![]() |
Cevap: Top Toplayıcı Çocuklar ...
cok süper bir yapti o cocuk vallah bravo sivassporun oyunculari degil herkesi saglam
|
[QUOTE=06kaan058;509037]artık büyük takımız neden meşale olsun onfeti olsun meşale yakamıyoz trabzon maçında 1.golden sonra yaktım tam 8 tane polis beni stattdan attı sivas emniyetini kınıyorum bu kadarda üstümüze gelemez sivas deblasmanına gelen seyirciler de aynısını yapıyor ama onlara bişey yok çünkü attınmı stattdan başlarına bela olacak YAZIKLAR OLSUN[/QUOTE]
kaan sen de az deilsin kanka hermacta atılıyon hepsenimi buluyor bunlar :D Ben ibrhm krşyk |
[QUOTE=merkez_emre;509023]ahhh bea az toplamadık o topları az bozuk para mesale onfetı toplamadık :)[/QUOTE]
[B]aynen az toplamadın o topları sen emre[/B] |
[B]erman toroğlunun dediği gibi bülent hoca kesin onlara da antrenman yaptırıyordur :)[/B]
|
[QUOTE=sivasli215;509289][B]erman toroğlunun dediği gibi bülent hoca kesin onlara da antrenman yaptırıyordur :)[/B][/QUOTE]
Hehehe Gercektende Antreman Yaptırıyor olabilir ... Ben izmirde oturuyorm az önce berberden geldim ... Berberde sıra beklerken Yanımda Trabzonlu bir abi Vardı Berber ile dunku macı tartısıyorlardı adam diyorduki : O macta Trabzonlu Futbolcuların kıcına Sanki çomak sokmuslarda Adamlar Hic hareket edemiyor dedi... Sonrada Sivas Sporu övmeye Basladı Su gibi top oynadılar Futbolcusundan tut Top Toplayıcsına kadar Mükkemmel bir Takım oldu Sivas Spor... Bende Sivaslıyım diyince adam utandı sonrada Tebrik etti... İnsallah Sampiyon olursunuz ama Sizi İstanbul Takımları Sampiyon yapmaz dedi... Bende Onlar Nasıl karıscakk ... Biz Kendimiz oluruz dedim... |
[B]Abi hatırlarmısınız bilmiyorum da GS nin 2 yıl önce şampiyon olduğu sene bu denizli fb maçının berabere bittiği yıl yine aynı bu tarz bi olay oldu.Bi maçta bi çocuk Necati'ye hemen topu attı Gs de 1-0 kazanmıştı o maçı.Çok önemli bi maçtı ama...Çocuğa iyi bi para ödülü vermişlerdi.Bence bu güzel kardeşimizin de ödüllendirilmesi lazım...[/B]
|
asisti yapan top toplayıcı arkadaşa teşekürlerimi sunuyorum:D
|
[QUOTE=muco5806;509334][B]Abi hatırlarmısınız bilmiyorum da GS nin 2 yıl önce şampiyon olduğu sene bu denizli fb maçının berabere bittiği yıl yine aynı bu tarz bi olay oldu.Bi maçta bi çocuk Necati'ye hemen topu attı Gs de 1-0 kazanmıştı o maçı.Çok önemli bi maçtı ama...Çocuğa iyi bi para ödülü vermişlerdi.Bence bu güzel kardeşimizin de ödüllendirilmesi lazım...[/B][/QUOTE]
Bende bu kanaatdayım fakat sadece o degil bütün top toplayıcı cocuklarımza verilmeli bu para... Çünkü onun yerinde baskası olsaydı oda aynısını yapardı ... |
bu delikanlıyı alnından öpmek gerek...aslanım benim...alexten daha iyi asist yaptı:)
|
[QUOTE=06kaan058;509037]artık büyük takımız neden meşale olsun onfeti olsun meşale yakamıyoz trabzon maçında 1.golden sonra yaktım tam 8 tane polis beni stattdan attı sivas emniyetini kınıyorum bu kadarda üstümüze gelemez sivas deblasmanına gelen seyirciler de aynısını yapıyor ama onlara bişey yok çünkü attınmı stattdan başlarına bela olacak YAZIKLAR OLSUN[/QUOTE]
kardeşim bende dediklerine katılıyorum 1 tane meşale için sanki adam oldurmuscesine komserin 5 6 tane polısi saldıgını gordum getirin diye |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:26. |