![]() |
Cevap: Yunan Sivassporlu..
[QUOTE=spainloco;503408]değiştirme yetkim yok maalesef ..[/QUOTE]
Ok kardeşim ilgine tşk ederim, |
[B]Dünya takımı olma yolunda ilerliyoruz :)
Şampiyon olduğumuzda inanıyorum ki çok sayıda farklı ülkenin vatandaşları Sivasspor'lu olacak :) Gardaş senide ayrıca tebrik ederim. Sivas v Sivasspor aşkını her fırsatta aşılamak gerek.[/B] |
[QUOTE=GuNaY;503466][B]Dünya takımı olma yolunda ilerliyoruz :)
Şampiyon olduğumuzda inanıyorum ki çok sayıda farklı ülkenin vatandaşları Sivasspor'lu olacak :) Gardaş senide ayrıca tebrik ederim. Sivas v Sivasspor aşkını her fırsatta aşılamak gerek.[/B][/QUOTE] Sadece kostas değil bir cok turist tarafından biliniyoruz.. Alman İtalyan rus turistler gayet iyi biliyor.. Yunanlar ayrıca iddda oynadıkları için kendi evindeyse sivasa veriyoruz banko diyor cok güzel bişey ya :) |
Cevap: Sivasspor'lu Yunan Taraftar..
gerçi yunandan dost olmaz ama yinede sağolsun:confused::confused:
|
TÜRKÜN TÜRKDEN BAŞKA DOSTU YOKTUR...
|
Sivaslı takımına sahip çıkmıyor. Yunan diye kötülersiniz adam bizden Yiğido :)
|
[QUOTE=spainloco;503294]Evet Arkadaşlar taraflı tarafsız bütün Türkiye'nin Sempatisini kazanan sivassporumuzun bir destekçiside yunanistandan.. Kendisi Kostas POAK taraftarı..
Turkiye'ye her 2-3 ayda geliyor merhabadan öncesi SİVASSPOR cıkıyor agzından.. Sivasspor -bjk __ Sivasspor_gs maçlarında bile yunanistandan tebrik için aradı.. Sivassporumuzdan en coç begendiği isim ise Mehmet Yıldız. Aldığı duyumlara göre ise olimpiyakos yetkilerin mehmet yıldızla görüştüğü.. Bu sezon 4 buyuklerin kötü olması değil sivassporun basarısının oldugunu söylüyor yunan dostumuz.. Bende sivasspor sevgisine duyarsız kalmadım ve kendisine bir sivasspor atkımızı hediye ettim.. [url=http://resimzade.com/Show.html?i=4140&token=76188][img]http://resimzade.com/Show.html?i=4140&token=76188[/img][/url][/QUOTE] merhaba sevgılı kardesım..bursada yasayan bır sıvaslı olarak tebrık edıyorum ve sıze bır onerıde bulunuyorum bılmem destek verırmısınız..malum yonetımımız bu konuda cok tembel..su resımde gorunen atkı ve formaları bır ınternet adresınde satısa koysanız da bızde sıvaslılar olarak bursa caddelerınde arabamızda ve uzerımızde gururla tasısak.ne dersınız ?? cevabınızı özelden yazarsanız sevınırım her gun gırme fırsatım olmuyor...tekrar aynı konuyu bulamam dıye cevabınızı ozelden beklıyrum..saygılr |
Arti olarak,Sivasspor taraftari olan sempati duyan Turkmen ve Kirgiz arkadaslarim var.Takimimiz orta asyaninda sempatisini kazandi cok sukur :)
|
[B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]Bende Kars'ta yaşayan bir Sivaslıyım ve Fanatik bir SİVASSPORLUYUM. Çok turist ağırladım burda fransız isviçreli portekizli polonyalı amerikalı aklınıza hangi millet gelirse artık hepsine Sivassporumuzu anlattım güzel bir şekilde tanıttım şimdi onlar benim dostlarım zaman zaman Sivasspordan konuşuyoruz :)[/COLOR][/FONT][/B]
|
[QUOTE=siyahatlı;503804]gerçi yunandan dost olmaz ama yinede sağolsun:confused::confused:[/QUOTE]
[B] 50 yaşına gelmişsin ama , sana diyecek laf yok..[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:53. |