SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bu Kadarını Hak Etmedim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24321)

Holigan Sivaslı 13.03.2009 09:54

Cevap: Bu Kadarını Hak Etmedim

Uygun, verilen cezayı manidar bulduğunu ifade ederek, "Ceza Kurulu'nun neye istinaden böyle bir cezayı verdiğini, neden böyle birşey yaptığını bilmiyorum. Ben birçok şeyleri biliyorum. Yapılanları da biliyorum. Gözlemcilerin ne zaman, kimlere söz geçiremediklerini de çok iyi biliyorum. İnşallah herşey değişecek. Futbol için gereken güzellikler neyse ona razı olacağız" ifadelerini kullandı.

[B][COLOR="Red"]Hocam sezon sonunda lütfen Türkiyede dönen dümenleri bizlere ve bütün futbol severlere açıklayın korkmayın çekinmeyin ve herkez bu istanbul takımlarının ne kadar mikrop olduğunu anlasın.[/COLOR][/B]

OFS58 13.03.2009 09:54

yaptığın hareket kabul edilemezdi ama cezası da bu kadar ağır değildi.
Sivassporumuzun önü bir şekilde kesilecekti Bülent hocanın hatası tam onlara göre oldu.

abircan 13.03.2009 10:20

cevabını sahada yiğidoların vereceğini eminim

koridorda yaklasa söyleseydi bişey yoktu diğerleri gibi değilmi pfdk

SenSetik 13.03.2009 11:14

hakettin hocam hakettin...

senin neyine 3 büyütülmüşler dururken şampiyonluğa oynamak...

sen fazlasını hakkettin...dua et ki senin lisansını almıyorlar elinden...senin neyine bu bütçeyle iki sene üst üste şampiyonluğa oynamak...

rebelife58 13.03.2009 11:42

SİVAS ı durdurmaya başladılar artık hakemler, pfdk filan SİVAS ın alehine çok karar verecektir.Ama buna rağmen SİVAS ŞAMPİYON olacak bütün dengeler bozulacak.

ZALIM_58 13.03.2009 11:48

GERÇEKTEN ÇOK AGIR BİR KARAR NE FUTBOLCULARI DÖVEN TEKNİK ADAMLAR GÖRDÜK ONLARA CEZA YOK BÜLENT UGUNA CEZA FAZLASIYLA CEZA ALACAGI KESİNDİ AMA BU KADARI BİRAZ HAKSIZLIK OLMUŞ KAFANI KESECEM DİYEN ŞAHSA 1 MAÇ VERİYOLAR DA BİZE NEDEN 4 MAÇ

gül5858 13.03.2009 12:42

--------------------------------------------------------------------------------

YENMEK'TE YENİLMEK'TE VAR BİRLİK GÜNÜDÜR ZATAN ELEŞTİREN ELEŞTİRENE BİZİDE KATTILAR BİRBİRİMİZE BU OYUNLAR SON BULUR DİLEĞİYLE YÖNETİM'İN VE BÜLET HOCAMIZIN YANINDAYIZ

SUSMAK EN KÖTÜ CEVAP OLSADA
DERİN ACILAR SESSİZDİR HİÇ KONUŞMAZ SUSARLAR
AMA SULAYA BİLİRİZ SÖZLERİMİZLE YÜREĞİNİZİ

GokhanTurna 13.03.2009 12:53

hocam hakettin ama çok vermişler

SS_58 13.03.2009 14:08

[QUOTE=Holigan Sivaslı;490988]Uygun, verilen cezayı manidar bulduğunu ifade ederek, "Ceza Kurulu'nun neye istinaden böyle bir cezayı verdiğini, neden böyle birşey yaptığını bilmiyorum. Ben birçok şeyleri biliyorum. Yapılanları da biliyorum. Gözlemcilerin ne zaman, kimlere söz geçiremediklerini de çok iyi biliyorum. İnşallah herşey değişecek. Futbol için gereken güzellikler neyse ona razı olacağız" ifadelerini kullandı.

[B][COLOR="Red"]Hocam sezon sonunda lütfen Türkiyede dönen dümenleri bizlere ve bütün futbol severlere açıklayın korkmayın çekinmeyin ve herkez bu istanbul takımlarının ne kadar mikrop olduğunu anlasın.[/COLOR][/B][/QUOTE]

ne oldu lan köylü....şimdi sen kına yakacan artık bir yerlerine değilmi.ben 3 gün önce olacakları söylerken kına yak diyordun.her zaman kaybeden sivas olmuştur.Mantelite bülent bilmiyormuydu sanki hak mahrumiyeti cezası alacağını.bal gibide biliyordu.Böylelikle zorla gelecek olan şampiyonluk basit sinir ve öfke hareketiyle uçup gidecek.....

Yadigar Barcin 13.03.2009 14:10

Hocam sana inanan, güvenen ve destek olan bir camiaya yapmaman gerekirdi o hareketi....
zaten öyle bir vurusun vardiki o kulübeye, kirana kadar tekmeledin bütün gücünle, cok bilincli yaptigin kanisindayim..
Sampiyonluga oynayan bir takimin teknik direktörü bu hareketleri yapmamasi lazim, lehimizede cok kararlar verildi hakemlerce bunlari da unutmayalim, en basit örnegi eskisehir maci...
Sanirim o tekmeler hakeme degil, Sampiyonluk yolunda Havlu atmaydi....
Kimse elimizden alamaz Sampiyonlugu, bizim elimizde olan bir sey, önümüzdeki maclarimizi alalim Yigidolarimiz ve biz Sampiyonuz...
Umarim böyle hatalara tekrar düsmezsin, kendi namima genede hatalarin olsa dahi seni cok seviyorum....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:35.