![]() |
Cevap: İçimiz acıyor Bülent hocam!
sivas ilk yarida baski kurdu gol buldu fakat ikinci yarida sivas gitti yerine baska bir takim geldi.bülent hoca nedense ikinci yarida cok sessiz kaldi.fenere pes kes cekti galiba
|
yanar tabı
SATILMIŞ BÜLENT SATILMIS BOLE TEKNIK ADAMLARINI YOK EDECEKSIN TAM YENILDE AMA NEDEN FENERE YENILIYORSUNUZ KI SOLERMSINIZ NEDEN OZELIKLE FENER AZİZ YILDIRIM DİĞER SENELER DE OLDUĞU GIBI SATIN ALDI MAÇLAR BÜNTE CE MECNUNA İKİ KURS PARA VERDI SATILDI MAÇ |
[B][COLOR="Blue"]nankörlüğün bu kadarına pes doğrusu. Bülent hocaki bütçesi 4 büyüklerin kat kat altında olan bu takımı zirveye taşıdı dünyanın gündemine getirdi. bülent hoca takımı aldığında sivasspor son sırada ve düşmemeye oynuyordu birde şimdiki duruma bakın. rakipleri kazansa bile bu haftayıda lider kapatacak.. Hemen bir maçta bülent hocayı satmış bir çok kişi acaba onun yerine bir başkası olsa durumumuz ne olurdu çok merak ediyorum.. bülent hocayı böyle acımasızca eleştirenler sakın ola çarşamba günü sivasspor kazandığında çıkıpta yorum yapmasınlar bu tamamen yüzsüzlük olur.. Bülent hocayı böylesine acımasızca eleştirenleri, maçı sattığını söyleyecek kadar alçalanları esefle kınıyorum. çok ayıp çok...[/COLOR][/B]
|
BEN SAYET SİVASIN FENERI YENIPTE TUR ATLAYACAĞINA HIÇ INANAMIYORUM HATA SOLE BISEY OLMUSTUR LİGDE BIZE VERIN KYUPA SIZIN OLSUN DİE KANDIRMISLARDIR
|
[B]Beyler lütfen fazla büyütmeyelim konuyu sonuçta bu takımı buralara getiren bülent hocamız ve güzide futbolcularımız. Bu kadar ağır maçları üst üste oynamamız gerçekten kolay birşey değil bırakın bu kadarıda olsun dua edelimki bu yoğun programa rağmen yinede liderliği göğüsledik bırakmıyoruz Allahın izniylede bırakmayız.. Bu mağlubiyette kem gözlere nazarlık olsun.. ;)[/B]
|
BİZ 10 kişi oynayan ve 2-0 alan İBB kadar degiliz. Biz Kadıköyde 4-1 deviren kayseri kadar degiliz biz bu sene bile en kötü senesini yaşayan feneri yenecek güce sahip degiliz. SİVAS fenerbahçe maçlarından nefret ediyorum artık ya yenilcez diye ister istemez içimde oluşuyo ne yapayıımm evimizdede olsa ordada olsak yeniliriz diyorum malesef
|
[QUOTE=ellisekizSVS;484779]BİZ 10 kişi oynayan ve 2-0 alan İBB kadar degiliz. Biz Kadıköyde 4-1 deviren kayseri kadar degiliz biz bu sene bile en kötü senesini yaşayan feneri yenecek güce sahip degiliz. SİVAS fenerbahçe maçlarından nefret ediyorum artık ya yenilcez diye ister istemez içimde oluşuyo ne yapayıımm evimizdede olsa ordada olsak yeniliriz diyorum malesef[/QUOTE]
cunku bulent hocamiz (!) var adam maca cikmadan fenere kaybedersek degisen birsey olmaz diyor adam kafasinda bitiriyor maci maca cikmadan...boyle buyuk takim ve buyuk takim coachu olunmaz |
[QUOTE=orkun85;484785]cunku bulent hocamiz (!) var adam maca cikmadan fenere kaybedersek degisen birsey olmaz diyor adam kafasinda bitiriyor maci maca cikmadan...boyle buyuk takim ve buyuk takim coachu olunmaz[/QUOTE]
[B] maça çıkmadan önce o cümleleri sarf etmesinin tek nedeni geçen seneki şampıyonluğa giden yoldaki gibi büyük maçlar öncesi futbolcuların strese girmesini engellemek! öküz altında buzağı aramanın anlamı yok[/B] |
[B]Hocam yenilenim ama böyle değil oynayarak herşeyimizi ortaya koyarak savaşarak lider takıma böyle futbol yakışmıyor gerçekten...[/B]
|
[QUOTE=Merkez_ArMaĞaN;484787][B]
maça çıkmadan önce o cümleleri sarf etmesinin tek nedeni geçen seneki şampıyonluğa giden yoldaki gibi büyük maçlar öncesi futbolcuların strese girmesini engellemek! öküz altında buzağı aramanın anlamı yok[/B][/QUOTE] okuz altinda buzagi arayan kim gorunen koy kilavuz istemez gecen sene sivastaki galatasaray macinada 3 forvetle cikti bes yedi bugunde 4 yedi...oyuncu stresi felan hikaye sen gollerden sonra takimi geri cek bide yanlis adami degistir sonra suc bende ozur..yahu bugun yensek sampiyonuz hastamisiniz... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:42. |