SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fener`i İmha Planı! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=23963)

ÇAĞLAR GİYİM 23.02.2009 19:51

Cevap: Fener`i İmha Planı!

SIRA SANA GELDİ FENER SİZİ EZE EZE YENMEK VE ŞAMPİYONLUGU UNUTTURMAK BİZE DÜŞTÜ SIRASIYLA
FB BJK TS VE SON MAÇÇ GS ADAMLARA VURA VURA NE OLDUKLARINI ŞAŞIRDILAR VE SKİBE YOLCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ÇAĞLAR GİYİM 23.02.2009 20:04

FENERİN ERKEGİ ÇOK BİZDE 1Dİ 3 OLDU MEHMET BALİLİ VEKAMANANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:D:D:D:D:D:D

zaralı19 23.02.2009 20:19

işallah atacaksın mehmet golünü bizi de sevindireceksin

candayanmaz58 23.02.2009 20:32

sevgili yiğidolar unutmayalım;
fenerbahçe geçen sene ligin son haftasında trabzon karşısında yürüyerek oynadığı maçtan haliyle 2 0 yenik ayrılınca biz beklerken beşiktaşı uefa'ya göndermiş oldu
onları o sahaya dar et intikam için oyna YALVARACAKLAR BİZE
ŞAMPİYON SİVASSPOR

davulcu 23.02.2009 20:35

geçensene bizi 1-0 yendikleri maçta roberto carlos balına bir gol atmıştı busefer oda yok kim bize gol atıcakmış feneri rezil edeceğiz allahın izniyle

rebelife58 23.02.2009 20:50

sikibbeyi Taner gülleri gönderdi. aragones i de MEHMET , BALİLİ VE KAMANAN gönderecek İNŞAALLAH.

Kokomo 23.02.2009 21:07

Bütün arkadaşları ANKARA ve ANTALYA maçlarından önce de uyarmıştım, yine uyarıyorum : "Asla havaya girmemek lazım !" FB son derece zor bir deplasman ve 1 puan bile başarı olacaktır. Saglam defans ve disiplin ile belki 3 puanda gelir ama bu maç FB'nin son şansı ve bu şansı kullanmak isteyecektir. Aman dikkat edelim, tekrar söylüyorum, havaya girmeden her zamanki gibi sağlam duralım ...

yusuf_yusuf 23.02.2009 22:51

allah verede plan işe yararda yenerızz..

fatihtuztas 23.02.2009 23:08

inşallah onları yeneceğiz.bunu başaracak gücümüz var.

burak_baykal 23.02.2009 23:09

[B][COLOR="Blue"]şimdi ir darbede fenere vermek gerek cimbomdan sonra fenere geçtik.umarım carlos ve kazımın yokluğu aynı gs,dekine benzedi ama kimseye aldırış etmeden fenerbahçeyi kendi evinde imha edeceğiz.[/COLOR][/B]

[B][COLOR="Red"]not :[/COLOR][/B][B][COLOR="Purple"] ben 3 yıldır kurye dağıtı sektöründe çalışmaktayım ve bu sektörde kurye şirketlerinde eski tarihli olan ve yetkili kişi tarafından imha yapılır.yani yetkili : bülent hoca imhayı yapanlar ise : sivassporlu futbolcular[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54.