![]() |
Cevap: UNUTMADIK..UNUTTURMAYACAĞIZ!!
Cumartesi akşamını iple çekiyorum. Takımımıza gırtlağımız patlayana kadar destek vereceğiz bunu herkes o akşam görecek Tek Büyüğün SİVAS olduğunu herkese göstereceğiz.
Haydi Yiğidolar Takıma Destek İçin Kale Arkası Gardayız. |
oncelikle sunu soylemek isterim, benim dusuncem, onlarin seviyesine dusmeyin arkadaslar. biz onlar gibi olamayizki cunku biz SIVASLIYIZ. oyunlara gelmeyelim.
insallah cok buyuk bir destek olur. takimimizin buna ihtiyaci var. oyle bir mac olmaliki, oyle bir taraftar olmali ki, sanki sampionluk macina cikmis gibi!! haydi hayirlisi diyelim. |
[QUOTE=izmirliyigido;493760]Maçın başından, bitimine kadar ISLIKLA PROTESTO'yu sakın unutmayın. Hemde kulakları sağır edecek şekilde. Top onlardayken başka tezahürat YOK!. Sinir ve moral bozacaktır bu emin olun.
AYK[/QUOTE] Maç boyunca top onlardayken ıslıklamak hemde hiç susmadan ilginç bir protesto ve maçtan koparma olur. Bence bunu denemeli. |
bunların derdi olmuşuz desenize:)
|
[QUOTE=mfegri;492813]arkadaşlar bu maçtada bir çirkeflik düşünüyormuş bkjliler hocamız aleyhine bir pankart hazırlamışlar ne olduğunu tam öğrenemedim ama çirkefçe bir şey olduğundan eminim bizde bir şeyler hazırlamalıyız bence[/QUOTE]
[B][FONT="Comic Sans MS"]ARKADAŞ DOĞRU DİYOR. BEN GÖZLERİMLE GÖRDÜM PANKARTI. İSTANBULDA DEĞİL SİVAS'TAKİ TEMSİLCİLİKLERDEN Bİ GRUP YAPTIRMIŞ O PANKARTI. HİÇ HOŞ ŞEYLER YAZMAMIŞLAR. BEN ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM. O PANKART AÇILDIĞI ZAMAN KIYAMET KOPCAK.BJK TARAFTARI HAFTALARCA MEDAYADA İLK SIRADA OLCAK......[/FONT][/B] |
[QUOTE=piLLi bEbEk;493946][B][FONT="Comic Sans MS"]ARKADAŞ DOĞRU DİYOR. BEN GÖZLERİMLE GÖRDÜM PANKARTI. İSTANBULDA DEĞİL SİVAS'TAKİ TEMSİLCİLİKLERDEN Bİ GRUP YAPTIRMIŞ O PANKARTI. HİÇ HOŞ ŞEYLER YAZMAMIŞLAR.
BEN ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM. O PANKART AÇILDIĞI ZAMAN KIYAMET KOPCAK.BJK TARAFTARI HAFTALARCA MEDAYADA İLK SIRADA OLCAK......[/FONT][/B][/QUOTE] [B]onların ınsanlıgı o kadar biz sivaslıyız [/B] |
[B]Arkadaşlar, stadyuma giren her türlü, pankart, broşür, bildiri vs. konuların takipcisi Emniyet teşkilatıdır.
Sivas Emniyet Müdürlüğü teşkilat olarak gerekli tedbiri alarak, teyakkkuzda olacaktır. Kimsenin endişesi olmasın. Giriş kontrolde; kalem, çakmak ve metal tüm eşyalar ile 5 kuruşa kadar içeri girmesine engel olan zihniyet, Ortamı germeye müsait yazı içeren pankartlara da asla izin vermemelidir. Eğer izin verilir, ortam da gerilirse bunun müsebbibi, Emniyet Müdürlüğünün ilgili birimleridir. Rahat olun herkes görevini yapar. Yeterki biz taraftar olarak taraftarlığımızı yapalım.[/B] |
[QUOTE=Rallim58;493954][B]Arkadaşlar, stadyuma giren her türlü, pankart, broşür, bildiri vs. konuların takipcisi Emniyet teşkilatıdır.
Sivas Emniyet Müdürlüğü teşkilat olarak gerekli tedbiri alarak, teyakkkuzda olacaktır. Kimsenin endişesi olmasın. Giriş kontrolde; kalem, çakmak ve metal tüm eşyalar ile 5 kuruşa kadar içeri girmesine engel olan zihniyet, Ortamı germeye müsait yazı içeren pankartlara da asla izin vermemelidir. Eğer izin verilir, ortam da gerilirse bunun müsebbibi, Emniyet Müdürlüğünün ilgili birimleridir. Rahat olun herkes görevini yapar. Yeterki biz taraftar olarak taraftarlığımızı yapalım.[/B][/QUOTE] [B] DEDİĞİN ÖYLEDE ABI HEP EV SAHIBINE YAPIYORLAR ASMAYIN ETMEYIN KARSIYA SERBEST NE YAPARLAR ASTIRIRLAR[/B] |
[B]Ahmet Turanım karşı tarafı rencide edici, tahrik unsuru taşıyan pankarta müsaade edileceğini asla düşünemiyorum.
Dediğim gibi eğer olumsuz pankart giriş yaparsa sorumluları belli konumdadır rahat olun.[/B] |
[QUOTE=Rallim58;493954][B]Arkadaşlar, stadyuma giren her türlü, pankart, broşür, bildiri vs. konuların takipcisi Emniyet teşkilatıdır.
Sivas Emniyet Müdürlüğü teşkilat olarak gerekli tedbiri alarak, teyakkkuzda olacaktır. Kimsenin endişesi olmasın. Giriş kontrolde; kalem, çakmak ve metal tüm eşyalar ile 5 kuruşa kadar içeri girmesine engel olan zihniyet, Ortamı germeye müsait yazı içeren pankartlara da asla izin vermemelidir. Eğer izin verilir, ortam da gerilirse bunun müsebbibi, Emniyet Müdürlüğünün ilgili birimleridir. Rahat olun herkes görevini yapar. Yeterki biz taraftar olarak taraftarlığımızı yapalım.[/B][/QUOTE] [B]Şahsen benim sivas emniyetine zerre kadar güvenim yok acaba o pankartta ne yazıyor :confused: [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:59. |