![]() |
Cevap: ANKARAYA GİDİYORUZ...
takimimizi iyi günde kötü günde hep arkasinda olmamiz lazim
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]Yiğido gençlik [/COLOR]grubu olarak sivassporumuzu ankaradada yalnız bırakmamak uğruna destekcı olarak grubumuz olarak yalnız bırakmıyacagız
[COLOR="red"]Sivasspor[/COLOR]- Ankaragücü Cumartesi Günü Saat : 15.00 de olan Maçı İçin Deplasmandayız Yine Sen neredeysen biz oradayız Hareket: 13/03/2009 Hareket gunu : Cuma Yer : Hükümet Meydanı Saat: 24:00 Meydanda Olalım [U]İRTİBAT:[/U]0543 350 52 39 [B][U][COLOR="Red"]GİDİŞ - DÖNÜŞ[/COLOR][/U][/B]: 25 TL Sen neredeysen Ben Oradayım Sıvasım Asla Yalnız Degılsın... [url]www.yigidogenclik.com[/url] alıntıdır [U]Modlardan ricam Konu başlığını degıstırırlerse sevınırım [/U][/CENTER][/B] |
arkadaslar tum gurup lıderlerıne seslenıyorum burdan herkes belırlı bır yerde bulusup tek organızasyonda bulusalım zaman bırlık zamanı sıvastan geleceklerle ankaradaki taraftar bulusalım tek yurek olalım herkes yapacagı organızasyonu yayınlasın burda bulusup hep bırlıkte olalım
|
[B][CENTER][RIGHT][B]Hepimizin Yolu Açık OLsun...!!![/B]
Her yerdeyız Alayına Isyan Ölümüne Sivas[/RIGHT][/CENTER][/B] |
Bu maç bizim için çok önemli bence bu maç dönüm noktası.
Hep destek tam destek. |
GARDAŞLARIM GİDİŞ DÜNÜŞ 25 TL BU FİYATA 3 BÜYÜKLERİN KALE ARKASI MAÇ BİLETİ BİLE ALINMIYOR. BU MAÇ KAÇMAZ ANKARA'DAKİ YİGOLARLA BİRLİKTE TAKIMIN TEKRAR GALİBİYET SERİSİNE BAŞLAMASINI SAĞLAMAK İÇİN ANKARA'YA HÜCUM EDELİM.
|
recep kardeş benide ekle bu maça mutlaka gelecegim takımı bu maçta yalnız bırakmayalım arkadaşlar mucadele olmazsa zaferde olmaz.:D
|
Cumartesi günü sahadayım arkadaşlar sivasa ankaraspor maçı için gelmedim fener yüzünden ama ankaragücü maçına gelecem bülent beyi lütfen uyarın ankaragücü düşme tehlikesinde kendi sahalarında canı pahasına oynayacaklar o yüzden tedbirini alsın yoksa yenilmemiz içten bile değil belki kadromuz kısıtlı olabilir ama bu çocuklar para için değil sivasspor için sivas için oyunuyorlar bunu bilsin lütfen
|
hadi arkadaşlar gün birlik günüdür herkes ankaraya takımı haybeyeden değil harbiden destekleyelim.:mad:
|
Maalesef Ankaragücü Deplasmanında yokum özel sebeblerden dolayı Ankara deplasmanına gelemiyorum gidenlerin ayaklarına yüreklerine sağlık
Sağlıklı bir şekilde gidip dönmek ve [COLOR="Red"][B][U]3 puanla [/U][/B][/COLOR]sevinmek nasip olur [COLOR="Red"][B][U]İNŞALLAH[/U][/B][/COLOR] [COLOR="DarkRed"][B]SEVGİMİZ GALİBİYETLERE DEĞİL [/B][/COLOR] [B][COLOR="red"]*****[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]MEMLEKETİMİZE[/COLOR][COLOR="red"]*****[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:03. |