SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Bravo Sadri Şener`e (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24042)

altuntas58 27.02.2009 13:19

Cevap: Bravo Sadri Şener`e

[B]Önümüze sivasspopr gerceği varken bizler başka takımlara özenti yapıyorsak yazıklar olsun bizlere hele bunu yapanlardan birisi sivas vekiliyse söylenecek bir laf bulamıyorum [/B]

Del Piero 27.02.2009 13:23

[QUOTE=ssk58;483694][IMG]http://selamiuzun.com.tr/images/s-uzun.jpg[/IMG]

Tel : 0 312 420 61 62-63

Fax : 0 312 420 69 58

Email : [email]selami.uzun@tbmm.gov.tr[/email][/QUOTE]

arkadaşım bilgi için teşekkür ederim vee ben mail gönderdim hepimiz duyarlı olalım tepki ve kınamalarımızı kendisini bildirelim ki yaptığı hatayı anlasın özür dilesin sivas halkından ve sivasspor camiasından...

Del Piero 27.02.2009 16:01

Lütfewn bu konuyu gündemden düşürmeyelim.....

Arkadaşlar kesinlikle siyasi dawranmıyorum aklınıza böyle birşey gelmesin.....

Ama tepkimizi sonuna kadar gösterelim.. lütfen...

ve bundan s0onra hiç kimse böyle birşey yapamasın....

sivasli215 27.02.2009 16:33

o maça istanbuldan giden galatasaraylı bir arkadaşımla maçtan sonra konuşuyorduk.ben onları yenmenin verdiği keyifle dalga geçerken o bana bu olayı anlattı;
ne biçim bir memleketiniz var,önümüzde(protokol) fener bereli insanlar var.bu kadar fener yalakası bir taraftar görmedim dedi
ben diyecek bir laf bulamadım,gerçekten de bunu kabul etmek istemedim ve bu konuyu burada da hiç açmadım
ama bugün burada bu başlığı görünce sevindim doğrusu.büyük takım olmak istiyorsak önce içimizdeki irlandalıları temizlemeliyiz.[B]başkan ve hoca [/B]da daha dikkatli davranmalılar.istedikleri takıma sempati duyabilirler ama şu an bulundukları konuma göre davranmalılar
yani anlayacağınız balık baştan kokar....[B][/B]

merkez_emre 27.02.2009 20:21

[QUOTE=SivasSpor.Com;483687][IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/abdullah_yigit.jpg[/IMG]

[B]Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi[/B]

. Tekrar ediyorum,bunun hoş görüyle filan alakası yok,tamamen özenti.

Bu nedenle,Trabzon Başkanı Sadri Şener’in bu konuda yaptığı açıklamayı yürekten destekliyorum, bir Sivaslı vekilinde başka takımın beresini takmasını doğru bulmuyorum,gerekçe ne olursa olsun...

Sivaslı ne zaman rakip takımın beresini takmalı biliyormusunuz? İstanbul’da Kadıköy’de doğan ve orada yaşayan birisi ne zaman Fener-Galatasaray maçında Sivasspor beresi takarsa o zaman takmalı.

Sayın vekil, Sivasspor’un en büyük rakiplerinden birisinin beresini takman gerçek Sivaslı’ları yaraladı, haberin olsun....[/QUOTE]

bravo abdullah abı cok guzel bır yazı...ılk olay yasandıgında konu acdık dıye sıteden atıldık ama goruyorum kı artık site yonetımı bunun artık cok degerlı bır konu oldugunun farkına varmıs kendısı acıyor baslıları haberlerı...

abdullah58 27.02.2009 20:51

BU HATAYI YAPAN ZAVALLI BIRI OLSA TAMAM DERIM
YAPAN MILLETVEKILI BU HATA OLAMAZ OLSA OLSA SIVASSPORLU FUTBOLCULARIN VE TEKNIK HEYETIN EMEGINE SAYGISISZLIKTIR
BU VEKILIMIZ BIZIM SIVASIN HAKKINI ANKARADA NASIL SAVUNACAK
DAHA KENDISI SIVASIN SAMPIYONLUGUNA INANMIYORKI

ademgoze 27.02.2009 21:10

[QUOTE=abdullah58;484053]BU HATAYI YAPAN ZAVALLI BIRI OLSA TAMAM DERIM
YAPAN MILLETVEKILI BU HATA OLAMAZ OLSA OLSA SIVASSPORLU FUTBOLCULARIN VE TEKNIK HEYETIN EMEGINE SAYGISISZLIKTIR
BU VEKILIMIZ BIZIM SIVASIN HAKKINI ANKARADA NASIL SAVUNACAK
DAHA KENDISI SIVASIN SAMPIYONLUGUNA INANMIYORKI[/QUOTE]

çok doğru bir düşünce bu millet vekili ne yaptıgını bilmeyen biri stada almaması lazım başkanın

Kibrisli 27.02.2009 21:20

Böyle Telefonla felan değil adam stada girdiği an tezahurat etmek gerek...
Fenerli Selami Saraçoğluna
ya da
Fenerli Vekil İstemiyoruz
veya
Selami dışarı
gibi...

RECEP_YÜKSEL 27.02.2009 21:21

BRAVO ŞADRİ ŞENERE Nasılda bir anda gündeme geldi açılan bu ikinci konu

sayın ŞADRİ ŞENER bey lütfen SİVASSPORA taraftar da lazım onu söylesene

Sivassporun başka hangi yanlışı var onlarıda bi zahmet bi incelede bizlere bildir

Nasıl türbün oluruz nasıl birlik oluruz onlarıda bi söylesen

Şampiyonluğa giden takımız bir şapkaya takılıyoruz ????

:D:D:D:D:D:D

Yiğiter 27.02.2009 21:29

[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;484062]BRAVO ŞADRİ ŞENERE Nasılda bir anda gündeme geldi açılan bu ikinci konu

sayın ŞADRİ ŞENER bey lütfen SİVASSPORA taraftar da lazım onu söylesene

Sivassporun başka hangi yanlışı var onlarıda bi zahmet bi incelede bizlere bildir

Nasıl türbün oluruz nasıl birlik oluruz onlarıda bi söylesen

Şampiyonluğa giden takımız bir şapkaya takılıyoruz ????

:D:D:D:D:D:D[/QUOTE]

Abi mesele bir bere mi yani?
Bilmem kaç santimlik bere mi?
Başbakan PKK bayrağı alsın tutsun elinde..
Ne olacak altı üstü 1 metrekarelik bez değil mi?

Geçen sene Trabzonsporlu yönetici Zeyyat Kafkas "şampiyon biz olamazsak Sivas olsun " dedi..Dediğine bin pişman oldu..
Biz neden pişman etmeyelim?
Sivası onun bunun diline düşürdü..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:36.