SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Teknik Direktör (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=28)
-   -   YÖNETİM UYGUN'A SAHİP ÇIKTI (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24265)

SenSetik 10.03.2009 10:19

Cevap: YÖNETİM UYGUN'A SAHİP ÇIKTI

[QUOTE=serhatcan;489747]Kardeşim hiç merak etme. Bülent uygun değilmiki gidenlerin yerine herzaman bir alternatif vardır diyen. sivasspor güzel top oynamıyor. türkiye ligindeki düşme potasındaki takımlar bile güze hoş gelen,top çeviren,akıllı paslarla gole giden futbol oynuyor.her takıma karlı mahkum oynayan bir takım sivasspor.onun için kimse merak etmesin bülent uygynunda bir alternatifi vardır. örneğin eskişehir spora güzel futbol oynatan,mücadeleci futbol oynatan,oynattığı futbolla zevk veren öz be öz evladımız Rıza Çalımbay varr.daha tecrübeli,daha mantıklı,başarısızlığına kılıf aramayan özbeöz yiğido.[/QUOTE]

ts maçından sonra susup, Sivasspor maçından sonra ortalığı ayağa kaldıran, kıskanç ve haset bir adamın Sivassporla işi olamaz.

ne yapmış ki Sivasspor için bugüne kadar öz evladımız olsun? o öz ise Bülent UYGUN özbeözdür. buda böyle biline.

ilyasbaba_58 10.03.2009 10:47

herzaman sahip çıkacagız bülent hocaya yaptıkları unutulmaz ankara maçında haklıydı bulent hoca sonuna kadar bundan sonra onümüze bakmalıyız ve kalan maçlara odaklanmalıyız.

karahisarli 10.03.2009 10:51

[QUOTE=serhatcan;489747]Kardeşim hiç merak etme. Bülent uygun değilmiki gidenlerin yerine herzaman bir alternatif vardır diyen. sivasspor güzel top oynamıyor. türkiye ligindeki düşme potasındaki takımlar bile güze hoş gelen,top çeviren,akıllı paslarla gole giden futbol oynuyor.her takıma karlı mahkum oynayan bir takım sivasspor.onun için kimse merak etmesin bülent uygynunda bir alternatifi vardır. örneğin eskişehir spora güzel futbol oynatan,mücadeleci futbol oynatan,oynattığı futbolla zevk veren öz be öz evladımız Rıza Çalımbay varr.daha tecrübeli,daha mantıklı,başarısızlığına kılıf aramayan özbeöz yiğido.[/QUOTE]

bence sen eski bir galatasaraylisin o yüzden böyle düsünüyorsun eger öyle ise sivasin yaraina kim olursa olsun kardesim ister fener li ister gs isterse yabanci basimizin üstünde yeri var su anda bülent hoca basimizin tacidir ege giderse onun yeri kolay kolay dolmaz türk futboluna yaptigi teis projeleri yeter yada hic olmazsa yaptigi transferleri düsünün

ready 10.03.2009 11:03

[B]Sivaslının sivasdan başka dosttu yok dostlukmuk kardeşlikmiş bunlar palavra [/B]

bahadır erdem 10.03.2009 11:30

[FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Blue"][B]TABİİ Kİ YÖNETİMİNDE TARAFTARLARINDA TAKIMA SAHİP ÇIKMASI LAZIM.

AMA GERÇEKLERİDE GÖZARDI ETMESİNLER.

ŞAMPİYONLUK ELDEN GİDİYOR GİBİ.

BİR DAHA BU FIRSAT ELE GEÇMEYEBİLİR.

YETERİNCE CEPTEN YEDİK BUNDAN SONRA Kİ MAÇLARDA BU PUANLARI

ARAMAYIZ İNŞAALLAH.[/B][/COLOR][/FONT]

Holigan Sivaslı 10.03.2009 11:44

Sizlere inat sonuna kadar bülent uygun...

bülent uygun sivassporumuzun alex fergusonu olacaktır.

yılalrca bu camiaya hizmet edecektir.

bizlerde bıkmadan usanmadan ona teşekkür edeceğiz..

fatihada58 10.03.2009 12:01

Yok kardeş o öyle değil.Rıza çalımbayın doğum yerinde sivas yazabilir ama bu sivaslı olduğu anlamına gelmez öoğu kişide olduğu gibi...Bülent uygunu son 6 maçtır eleştiriyorum ama şimdi Bülent uygunla Rıza çalımbay aynı kefeye konamaz...Bülent uygun şuan çoğu kişiden daha çok sivaslıdır benim takıldığı tek nokta üzerinde hala durduğunu hissettirdiği fenerliliktir.Rıza sanki çokmu sivaslı oda bejekeli.Benim derdim salt sivassporlu olmakla yanında istanbuldan başka bir takım bulundurmamakla...Katıldığım noktalar ise şuan kocaeli eskişehir gibi alt sıralarda oynayan takımların biel bizden daha seyir zevki yüksek maçlar seyrettirdiğidir...

Holigan Sivaslı 10.03.2009 12:14

[QUOTE=fatihada58;489796]Yok kardeş o öyle değil.Rıza çalımbayın doğum yerinde sivas yazabilir ama bu sivaslı olduğu anlamına gelmez öoğu kişide olduğu gibi...Bülent uygunu son 6 maçtır eleştiriyorum ama şimdi Bülent uygunla Rıza çalımbay aynı kefeye konamaz...Bülent uygun şuan çoğu kişiden daha çok sivaslıdır benim takıldığı tek nokta üzerinde hala durduğunu hissettirdiği fenerliliktir.Rıza sanki çokmu sivaslı oda bejekeli.Benim derdim salt sivassporlu olmakla yanında istanbuldan başka bir takım bulundurmamakla...Katıldığım noktalar ise şuan kocaeli eskişehir gibi alt sıralarda oynayan takımların biel bizden daha seyir zevki yüksek maçlar seyrettirdiğidir...[/QUOTE]

bundan sonra güzel futbolu kimse beklemesin

bejeke gese febe tese

bunlarda guzel futbol oynamıyorlar....

bu arada rızanın bejeke li olduğunu unutmuştum.. tebrikler ;)

davulcu 10.03.2009 12:15

tabiki sahip çıkacağız biz sivasspor olduysak bülent hocanın sayesinde

yiğidi öldür hakkını yeme

emmioglu5858 10.03.2009 12:20

ölümüne sivasspor seviyorum abi bülent hocamin her zaman arkasindayiz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:36.