SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Süperlig (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Rakiplerimizin Maçları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24970)

cücü baba 27.04.2009 20:13

Cevap: Rakiplerimizin Maçları

[B][I]Hocam rakiplerimiz ne yaparsa yapsın biz kalan maçları kazanalım bize yeter benim hiç bir endişem yok Ş A M P İ Y O N SİVASSPOR Hayırlı uğurlu olsun ve tabiikide ŞAMPİYONLAR LİGİ.... [/I][/B]

Oblomov 27.04.2009 20:25

[QUOTE=club7house;509843]Kocaelispor'la deplasmanda oynadığınız maçtaki lehinize verilen penaltı ? Elini vijdanına koyup delikanlı gibi penaltı diyebilirmisin oblomov ? !![/QUOTE]

Hayatta kutsal saydığım herşeyin üzerine yemin edebilirim ki bana göre %50 penatıydı yani hakem penaltı vermeyebilirdi de.Erman Toroğlu penaltı değil dedi,bir Beşiktaş düşmanı olan Metin Tokat penaltı dedi.Yani kimsede bir görüş birliği yok.Aynı hafta Bolton-Chelsea maçı oynandı,tıpa tıp aynı pozisyon yaşandı hakem penaltı verdi.

Demek istediğim,maçtan sonra sakin kafayla pozisyonu tekrar tekrar izleyen yorumcular bile ayrı ayrı yorum yapıyor,bu yüzden pozisyona penaltı veren hakeme art niyetli diyemezsin.

Tamam hakem art niyetli olsun,biz 3 puana hakem sayesinde kazandık diyelim,yahu yukarda kaç tane maçtan bahsettim kaç tane 3 puanımızın çalındığından bahsettim,kocaelispor maçından 1 hafta sonra oynanan liderlik için çıktığımız bursa maçında olanlar belli ya hepsini geç fair play liginde Beşiktaş sonuncu sırada,yani oyuncusuna en çok kart çıkan en fazla ceza alan kulüp Beşiktaş daha hala hangi akıl mantıkla hangi vicdanla federasyon Beşiktaş'ı kayırıyor denilebilir?

club7house 27.04.2009 20:35

[QUOTE=Oblomov;509867]Hayatta kutsal saydığım herşeyin üzerine yemin edebilirim ki bana göre %50 penatıydı yani hakem penaltı vermeyebilirdi de.Erman Toroğlu penaltı değil dedi,bir Beşiktaş düşmanı olan Metin Tokat penaltı dedi.Yani kimsede bir görüş birliği yok.Aynı hafta Bolton-Chelsea maçı oynandı,tıpa tıp aynı pozisyon yaşandı hakem penaltı verdi.

Demek istediğim,maçtan sonra sakin kafayla pozisyonu tekrar tekrar izleyen yorumcular bile ayrı ayrı yorum yapıyor,bu yüzden pozisyona penaltı veren hakeme art niyetli diyemezsin.

Tamam hakem art niyetli olsun,biz 3 puana hakem sayesinde kazandık diyelim,yahu yukarda kaç tane maçtan bahsettim kaç tane 3 puanımızın çalındığından bahsettim,kocaelispor maçından 1 hafta sonra oynanan liderlik için çıktığımız bursa maçında olanlar belli ya hepsini geç fair play liginde Beşiktaş sonuncu sırada,yani oyuncusuna en çok kart çıkan en fazla ceza alan kulüp Beşiktaş daha hala hangi akıl mantıkla hangi vicdanla federasyon Beşiktaş'ı kayırıyor denilebilir?[/QUOTE]

Güzel kardeşim lehinize verilen penaltıda artniyet olmadığını ima ediyorsun peki aleyhinize verildimi neden böyle objektif düşünemiyorsun. Taraftarlığın açılımı bellidir taraf olan sen bjklisin yani onun tarafısın bende sivaslıyım sivas tarafı sen benden objektif düşünememi istiyorsun ama sen zaten objektif değilsin biz rakibiz. eskişehir maçını hakemle kazandınız diyenlerede katılmıyorum eskişehir size hediye etmiştir.

burak_baykal 02.05.2009 22:37

TRABZON MAÇA KİLİTLENDİ

[B][COLOR="black"][B]
30.HAFTA TRABZONSPOR KENDİ EVİNDE KAYSERİSPORU 4-1 YENEREK
3.SIRAYA 56 PUANLA YERLEŞTİ.YARIN OYNANACAK GAZİANTEP -SİVASSPOR MAÇI VE AKŞAM BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE MAÇLARINA GÖZLERİNİ DİKTİ.YARIN OYNANACAK MAÇLARIN MATEMATİKSEL OLARAK KENDİLERİNE GÖRE SONUÇ BEKLİYORLAR.BAKALIM YARIN NELER YAŞANACAK ?????

YARIN İNŞALLAH GAZİANTEP DEPLASMAN MAÇINDA SİVASSPOR GALİBİYETİ ALIR VE SİVASADA 3 PUANLA DÖNECEKTİR.YİĞİDOLAR SİVASPORUMUZA BAŞARILAR DİLERİM.

BEŞİKTAŞ İLE KENDİ EVİNDE FENERBAHÇE İLE OYNAYACAK YARIN AKŞAM Kİ DERBİ MAÇINDA NELER YAŞANACAK HERKES BEŞİKTAŞI FAVORİ GÖSTERİYOR AMA FENERBAHÇE BİR SÜPRİZ ATAKLA BERABERLİĞE ULAŞIR DİYE YORUMLUYORUM.

BAKALIM 30.HAFTA MAÇI YANİ BU HAFTADA BİTEREK SON 4 MAÇA GİDECEĞİZ[/B][/COLOR][/B]

LosTie58 02.05.2009 22:41

Cevap: TRABZON MAÇA KİLİTLENDİ

Yaa kahkahalar atmak istiyorum şu Trabzon'un haline de neeyyyyseee.. :D

tekdoktirin 02.05.2009 22:44

TIRABZON KARDEŞ TAKIM BAŞARILAR DİLERİZ AMA ÇOK GEC KALDILAR ZOR ARTIK

07reis58 02.05.2009 22:45

[QUOTE=tekdoktirin;512131]TIRABZON KARDEŞ TAKIM BAŞARILAR DİLERİZ AMA ÇOK GEC KALDILAR ZOR ARTIK[/QUOTE]

ne kardeş takımı usta inşallah seneye küme düşerler...

SenSetik 02.05.2009 22:54

ts özetin baktım top oynamadan 4 tane atmış...bize ölümüne oynayan, onuru sakatlayan kayseri müthiş (!!!!) top oynamış...bi kendi kalelerine gol atmadıkları kalmış yani...

tekdoktirin 02.05.2009 22:55

NEYANİ GARDAŞ İSTANBUL ,,,,ÇOCUKLARIMI KARDEŞ TAKIM YANİ ANADOLU BİRAZ MANTINIZI KULLANNIN YA LÜTFEN T S DÜŞMAN OLMANNIN BİRANLAMIYOK FAYDASIDA

yusuf_07 02.05.2009 23:13

[B][COLOR="Blue"]fenerbahçe beşiktaşı 3 senedir inönüde yenip şampiyon olmasını engelliyor. buda 4. yıl olacak :)[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:11.