![]() |
Cevap: Fener`i İmha Planı!
SIRA SANA GELDİ FENER SİZİ EZE EZE YENMEK VE ŞAMPİYONLUGU UNUTTURMAK BİZE DÜŞTÜ SIRASIYLA
FB BJK TS VE SON MAÇÇ GS ADAMLARA VURA VURA NE OLDUKLARINI ŞAŞIRDILAR VE SKİBE YOLCUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
FENERİN ERKEGİ ÇOK BİZDE 1Dİ 3 OLDU MEHMET BALİLİ VEKAMANANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:D:D:D:D:D:D
|
işallah atacaksın mehmet golünü bizi de sevindireceksin
|
sevgili yiğidolar unutmayalım;
fenerbahçe geçen sene ligin son haftasında trabzon karşısında yürüyerek oynadığı maçtan haliyle 2 0 yenik ayrılınca biz beklerken beşiktaşı uefa'ya göndermiş oldu onları o sahaya dar et intikam için oyna YALVARACAKLAR BİZE ŞAMPİYON SİVASSPOR |
geçensene bizi 1-0 yendikleri maçta roberto carlos balına bir gol atmıştı busefer oda yok kim bize gol atıcakmış feneri rezil edeceğiz allahın izniyle
|
sikibbeyi Taner gülleri gönderdi. aragones i de MEHMET , BALİLİ VE KAMANAN gönderecek İNŞAALLAH.
|
Bütün arkadaşları ANKARA ve ANTALYA maçlarından önce de uyarmıştım, yine uyarıyorum : "Asla havaya girmemek lazım !" FB son derece zor bir deplasman ve 1 puan bile başarı olacaktır. Saglam defans ve disiplin ile belki 3 puanda gelir ama bu maç FB'nin son şansı ve bu şansı kullanmak isteyecektir. Aman dikkat edelim, tekrar söylüyorum, havaya girmeden her zamanki gibi sağlam duralım ...
|
allah verede plan işe yararda yenerızz..
|
inşallah onları yeneceğiz.bunu başaracak gücümüz var.
|
[B][COLOR="Blue"]şimdi ir darbede fenere vermek gerek cimbomdan sonra fenere geçtik.umarım carlos ve kazımın yokluğu aynı gs,dekine benzedi ama kimseye aldırış etmeden fenerbahçeyi kendi evinde imha edeceğiz.[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]not :[/COLOR][/B][B][COLOR="Purple"] ben 3 yıldır kurye dağıtı sektöründe çalışmaktayım ve bu sektörde kurye şirketlerinde eski tarihli olan ve yetkili kişi tarafından imha yapılır.yani yetkili : bülent hoca imhayı yapanlar ise : sivassporlu futbolcular[/COLOR][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:54. |