![]() |
Cevap: Kabine Sivas Dedi
[QUOTE=konartr58;506746]bakanlar top oynamıyorlar.sivasspor oynayacak.Fener karşısında ki gibi oynarsa zor şampiyon olurya.Maçın bitimine 15 dk kala çıktım.sonuç zaten istanbuldan belirlenmiş bir maç görüntüsü içeriisnde daha fazla ne beklenirdi ki?Hakemler bile sonuca hazırlardı.Fenerlilerin oyunu askıya alan tavırlarına seyirci kaldılar.Sezer Badur efendi başka zaman şutlar çekerdi.Çekmeyeyim diye kaleye uzak yerlerde dolaştı durdu.
Ertuğrul Günay siyasi bir kişiliğin tarafsız ve tarihte ayrı bir yer olarak tutulması gereken bir yere konulması gerekçesine karşı çıkmış olabilir.Sayın Yazıcıoğlu'na Türkeş gibi ayrı bir yer seçilebilirdi.Dahası neden Sivas'a gömülmedi.Buda tartışılır ve eleştiril bir yerdir.Gerçi burasının sporlai lgili bir yer olduğunu unutup ikide bir burasını siyasallaştırmanın da bir anlamı yok.[/QUOTE] ya hemende nasil macin ta istanbulda ayarlandigini anladin ayip be bu kadarda ön yargili olma sivasspor kulübü ve futbolculari bu kadar karektersizlermi bir yabanci yazmiyor sen bir sivasli yaziyorsun bunlari seni kiniyorum sana bu yazilari yakistiramadim 2 sut direkten döndü futbolcular daha ne yapsinki MUHSIN YAZICIOGLUNA--- GELINCE Muhsin abinin siyasi fikirlerine karsi olabilirsin sevmemeyede bilirsin ama bu zat vatanin,milletin,bayragin,askerin,arkasindaysa TÜRK BAYRAKSIZ OLAMZ TÜRK EZANSIZ OLMAZ diyerek haykiriyorsa ve üstelikde gururla heryerde söyledigimiz SIVASLIYSA ve biz sivaslilar degil tüm TÜRK halki bagrina basmissa ve buradada üzüntümüzü paylasiyorsak sende bir sivasli olarak rahatsizlik duymaman lazim Neden sivasa defnedilmedigine gelince onu sormussun,zaten Muhsin abiyi sevip saysaydin bu soruyu bile yazip sormazdin MUHSIN ABI SADECE SIVASLILARIN SIVASA MAL OLMUS BIR SAHIS DEGIL O KENDINI DÜNYAYA KABUL ETTIRMIS;TÜRKIYEYE MAL OLMUS BIR ZATTIR VE GAYET NORMAL ORAYA DEFNEDILMESI COKTA ISABETLI BIR KARAR NUR ICINDE YATSIN ALLAH ONU PEYGAMBERLERE KOMSU ETSIN SEVGILI HABIBI MUHAMMET MUSTAFA EFENDIMIZE ARKADAS ETSIN AMIN |
bir bakanda sivasımızın yok ki...
|
bu senekı ŞAM PİYON EĞER SİVASSPOR OLMASA GALATASARAY OLSUN DERIM BEN
|
Yaw bakanlarımız arasında en politik konuşan da savunma bakanımız olmuş:)
Bu arada Cemil Çiçek' i de kutluyorum.Adam eveleyip gevelemeden direk, sivas şampiyon olsun demiş:) |
[QUOTE=yusuf_yusuf;507161]bu senekı ŞAM PİYON EĞER SİVASSPOR OLMASA GALATASARAY OLSUN DERIM BEN[/QUOTE]
bende yazık derimm.. şu biz olamazsaklı cumlelere delı oluyorum..bız olacagız arkadaslar baska altarnatıfler dusunme zamanı degıl.. bız olmazsak kım olursa olsun bıze ne.. |
58guven58 aynen katılıyorum sana
|
C.tesi günü KOLBASTIYA HAZIR OLUN SAAT 18.00 DA
|
ne kadar para verirlerse versinler BİLİCA nın kesinlikle satılmaması lazım.Kimse alamaz zaten tekbaşına bir takım bu BİLİCA , paha biçilemez bu BİLİCA bizde kalsın her sene ŞAMPİYON oluruz. hakkını verip biran önce imzayı attırmak lazım.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:20. |