![]() |
Cevap: Teşekkürler Yiğidolar
Bu büyük rakam büyük kitle 50.000 üye arasında yer almanın gururu ve onurunu yaşamaktayım. Şahsım adına bu kalitede ve düzeyde bize yorumlarda bulunma zemini ve fırsatı verdikleri için kendi adıma Teşekkür ederim. Sivasspor ve Sivasspor.com'un bu anlamlı başarılarının devamınıda temenni ediyorum...
|
[B]Hayırlı Olsun....İnşallah 100 Bin'inide Görürüz...Bizi Temsil Eden Bu Sitenin Daha Güzel Yerlere Gelebilmesi İçin Gece Gündüz Çalışan Abilerimize Sonsuz Teşekkürler...Onların Çektiği Çileyi Az Çok Bilirim :)
Nice Binlere İnşallah[/B] |
daha çok tarfatar çıkacak yeterkı sivasımız istedigimiz noktaya gelsin
|
[QUOTE=slasher//z;512935]50000. UYE KIM? KENDİSİNE FORMA WERİLSİN? :D[/QUOTE]
[B][FONT="Trebuchet MS"] aslın da formayı 58.000 kişiye verilmesi iyi olur hemde sivasımızın plakası bunu site yönetimine uygun görmesini talep ederim.[/FONT][/B] |
[B]Dürüst ve ilkeli bir sitenin üyesi olduğum için gurur duyuyorum iyiki varsın [COLOR="Red"]SİVASSPOR:COM[/COLOR][/B]
|
Tebrikler Şanslısın Gerçekten Yigido :)
|
Sivassporumuza, kalan dört maçında başarılar diyiyor ve mutlu sona ulaşmasını canı gönülden destekliyor ve tüm Türkiye olarak bu sevinci yaşarız inşallah.
|
sivas spora şampiyonluk yolunda sonsuz başarılar.. ben takımının arkasında boyle şehir gormedim. sivas tarabzon maçını sahanızda izledim şehrinizde 4 gün kaldım maç sonrası sokaklar o çoşku harikaydı.tabiki maçı sedat 27 formamla sıvaslılar arasında izledim.sonsuz başarılar
|
yiğidolara binlerce teşekkürler bizden gurbetci yiğidolar olarak gönlümüz ve kalbimiz hep sıladaki yiğidolarla çarpıyor bu sene allahın izniyle şampıyonluk turunu galatasaray maçından sonra istanbul sokaklarında ellerimizde şanlı yiğido bayraklarıyla istanbulu karnaval yerine çevireceğiz inşallah yolumuz açık olsun. haydi istanbuldaki yiğidolar bayrakları hazırlayın şampıyonluk kutlaması nasıl yapılır öğretelim fb gs bjk ye.
|
SİVASSPOR.COM TEBRİK GÖNDERMİŞ BİZİM BEYEFENDİLERDEN BAZILARIDA BUNU BEĞENMİYOR
50000 ÜYEYE FORMA VERİLSİN FALAN FİLAN BİR SÜRÜ SAÇMALIK SİVASSPOR'A ŞAHSIM ADINA TEBRİK EDER KALAN MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLERİM ŞAMPİYONLUKTA SONADIMLARLA İLERLEYEN YİĞİDOLAR SÜPER LİGİ YÜZDÜ KUYRUĞUNA GETİRDİ VE 4 HAFTA SONUNDA AĞIZLARDAN TEK KELİME ÇIKACAK [B]İŞTE TARAFTAR İŞTE ŞAMPİYON[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:14. |