![]() |
Cevap: MARATON`dan Analiz!!
[QUOTE=alemdar6161;481966]ee direkten dönünce ne oluyor?sayı mı kazanılıyor :)[/QUOTE]
direkten dönen toplar sadece trabzon olursa gol oluyor...hele hatırla kayseri maçını... |
[COLOR="DarkOrange"][B]evet sivasımız dün istedigi oyunu sahaya yansıtamadı
eses te tek oynayan engindi [/B][/COLOR] |
[QUOTE=alemdar6161;481966]ee direkten dönünce ne oluyor?sayı mı kazanılıyor :)[/QUOTE]
1 1 olsaydı o top direge degil fileleri havalandırırdı:D |
[QUOTE=konartr58;481908]eskişehirin kaç deplasman galibiyeti var.sivas da da en çok berabere olurdu.oda beşiktaşın işine yaradı.rıza çalımbay beşiktaşlılığı sivaslılığından daha önde anlaşılan.Bülent uygun onu bir sivaslı olarak kendi memleketinde fazla yıpranmasın diye takımı aksak oynattı onlarda sanıyor ki biz iyi oynadık.hem bu fener maçı önceside bir taktik olabilir.fener son maça bakıp kendine göre oyun kurabilir.sivaslı futbolcular feneri yarıştan silecekler.onun bilinci ile oynayacaklar.fener kendini affettirmek adına yine çılgın saldıracak golleride yiyecek
fenerin yenilmesini açıkcası fenerlilerde istiyor.bazılarının gitmesi için bunu gerekli görüyorlar.sivas şaraç[/QUOTE] hemşom fenerin bizim kasetleri izleyecek dermanımı var kamanan+mehmet+balililiyle 3 leriz feneri |
bu admaların konusmasına bayılıyorum yaf şansal abıde ıyı arka cıkıyor bıze gecenlerde cogu programda sıvastan bahsetmedıler bıle ...
|
İlk önce sivasta okuyan bir öğrenci ve en önemlisi bir esesli olarak sivassporu kutlarım maça da gittim bu arada. deplasman seyircisi tribününden ilk yarıdaki en uzaktaki o el olayını ben bile gördüm yemin ederim ki. rıza hocanın da dediği gibi sivassporun galibiyetine gölge düşürmek istemem ama o penaltıydı. yani bu arada penaltıda ister gol atsın ister atmasın ihtimaller üzerine konuşamayız. penaltıyı vermeliydi atardı atamazdı orasını bilemem ama vermeliydi. sonra sivasspor atabilir miydi bir gol atamaz mıydı orasını kimse bilemez bir tek Allah bilir. olan oldu sivasspora başarılar dilerim.ayrıca son söz:
"BU SENE ŞAMPİYON ANADOLU'DAN!!!" |
faruğun ikinci hareketi yüzünden bütün ülke ayağa kalktı yoksa penaltı felan yoktu millet elle gol atıyor biride çıkıp bişey demiyor
|
BULENT HOCA FENER MACINI ALIRSA SENEYE FNERIN TEKNIKTROKTORU AH BUNUDA BURAYA YAZIYORUM
|
[QUOTE=yigidolar06;482036]Üzülme üçü bir arada nescafeni al stadta tv başında keyiflice maçını izle. Beşiktaş,bursa,ankaragüçü,eskişehir,daha sayamadığım fanatik taraftarlar önçe takımlarına verdiği zararlardan haberleri yok öyle taraftarlık onların olsun bizim yiğidolara can gurban helal olsun her maçta türübünler dolu[/QUOTE]
takımını zarar vermeden de doksan dakıka destekleyebılırsın ama |
HER ZAMAN TERS İŞLEYECEK DEGİLYA BU SEFERDE ŞANS BİZDEN YANA OLSUNNNNN
GECEN SENE UEFAYA GİDEMEDİK BU KADAR ABARTILMADI GECEN SENE ABAYIN YONETİGİ MAÇI GÖRDUK BALİLİ ATILDI HİÇ ORTADA BİRŞEY YOKKEN ODA BU HAKEMDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİANLAYANAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:00. |