SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivas Bilica`nın Bedelini Açıkladı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25389)

sivasfutbol 07.05.2009 13:29

Cevap: Sivas Bilica`nın Bedelini Açıkladı

egerki bilicayı 4 milyona satışa cıkardı iseler yazıklar olsun bu yönetime ben şunu düşündüm sezon sonunda şampiyon olamıyacagızki iyi olan oyuncuları satmaya kalkıyorlar yönetimi buradan protesto ediyorum ve kalan maçlarada gitmeyecegim yerine oynayacak oyuncunmu var sedat zaten müzmin sakat gibi bir şey ? eger satacaksan şam .liginde oyna oyuncun avrupa vitrinine bir çıksında ondan sonra degerinden sat . birde şu konudan bir sivaslı olarak rahatsız oluyorum bülent uygunun olur olmaz herşeye konuşması ne olur ya allah rızası için az konuş ya inter net sitelerinde senin için ileri geri konuşup yazanlara çevap yazmaktan usandım .

Besyo_cu 07.05.2009 13:42

[B]Blica Dünyanın en iyi takımlarında oynaya bilecek olağan üstü bir defans oyuncusu hem oyun anlaşıyı hemde fiziki görüntüsü ile ben Real MADRİD li İtalyan oyuncu F.CAnnavaro ya cok benzetiyorum. Böylesi bir oyuncuyu elimizden kacırmak yanlış olur ancak cok iyi para verilir vede Bilicanın yerine iyi bir alternatif bulursak o zaman gitmesınden yanayım. Aklında gitmek olan bir oyuncuyu takımda tutmak klube büyük zarar verecektir.[/B]

muhsin koçak 07.05.2009 13:43

[QUOTE=abircan;514745]bence az bile 2 sene sonra avrupaya 10 milyon eder acele edip ucuza satmayalım, şampiyonlar ligine çıkınca zaten piyasası artacak yönetim iyi düşünmeli, şuan ribery 40 milyon etti, gasssaraylılar beş kuruş alamadan adamı yolladılar , akıllı olalım şampiyonlar ligine çıkınca 2 maçtan sonra tüm takmın değeri en az 2 kat artacak[/QUOTE]

[B]Bilica'nın yaşı 30 ama Ribery Türkiyeye geldiğinde 21 yaşındaydı.4 milyon euro veriyorlarsa hiç düşünmeye gerek bence hemen verelim.Unutmayalım ki Bilica'yı 250 bin euroya bulduysak 4 milyona daha iyilerini buluruz.[/B]

hursit0658 07.05.2009 14:03

neden satıyorlarki şampiyon olunca ondan iisi olmadan bunu satmak saçmaa fb az futbolcu harcadı bide bilica harcasınlar bakalım...

Velican 07.05.2009 14:09

Bilica giderse, Sivassporun defans göbegi tamamen çöker, eger satacaklarsa, önce Bilicadan daha üstün bir defans futbolcu bulmalari lazim, eger yoksa hiç satmasinlar, daha sampiyonlar ligi var.. eger önüm açilsin istiyorsa Bilica, Sivasssporda kalsin, kendini avrupada göstersin.. ayrica 4milyon cok az..

sivasfutbol 07.05.2009 14:26

fenerbahce 2.5 euoraya bilicayı almak için mecnun başkanla el sıkışmışlar sırada ibrahim dağaşan var .?

sivasfutbol 07.05.2009 14:29

internetspor.comdan haberi okuyabilirsiniz

58sivasli58 07.05.2009 15:45

Bilica baska takima gidmemeli cünkü onun evi SIVASSPOR onunla daha cok basarilara imza atariz ve onun BILICA gibisini daha bulamayiz

Shan58 07.05.2009 16:00

[QUOTE=sivasfutbol;514759]egerki bilicayı 4 milyona satışa cıkardı iseler yazıklar olsun bu yönetime ben şunu düşündüm sezon sonunda şampiyon olamıyacagızki iyi olan oyuncuları satmaya kalkıyorlar yönetimi buradan protesto ediyorum ve kalan maçlarada gitmeyecegim yerine oynayacak oyuncunmu var sedat zaten müzmin sakat gibi bir şey ? eger satacaksan şam .liginde oyna oyuncun avrupa vitrinine bir çıksında ondan sonra degerinden sat . birde şu konudan bir sivaslı olarak rahatsız oluyorum bülent uygunun olur olmaz herşeye konuşması ne olur ya allah rızası için az konuş ya inter net sitelerinde senin için ileri geri konuşup yazanlara çevap yazmaktan usandım .[/QUOTE]

Bilica 30 Yaşında. o yaştan sonra eğer Carlos gibi marka değeri olan bir futbolcu değilse çok para vermezler.
Yönetim satacağı için değilde transfer dedikodularına son vermek için bu açıklamayı yapmıştır.
4 milyon vermeye kimin gücü yeter. FB ve GS 30 yaşını geçmiş futbolcuya kolay kolay o parayı vermezler.
Ha veren bulursada satsınlar. yönetim mutlaka alternatifini bulmuştur o yüzden böyle rahat hareket ediyordur.

58gürünlü35 07.05.2009 16:25

Yahu bırakın bunları ... Blicayı bile Vermeyiz. Zaten Blica Kendisi gitmez Seneye Bu Takım ŞAmpiyonlar Liginde Oynucak Karsıya manchester gibi bir dev gelirse Orda iyi top oynarsa bu adam 25 30 milyon euro da olur... Bence bu adam Gelecegin Ferdinand ' ı ... ! demedi Demeyin bu adam Cok büyük kulüplerde oynucak ama ins. simdilik sivastan ayrılmaz... !

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:45.