SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24246)

gül5858 08.03.2009 18:00

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[QUOTE=akıncı_58;488749]Maçın yıldızı kimdi ?BALİLİ.MEHMET ENGELLEMESE BALİLİNİN 2 GOLÜ VARSI BU MAÇTA.

Maçın en kötüsü kimdi ?MEHMET YILDIZ.

Maçta göze çarpanlar ?HAKEM ÇOK DÖNEK HAREKETLERDE BULUNDU. ORTA SAHADA FAULÜMÜ VERMEDİ POZİSYONUN DEWAMI GOL OLDU ANKARAYA GOLÜ ATTIRDIKTAN SONRA BİZİM LEHİMİZE KARARLAR VERMEYE BAŞLADI.

Ne gibi eksiklerimiz var ? GOLÜ YEDİKTEN SONRAKİ OYUNUMUZU O GOLÜ YEMEDEN ÖNCE OYNAMAMIZ LAZIMM. FARK ATARDIK.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? KENDİ EVİMİZDE DAHA ÇOK OFANSİF OYNAMAMIZ GEREKİR. BÜLENT HOCA YERİNDE DEĞİŞİKLİKLER YAPTI VE FENER MAÇLARINDAKİ GİBİ KULÜBEDE OTURMADI.

Taraftar nasıldı ?SON DERECE İYİYDİ TARAFTAR.

BİRDE ŞUNU EKLİİM BU TAKIM GEÇEN SEZON 23. HAFTADA 48 PUANLA 4. SIRADAYDI. BU SEZON 23. HAFTADA 46 PUANLA 1. SIRADA. BUNU KİMSE UNUTMASIN YORUMLARI ONA GÖRE YAZSIN HERKES..
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE SİVASS.[/QUOTE]

İŞTE HER ŞEYİ YAZMIŞ ARKADAŞ GOL YEDİKTEN SONRA ATAK YAPILDI AMA BOŞ MAÇ 90 DAKİKA AMA MEHMET YILDIZ'ZI KINIYORUM VE TAKIMDA NEDEN OLDUĞUNA ANLAM VEREMEDİM ACABA SATILMAK İSTİYORDU S.SPOR'DA SATMADI O YÜZDEN'Mİ OYNAMIYOR BEN CE EVET BU SEBEPTEN DOLAYI MEHMETİN OYNAMADIĞINI BİLİYORUM

sivasli215 08.03.2009 18:01

[QUOTE=Yiğiter;488746]Şu Bülent Hocanın Mehemet sevdasını ah bir anlasak..
Nedir yahu bu adamın dokunulmazlığı mı var?
Takımda huzursuzluk var gibi!
Mehmet bir tane pas vermedi..
Kulakalrını çekin şunun!
Kimse benim babamın oğlu değil..

3 haftadır zırlayan Trabzon ve ESES taraftarı artık bu hakemle susmuşlardır umarım!![/QUOTE]

[B]o ts taraftarları kendi dertlerini bizim puan kaybetmemizle unutmuşlar ve bize sataşıyorlar.bir tek onlar değil gs bjk fblisi hatta bursalısı kimi ararsanız var!!!

şu an netteki yorumlara bakın herkes bizi yerlere vuruyor,kimse yok arkamızda doğru düzgün.çark işliyor,4 büyütülmüşlerin taraftarları şuan tek yumruk olmuşlar bize karşı!!!

hani anadolu birliği falan var ya hepsi yalan arkadaslar,sonuçta nakaraspor bize yatsaydı demiyorum ama sanki şampiyonluğa gidiyorlarmışcasına bu denli istekli oynamalarını beklemiyordum!!!onları bu şekilde oynatan da bizim takımın topçuları değil miydi???
kötü günler bir an önce geride kalır inşallah,yoksa lig bitimi çok kötü bir yerde olabiliriz malesef...:[/B]mad:

kangallı58 08.03.2009 18:01

Gercekler bir bir ortaya cıkıyor Fener macında 2 kez öne geçip gol yememize ragmen yerinden kımıldamayan bülent hoca NE Asabiyettir ki Sivassporumuzun logosunu parcalıyor yazıklar olsun....

Yiğiter 08.03.2009 18:03

Ankaraspor bize oynadığı oyunun binde birini Trabzona oynamadı..Üstelik Özer bile vardı..Pislik herifler

cem 08.03.2009 18:05

Maçın yıldızı kimdi ?ben yıldız falan görmedim.. gören varsa yazsın..

Maçın en kötüsü kimdi ?mehmet yıldızdı..rezil top oynadı..kamanan degıl bence mehmet cıkmalıydı oyundan...

Maçta göze çarpanlar ?top oynamıyoruz..bu futbolla degıl sampiyonluk ilk dört hayal

Ne gibi eksiklerimiz var ?motıvasyon,konsantre..gibi bir cok eksıklımız var..mac bıtsede gıtsek havasında futbolcularımız...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?hocamızın yanlıs oyuncu degısıklıklerı 2 puanın heba olmasına yol actı..mehmetı cıkarmalıyıd ..kamananı degıl..

