![]() |
UMUTLARI KESMEYİN !!!!!!!!!!!
[B]
30.HAFTADA GAZİANTEP DEPLASMAN MAÇINDA ALINAN MAĞLUBİYETLE BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞIYORUZ.HER ZAMAN SİVASSPORLA BİRLİKTE SİVASSPORUN GALİBİYETİYLE BÜYÜK COŞKUYU BİRLİKTE KUTLADIK.ŞİMDİ SİVASSPORUN BU MAĞLUBİYETİNE KARŞI BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE OLALIM.SÜPER LİG BİTİMİNE SON 4 HAFTA KALDI AMA SİVASSPOR TARAFTARLARI OLARAK SİVASSPORUN ŞAMPİYONLUĞU İÇİN ALINAN MAĞLUBİYETİ OLDU DİYE UMUTLARIMIZI KESMEYELİM.SİVASSPORUN BUNDAN SONRA DAHA DA BÜYÜK DESTEĞE İHTİYACI VAR ŞİMDİ SİVASSPORLA BİRLİKTE HEDEF EL ELE SİVASSPOR İÇİN BİRLİK OLALIM.İNŞALLAH BU HAFTA SONU OYNANACAK KENDİ EVİMİZDEKİ (İ.B.B.) MAÇINI KAZANARAK YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ.BU AKŞAM OYNANACAK DERBİ MAÇINDA KENDİ EVİNDE BEŞİKTAK FENERBAHÇEYİ KONUK EDİYOR.BEŞİKTAŞ BU SABAH Kİ GAZİANTEP-SİVASSPOR MAÇINI İSTEDİĞİ ŞEKİLDE OLDU İNŞALLAH BU AKŞAMDA TÜM DUALARIMIZ BEŞİKTAŞIN BERABERLİK VEYA MAĞLUBİYET BEKLİYORUZ.SİVASSPOR TARAFTALARI OLARAK SAĞ DUYU YAPMAMIZ SİVASSPOR MAĞLUBİYETİ OLDU DİYE BIRAKMAYALIM VE ŞİMDİ BİRLİKTE OLALIM. TÜM SİVASSPORLU TARAFTARLARA SEVGİLER.[/B] |
Cevap: Maçın Ardından
boşver be hocam.
İnşallah bundan sonra bütün maçlarımızı alıp şampiyon olucaz. BUgün eziktaş f5 e 3-1 yenilecek burayada yazıyorum. |
[B]Hocam sana ve oyuncularımıza güvenıyoruz bizlere sayısız mutluluk yaşattınız bu güzel rüyayı şampiyonluk ile taçlandıracağınıza eminim. Kaybedilen bişey yok hala şampiyonlugun en güçlü adayıyız...[/B]
|
Cevap: UMUTLARI KESMEYİN !!!!!!!!!!!
Sadece tek kelime söylüyorum...ALLAH BELANI VERSİN ANTEP:@:@
|
SİVASSPOR ÇOK BÜYÜK İŞLER YAPTI,YAPMAYA DEVAM EDECEKTİR.
GAZİANTEP'İN YENMESİ DOĞALDI. FUTBOL DA YA YENER, YA YENİLİR, YA DA BERABERE KALIRSIN. 0 1 2 BAŞKA SONUÇ YOKTUR. |
umutları neden keselim bu takım bu sene şampiyon olacak bjk nın da zor maçları var umarım akşam fb yener bjk yı
|
daha 4 maç arkadaşlar hiç birşey bitmedi bizimde önümüzde zor maçlarımız var bjk nında onun için 4 hafta sonunda belli olacak ama yinede biz şampiyonuzzz
|
Sağol Hocam biz şampiyonluğa inandık ama sen ve futbolcuların inanmadı gitti göz göre göre şampiyonluk vatana hayırlı olsun :mad:
|
hiç umutları kesmedik şampiyonda olacağız kim ne yaparsa yapsın şampiyon sivasspor olacak ve birilerine o şampiyonluk kupasını monte edeceğiz
|
Hocam son derece haklısın.. O sıcakta o hava şartlarında sırf BJK-FB maçı var diye bu maçı 15:00 oynatan fedarasyon utansın.. Kolay mı o şartlarda maç yapmak.. Bizim inancımız var ben fener maçından birşey beklemiyorum ama cincon ve Denizliden çok şey bekliyorum.. Ve biz şampiyon olacağız ve bu düzen bozulacak..
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:36. |