![]() |
Cevap: KINIYORUZ...
Yazıklar olsun 3 beş zibidi tabancayla oyun oynayıp ölüyorlar ona saygı.. Şerefiyle duruşuyla Türkiyenin gözbebeiği insanlar vefat ediyor ona bişi yok.. Ne biçim insan fatih terim anlayamadım.. Milli duruş göremedim..
|
Türkiyenin kaybetmissi hakk edilmis bence, nedicemi bilmiyorum yaziklar olsun ben üzüntüden türkiyenin goal yemesine bile üzülmedim, bi saygi durus cokmu gördüler sehitlerimize?!!!
Nur icinde yat baskanim hep özlicez seni... |
bir deniz baykal olsaydi yaparlardi yaziklar olsun fatih terime yaziklar olsun futbol federasyonuna yenildikleri icin üzülmedim bilee
|
arkadaslar buyuzden ilk defa milli takimi desteklemek istemedim cok kiniyorum turkiye askiyla yanan calisan rahmetli muhsin yazici ogluna turkiyenin fedekarligini ispanya turkiye macinda gorduk turkiyedeki macdada boyle bir durum umarim olmaz
|
Arkadaslar çok üzücü bir durumda bunu önce uefa'ya bildirmeleri lazim onlarda bazen kabul etmiyorlar
sadece siyah band'a bile cezasi buyukmus , öyle duydumustum ben |
[QUOTE=SeDo_58;497580]Arkadaslar çok üzücü bir durumda bunu önce uefa'ya bildirmeleri lazim onlarda bazen kabul etmiyorlar
sadece siyah band'a bile cezasi buyukmus , öyle duydumustum ben[/QUOTE] Cezada neki? Sehitlerimize degerdi bu, degerini bilmediler türkiye, baskanim sizin icin caba gösterdi sizin icin mücadele etti oysa sizski bilemediniz kiymetini...Kalbim kan agliyor..nedicemi bilmiyorum...cezada neki be sehitlerimiz icin hersey deger an azindan onu unutmadiklarini göstermelilerdi |
lanet olsun arkadaş.
bizi bunlar temsil edecekse hiç temsil etmesinler daha iyi. |
[B]Muhsin Yazicioglu gibi bir Turk- Islam dunyasi liderinin ..fatih terim yada artik herkimse bu rezilligin mumessili.. boyle gereksiz insanlardan gelecek vefaya ihtiyaci yok... Onu sevenler dualariyla... oylariyla gozundeki yaslarla vefasini gosterdi zaten....[/B]
|
saygı duruşunda bulunulmuyorsa ,kolda siyah bant olmalıydı
KINIYORUM. |
FUTBOL FEDERASYONUN GIYDIRIK BİR YÖNETİM KURULUNUN ESKİ ÜYELERİNDEN BİRİ ÖLSE SAYGI DURUŞU YAPARLARDI.AMA TÜRK DÜNYASININ LİDERİNE BUNU LAYIK GÖRMEDİLER.
ÜŞÜYORUZ BE KOCA REİS. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:10. |