilseydin ya.... o zaman dilin yokmuydu...gözlerin yokmuydu ki futbolcunun sahada neler yaptığını görmedin...

birazcık delikanlı olun delikanlı...bak Bülent UYGUN çıktı tv de dün "yan hakem o penaltıyı nasıl görmedi gerçekten çok ilginç" dedi...örnek alın mert olun biraz...[/QUOTE]

Bu yazıya aynen katılıyorum kardeşim ELİNE sağlık

etzel1967 23.02.2009 17:45

özür dilenecek ne var...3 tane hakem vardı sahada...onlar görselerdi...

SEVDAMSIN58 23.02.2009 17:54

BENCE BU PENALTIYI SAYIN ERMAN TOROGLUNUN YAPTIGI GIBI KAMERAYLA YAKINLASTIRARAK FARKLI YORUMLAR YAPILABILIR AMA BANA GORE ANLIK BIR POZISYON ILKINDE TOP CARPTI IKINCISINDE ISE FARUK KALKMAK ICIN HAREKET EDERKEN RAKIP FUTBOLCUDA TOPU FARUGUN KOLUNA DOGRU ITIYOR BENCE PENALTI YOK KIM NEDERSE DESIN AMA KESKE VERSEYDI SIVASSPOR BU MACI ALMAYI KAFAYA KOYMUSTU BASKA GOLLER BULURDUK
HERSEYE RAGMEN ARTIK FENER MACINA BAKMALIYIZ
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN YIGIDOLAR

YigidoGenclik38 23.02.2009 17:57

[COLOR="Olive"][B]yaa her zmn penaltı pozisyanları oluyorda sadece bumu göze batıyo

hic abartmaya gerek yok

hakem vermedi iste bu kadar[/B][/COLOR]

Agcalli 23.02.2009 19:11

Bence bu pozisyonu rakip takımların taraftarları dillerine dolayacaklar.. Eğer ki şampiyon olmamız durumunda bu maçı hep söyleyecekler.. Keşke olmasaydı keşke hakem görseydi de penaltı verseydi.. Bize böyle bir maç almak yakışmaz..Biz anadolu takımıyız hakkımız olmayan şeyi kabul etmeyiz.. Fakat yapacak birşey yok..

GuVeN 23.02.2009 19:19

bencede özür dilenecekbişey yok.zaten attıgımız goldekı en buyuk emekde farukun.topu calan takımı hızla ataga yonlendırende farukdur.hayrettın dıyen arkadalara ben katılmıyorum ,bence hayrettın su an kı kadroda oynayacak durumda deıl.sakatlıgı gecse bıle bu kadar zaman sakat olan ınsanın kendıı toplaması bu sezon olacak bişey degıl,tamamen hazır olsa bıle bence art bu kadroda iş yapmazhayrettin.

rebelife58 23.02.2009 19:46

[QUOTE=asim88;481890]bence çok gereksiz bi hareketti faruk bayarın yaptığı..topa bilerek elle müdahale etti..gerekçeside rakibin orta açacağını düşündüm:) zaten açtıda faruk..bu ne sorumsuzluk..HAYRETTİN yetişşşşşşşşşşş kurtra bizi böyle sorumsuz oyunculardan..[/QUOTE]

kimi kimden kurtaracak hayrettin adamın kötü bi niyeti olmamasına rağmen kendi taraftarımız bile suçluyor yazık size, faruğun o andaki amacı ölümüne gole engel olmaktı adam neyapacak daha anlamadım.
pozisyon değilde genel olarak faruğun kanadı kullandılar zaaflarını örtmelerini temenni ediyorum

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:15.