Taraftar nasıldı ?ben taraftar falan görmedım..gören duyan varsa yazsın...10 bın kısı 500 kısının cıkardıgı sesı cıkaramıyor..

FANATIK YIGIDO 08.03.2009 18:05

yok yok biz boyle sanpiyon olamayiz macin ucuncu dakikasinda gol atiyoruz sonra 90 dakika skoru geriye yaslanmayla korumayacalisiyok sahadaki oyunu goremiyo bulent bey bu oyunla bu maci almamiz bir mucize olurdu

yigido_mami_58 08.03.2009 18:06

ben sampıyonluk ruyasından uyanalım derım sonu husranla bıtecek arkadaslar okadar ıddalıydımkı bu 3 maca bakınca benım sampıyonluk adına ıcımde bır kırıntı kalmadı

GuVeN 08.03.2009 18:09

[QUOTE=Yiğiter;488746]Şu Bülent Hocanın Mehemet sevdasını ah bir anlasak..
Nedir yahu bu adamın dokunulmazlığı mı var?
Takımda huzursuzluk var gibi!
Mehmet bir tane pas vermedi..
Kulakalrını çekin şunun!
Kimse benim babamın oğlu değil..

3 haftadır zırlayan Trabzon ve ESES taraftarı artık bu hakemle susmuşlardır umarım!![/QUOTE]

[B][COLOR="black"]ONLARIN FENER MACLARINDAN SONRA SUSMUS OLMASI LAZIM ZATEN..
MACA GELINCE HAKEDECEK OYUN OYNAMADIK.BU FUTBOLA 1PUAN BILE IYI.KALECISINDEN FORVETLERINE KADAR HEPSI DOKULUYO.. YAZIK OLUYO SAMPIYONLUK HAYALLERIMIZE,BI TRABZONLA YARISIRKEN SIMDI DIGERLERIDE GIRDI POTAYA..GİDİŞAT KÖTÜ..ÇOK KÖTÜ..[/COLOR][/B]

ferhat_58_oğuz 08.03.2009 18:11

ARKADAŞLAR KİMSE KIZMASIN SİVASSPORUMUZ FUTBOL FELAN OYNAMIYO İTEKAKA MAÇ KAZANILMAZ TAKIM KOMPLE BERBATIN BERBATI SADECE DEFANS BİRAZ İYİ TABİ BÜYÜK MAÇLARDA DEFANS FELANDA KALMIYO ANLAYAMADIĞIM ŞEY NİYE BU KADAR KORKAK ,BEZGİN,YILGIN ,İSTEKSİZ,ETKİSİZ,BECERİKSİZ,BASİRETSİZ OYNUYORUZ NE OLDUDA TAKIM BÖYLE ÇÖKTÜ ANLAMIŞ DEĞİLİM GÜZEL OYNAYIPTA YENİLSEK GÜZEL OYNAYIPTA BERABERE KALSAK BU KADAR ÜZÜLMEM EN AZINDAN TAKIM FUTBOL OYNUYO DERİZ AMA ORTADA FUTBOL NAMINA HİÇ BİR ŞEY YOK ATAK YOK POZİSYON YOK POZİSYON İSTEGİDE YOK ORTA SAHA YOK TAKIM HALİNDE KİMSE YOK LÜTFEN ARTIK LÜTFEN DÜZELİN VE KENDİNİZE GELİN BİZ ARTIK FUTBOL İZLEMEK İSTİYORUZ SİVASSPORUMUZ HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYİK DİYORUM VE GEREĞİNİ YAPIN ASLANLAR GİBİ SAHAYA ÇIKIP FUTBOL OYNAYARAK BİTİRİN İNANIN YENİLSENİZDE ÜZÜLMEYECEĞİM ÇÜNKÜ BEN ARTIK FUTBOL İZLEMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMM

okkan 08.03.2009 18:15

Sivasspor maalesef bir düşüş içinde futbocu ve hocasıyla birlikte..Sayın başkanımız ve yönetimin acileb bir toplantı yaparak sakin kafayla düşünmesi lazım..Özellikle son maçlarda Mehmet YILDIZ ın maç içersinde arkadaşlarını çok bağırması ve pas vermemesi gözlerden kaçmıyor..Hocamızın özellikle bu konuya el atması ve Kamananın ne olduğunu çözemedik bir türlü..Sanırım kendisi hiç Türkçe bilmiyor.Bu futbolcuylada ilgili oynayacağı mevki konusunda hocamızın biraz daha titiz davranarak mevkisini saptaması gerekir.Bir Sivassporlu olarak tek isteğim şampiyonluğa kupaya bu kadar yaklaşılmışken futbolcu ve hocamızın biraz daha gayret göstermesi. Taraftar olarak sonuna kadar takımımızın arkasındayız...Başka Sivas Başka SİVASSPOR yok...Saygılarımla

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:17.