SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   BAŞIMIZ SAĞOLSUN! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24565)

yigido_sampiyon 27.03.2009 18:16

Cevap: BAŞIMIZ SAĞOLSUN!

Allah rahmet eylesin...Ailesine ve Türk milletine sabır diliyorum...

Adam gibi adamdı...kendisiyle sohbet edebilme fırsatı yakalamıştım...karşısındakini küçük büyük demeden dinlemesi, akıcı bir dille konuşması ve saygı duyması gördüğüm en büyük özellikleriydi...

Allah mekanını cennet etsin...

sevda58 27.03.2009 18:26

Kaptan Pilot Kaya İstektepe
Muhsin Yazıcıoğlu (Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı)
Erhan ÜSTÜNDAĞ (BBP Sivas İl Başkanı)
Yüksel YANCI (BBP Sivas İl Başkan Yardımcısı)
Murat ÇETİNKAYA (BBP Belediye Meclis Üyesi Adayı)
İsmail GÜNEŞ (İHA Sivas Muhabiri)

MEKANINIZ CENNET OLSUN! AMIN
GERIDE KALAN AILERINIZE ALLAH SABIR VERSIN

Besyo_cu 27.03.2009 18:38

Allah rahmet eylesin böyle bir acının tarifi munkun değil yazacak bişey bulamıyorum. Bu olayın sorumlsuu kımse bulunması gerekıyor utanç verici bir durum köylü buluyor devlet birşey yapamıyor.

myway 27.03.2009 18:42

[B]Aciz ulkenin aciz gencleriyiz... Basimiz saolsun.......................Tarifi mumkun degil boyle bir acinin.... Allah bize daha buyuk acilar gostermesin... Coktum kaldim resmen.....[/B]

superglam 27.03.2009 18:44

Biraz önce [email]tff@tff.org[/email] adresine mesaj attım; umarım ispanya-TÜRKİYE maçına siyah kolluk ve saygı duruşu yapılmasını rica ettim.! Adam gibi adam Muhsin abimize, Vefatıyla Türkiyeyi birleştiren merhum insana ve yol arkadaşlarına yaraştığını düşünüyorum..!

yorumcuyuz 27.03.2009 18:44

bizler kadere inanan insanlarız..bir büyük der ki; ölüm güzel olmasaydı peygamber tatmazdı...onun için sukut içinde acımızı paylaşalım..allah mekanlarını cennet eylesin...BİZLERDE ÜSÜYORUZ REİS...!

hemşiryiğido 27.03.2009 18:49

ÜŞÜYORUZ...BAŞIMIZ SAĞOLSUN....

seyfo 27.03.2009 18:52

BÖYLE BİR ACI OLMAZ SENİ TANIMAYANLAR BİLE AĞLADI ABİ SEN BİZİM YÜREĞİMİZDE KALBİMİZDE YAŞIYOSUN RABBİM MEKANINI CENNET ETSİN SENİN GİBİ BİR ADAM DÜNYADA YOK EŞİN BENZERİN YOK ALLAHIM SEN BİZE DAYANMA GÜCÜ VER...MUHSİN ABİ SONSUZLUĞU İSTEDİN OLDU ONUN SAHİBİNE ULAŞMAK İSTENDİN OLDU ÜŞÜYORUM DEDİN DONDUN ABİ MEKANIN CENNET OLSUN BAŞIMIZ SAĞ OLSUN AMİN...:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

okan küsgün 27.03.2009 18:53

Başımız sağolsun Arkadaşlar MUHSİN YAZICIOĞLUNUN Vefatı Bizi çok üzdü. Bizde Sivasspor olarak elimizden geleni yaplım ve Siyah forma yapıtırarak bundan sonraki maçlarımıza siyah formayla çıkalım

58gürünlü35 27.03.2009 18:53

İnna lillah ve inna ileyhi raciun

Basın Saolsun Türkiyem

Basın Saolsun Sivasım

Basımız Saolsun... :(

Üsüyorum Baskanım Sen Bu dünyada olmadıgın Sürece Üsüyorum...

Isınacagım Zaman ALLAH NASİP EDERSE Yanına ( Cennete ) Geleceğim

Zamandır...

Simdi Sen Orda Peygamber Cicekleri Toplarken Biz Burada Üsüyor olacağız...

ALLAH RAHMET EYLESİN...

Üsüme Baskanım Biz Senin Yerine ÜSÜRÜZ ! ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:12.