![]() |
Cevap: Özel Röportaj (Muhammed Çağlar)
Bu röportaji düzenleyen Abdullah Duman kardesime tesekkürlerimi sunuyorum. Umarim insallah ileride Muhammed Caglar kardesimizide A-Takim formasiyla sahada görürüz.
|
[B]Genç kardeşimize başarılar......[/B]
|
[B]Taraftarların buluşma noktası "sivasspor.com", PAF takımı oyuncularından Muhammed Çağlar ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. 18 yaşındaki futbolcu, 9 senedir Sivasspor'da forma giydiğini belirterek, "Bu kulübe uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Sivas'ta doğdum, burada yaşıyorum. İlk hedefim A takım formasıyla 4 Eylül Stadı'nda maça çıkabilmek" diye
konuştu. [/B] |
[QUOTE=FALÇATA 58;498956][B]Taraftarların buluşma noktası "sivasspor.com", PAF takımı oyuncularından Muhammed Çağlar ile özel bir röportaj gerçekleştirdi. 18 yaşındaki futbolcu, 9 senedir Sivasspor'da forma giydiğini belirterek, "Bu kulübe uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Sivas'ta doğdum, burada yaşıyorum. İlk hedefim A takım formasıyla 4 Eylül Stadı'nda maça çıkabilmek" diye
konuştu. [/B][/QUOTE] [B]Fotomaç bu ropörtajı konu almış Tebrikler Abdullah Duman[/B] |
[B][url]http://www.fotomac.com.tr/sup125.html[/url][/B]
|
[B]Muhammed kardeşime başarılar dilerim. Sivaslı olmasından dolayı önümüzdeki yıllarda A takımda oynamasıyla bizlerde kendisiyle ayrı bir gurur yaşayacağız. Sol ayaklı olmasıda ayrı bir avantaj.
Bu güzel röportajı hazırlayan ve bizlere sunan Abdullah'a ve Murat abiye teşekkür ederim.[/B] |
Site yönetimini kutlarım böyle başarılı çalışmalarınızı herzaman görmeyi temenni ederim. Genç arkadaşımada yürekten başarılar dilerim.
|
abdullah duman a tskler, mamiye basarilar
milli takimin gelecegi (tabiki hoca carirsa....) |
BU HAFTA SENİ İZLEMEK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM
|
seni hem ilk 11 de hemde milli takımda görmek isteriz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:02. |