SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   "FENER TUR" MU? "SİVAS TUR" MU? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=24980)

Kasim58 20.04.2009 22:24

Cevap: "FENER TUR" MU? "SİVAS TUR" MU?

[QUOTE=Cley;505965][B]Sivastan deplasman maçlarına giden arkadaşlar bilirki Sivas Tur her zaman taraftara desteğini vermiştir. Rakip takımı da havaalanından şehre bir firma mecbur getirecekti o firma da Sivas Tur olmuş.nerdeyse hain ilan edeceksiniz adamları.Sivasspora ve taraftarına her zaman destek vermiş olan firmamıza TEŞEKKÜRLER...[/B][/QUOTE]

Arkadaslar bu sivas tur olmasa huzur olacakti yada metro bu is ticaret isi bedava tahsil etigini sanmiyorum?Sivas tur bircok deplasman macinda bedava odobüsler verdigini bu sitelerden gördük hemen silip atmayin.

yigido_sampiyon 20.04.2009 22:32

[QUOTE=iskin_58;505757]" SİVAS TUR" adındaki otobüs işletmesi bugün meydandan fenerbahçe taraftarının fenerbahçe uçağını karşılaması için ücretsiz otobüs kaldırdı. Dikkat edelim adı "Sivas Tur" bugüne kadar SİVASSPOR taraftarı için böyle bişey yapmayan bu firmanın adı sizce "SİVAS TUR" mu yoksa "FENER TUR" mu olmalı.

Site içerisinde İsatnbul yalakası olmayan gerçek SİVASSPOR taraftarını bu firmayı boykot etmeye çağırıyorum arkadaşlar.

ben Sivas dışında öğrenci olduğum için sürekli otobüsle seyahat eden biriyim hatta Sivas'a gelirkende bu firmayla geldim ama bundan sonra asla bu firmayı kullanmayacağım.

Bize Sivaslı olan Sivas firmasıyla seyahat eder diyen firma yetkililerinede şunu söylüyorum önce siz Sivaslı olun.

Olayı anlamayıp laf atanlar olabilir üzerine basarak söylüyorum "ÜCRETSİZ" otobüs tahsis edilmiş.[/QUOTE]

valla bu devirde kim kimseyi beleş götürmez otobüsüyle...heleki bu kriz ortamında...

fenerbahçe yönetimi yada taraftarlar parasını vermiştir...

şimdi arkadaşlar ama ben bir kere fenerli değilim...ama fenerden zamanında serveti,gürhanı,canı,onuru alırken istanbul yalakası kelimelerini kullanmıyodunuz...o transferlerde fenerin sivasa yaptığı kolaylıklarıda görüp onlarada itiraz edecekdiniz...kusura bakmayın ama tepkiniz yersiz bence!!!

KIZILCAN 20.04.2009 22:40

Neye üzülüyorum biliyormusunuz şu haberleri kendini bilmez rakip taraftarlar da okuyor ve bunu malzeme olarak kullanıyor.Olan da bizim gibi Sivasspor sevdalılarına oluyor.

babysever 21.04.2009 10:05

[B]Ya ortalığı karıştırmaya birebirsiniz..Otobüsü Fnerbahçe derneği Sivas Turdan Kiralamış.

Bu arada Sivas TUR firması Sivasspor taraftarına mümkün oldukça deplasmanlara otobüs tahsisi yapmıştır.Milleti yanlış yönlendirmeyin.[/B]

ERMAN 21.04.2009 10:32

adamlar reklamaını yapıyor arkadaslar televızyona cıkacak otobus vs onun yaktıgı mazot nedirki. sivasada katkı yapıyor dıye bılıyorum ama yapmıyorsa haklısınız aksı halde bu kadar kızmanın manası yok

yeniceri_can 21.04.2009 10:40

[B]aradaki 10 farkı bulun.
Huzur Konyaya Otobüs.
Sivas Tur Fenere Otobüs.
efsane yeniçeri de benim gibi iyi bilir bunu kimin yaptıgını.[/B]

SenSetik 21.04.2009 10:41

Arkadaşlar parayala tahsis edildiyse bişey diyemeyiz.Ekmek parası kazanıyor insanlar.Aam bedava verildiyse çok ayıp edilmiş.

[QUOTE]Ya ortalığı karıştırmaya birebirsiniz..Otobüsü Fnerbahçe derneği Sivas Turdan Kiralamış.

Bu arada Sivas TUR firması Sivasspor taraftarına mümkün oldukça deplasmanlara otobüs tahsisi yapmıştır.Milleti yanlış yönlendirmeyin.[/QUOTE]

yukarıda arkadaşın açıkladığına göre fb derneğince kiralanmış bişey diyemeyiz.

MERİTHAN58 21.04.2009 10:49

[QUOTE=babysever;506230][B]Ya ortalığı karıştırmaya birebirsiniz..Otobüsü Fnerbahçe derneği Sivas Turdan Kiralamış.

Bu arada Sivas TUR firması Sivasspor taraftarına mümkün oldukça deplasmanlara otobüs tahsisi yapmıştır.Milleti yanlış yönlendirmeyin.[/B][/QUOTE]

karıştırmayla ne alakası var kardeşim bende gözümle gördüm kiralama filan yok adamlar resmen ücretsiz tahsis etmiş. çıkıpta ücretsiz verdik diyemezler bu saatten sonra.

Hem fenerbahçe futbol takımına tahsis etseler bişey demeyiz. Sivaslı Fener yalakalarına tahsis etmişler.

bazılarıda reklam filan diyor taraftara otobüs vermek nasıl bir reklam anlayışıdır. anti_reklam sanırım. burada olduğu gibi. bir daha beklesinler bilet alalım diye.

yeniceri_can 21.04.2009 10:53

[QUOTE=sensetik;506260]Arkadaşlar parayala tahsis edildiyse bişey diyemeyiz.Ekmek parası kazanıyor insanlar.Aam bedava verildiyse çok ayıp edilmiş.

yukarıda arkadaşın açıkladığına göre fb derneğince kiralanmış bişey diyemeyiz.[/QUOTE]
[B]
Hocam ben Sivas Turun Havaalanına gidip gelecek paraya ihtiyacı oldugunu hiç sanmıyorum.Ben Bu işin içindeyim ne olduğunu gayet iyi biliyorum.Eğer ücretsiz verildiyse kimin verdiğinide çok yi biliyorum.[/B]

MERİTHAN58 21.04.2009 10:54

[QUOTE=yigido_sampiyon;506036]valla bu devirde kim kimseyi beleş götürmez otobüsüyle...heleki bu kriz ortamında...

fenerbahçe yönetimi yada taraftarlar parasını vermiştir...

şimdi arkadaşlar ama ben bir kere fenerli değilim...ama fenerden zamanında serveti,gürhanı,canı,onuru alırken istanbul yalakası kelimelerini kullanmıyodunuz...o transferlerde fenerin sivasa yaptığı kolaylıklarıda görüp onlarada itiraz edecekdiniz...kusura bakmayın ama tepkiniz yersiz bence!!![/QUOTE]

o otobüsün içindekilerle fener yönetiminin ne alakası var anlamıyorum. o otobüstekiler " biz gençfebeliyiz ulan" diye bağırıp aziz yıldırım tarafından azarlanan taraftar.

dikkat edin fenerbahçe takımına değil sivaslı fener yalakalarına verilmiş bu otobüs.

konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum bende gördüm ama hiç böyle bir konu açmak aklıma gelmedi. hatta ben şöföre Sivas yazısını silde fener yaz dedim sırıttı mal gibi. artık insanların gerçek yüzünü görelim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:33.