![]() |
Cevap: Şampiyonluk Sivas'a Gelecek
sevgili başkanım senelerdir türkiye birinci liginde 3 büyüklerin yapmış olduğu çirkin oyuna sakın sizlerde düşmeyin oynana sene hangi futbolcu biraz kendini gösteriri hangi takım biraz canlarını yakarsa o takımın önemli oyuncularından 1 kaçtanesinin ya aklını çeliyor yada alıp o takımı güçsüz bırakıp ertesi sene takımı tekrar kur tekrar lige adepte et öyle mücadele etmeyi sürdürmek zaten belli bir ve kısıtlı bütçesi olan biz gariban anadolu takımlarını kendi kaderleri ile başbaşa bırakıyorlar hemde aldıkları futbolcuların futbol hayatını bitiriyorlar onun için onlar bizden değil biz onlardan futbolcu alallım
bu hayel diyorsanız bu hayali gerçekleştirmek için yine kampanyalar düzenleyelim hatta gurbetteki sivaslılar ile temasa geçip gerçekten sivasımıza ve sivassporumuza sahip çıkalım |
[B]Sivasspor şu anda eşikten geçmek üzere,ya şampiyon olup hem bizim hemde Türk futbolunun geleceğini değiştireceğiz,ya da her şey eskisi gibi İstanbul takımlarının hegomanyası altında kalmaya devam edecek.[/B]
|
Bu oyunla mı gelecek.. aleme rezil olduk ya.. Keşke ortalarda olsa yada ne bileyim düşme hattında felan olsa da bu kadar rezil olmasak.. Şampiyonluğa oynayacaksın kendin rakiplerini yenemeyecek sen başkalarının yaptıklarınla mı şampiyon olacaksın..
|
EN COK SENIN VERDIGIN EMEKLERE UZULUYORUM SAYIN BASKAN BULENT UYGUNU BILE ADAM ETTIN KAYBOLUP GITMISTI KIM BILIRDI ONUN GOL KRALI OLDUGUNU ASKER BULENT OLDUGUNU CEKIP CIKARTTIN ADAM ETTTIN VERDIN TAKIMI ELINE OKADAR EMEK HARCADIN AMMA BU BULENT UYGUN OKADAR IYI YALANCIKI SENI BILE INANDIRMIS AMMA HAYIRLISI SEN BU SEKILDE SIVASSPORA SAHIP CIKTIKCA INSALLAH BIRGUN HAYALINDEKI BASARILARA BUTUN SIVASLILARLA BIRLIKDE ULASIRIZ UMARIM BULENT UYGUNSUZ OLUR YOKSA ARTIK SIVASLIYI SIVASIN DISINDA SEVEN KALMAYACAK BU GIDISLE ON KISIYLE KONUSSAM SEKIZI BULENT UYGUN YUZUNDEN SIVAS OLMASIN DIYO NEDEN DIYOM BULENT UYGUN IYICE SIMARIR DIYOLAR NEYSE ARTIK BU YUREK YANGINI BITMEZ YINE DIYOM YAKTIN BIZI TURBULENT KENDI TURBULANSINDA KAYBOLMADAN TOPARLA TAKIMIDA SIVASSPORA HEKETTIGI BASARIYI SAYGIYI KAZANDIR YOKSA SENIN KENDINE MALETTIGIN ASLINDA SENIN PEKDE ETKIN OLMAYAN BASARILARLA AVUNMAK ZORUNDA KALIRSIN OMRUN BOYUNCA......
|
Alıntı:
superglam Nickli Üyeden Alıntı Hakem Bülent YILDIRIM beni düşündürüyor??? BURSASPOR 1--1 SİVASSPOR 15.Şub.09 Hakem Turkcell Super Lig ANTALYASPOR A.Ş. 2--1 SİVASSPOR 09.Kas.08 Hakem Turkcell Super Lig SİVASSPOR 0-0 ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 24.Şub.08 Hakem Turkcell Süper Lig GALATASARAY A.Ş. 2-0 SİVASSPOR 14.Ara.07 Hakem Turkcell Süper Lig SİVASSPOR 0-0 GALATASARAY A.Ş. 19.Şub.06 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig MALATYASPOR 0-0 SİVASSPOR 22.Oca.06 Hakem Turkcell Süper Lig SİVASSPOR 1-0 DENİZLİSPOR 01.Eki.05 Hakem Turkcell Süper Lig SİVASSPOR 2--1 TRABZONSPOR A.Ş. 16.Eyl.05 Dördüncü Hakem Turkcell Süper Lig Orta hakem olarak tek 1 Ekim 2005 de galibiyetimiz var..! denizliye karşı oda 1-0 Neden neden başkanım mecnun otyakmaz müdahale etmedin... Bülent arkadaşımın abisi sivasa karşı antipatisi olan biri neden müdahale etmedi ben uyardım... Bülent yıldırım kayserili ve sivası iti kadar sevmiyor nefret ediyor dedi kardeşi... yapmayın yaaaaaaaaaa...... günah değilmi iki penaltımızı vermedi... beşiktaş maçında eline çarptı diye penaltı veren adam neden bizde penaltı vermedi... maç 3-2 bitecekti.... Ahhh başkanım ahhhh masadaki işleri takip etsene... __________________ Başkanım ben kayseride yaşıyorum ve Bülent Yıldırım kayserili annesi benim çalıştığım yerde çalışıyordu. Bülenrin kardeşide benle aynı yerde çalışıyor.. Kardeşi bana bu maçı almanız mümkün değil dedi Abim yönetecek maçı dedi. bende istatistiklerine baktım 4 yıl önce orta hakem olarak 1 maç almışız. Sonra yenden konuştum kardeşiyle abine söyle ne olur adil olsun dedim ama kardeşi kesinlikle sivas maçı alamayacak dedi... Yinede umutluydum ama olmadı... Ahh başkanım neden bu hakeme evet dedin itiraz hakkını kullanmadın.. Yazık oldu... |
zor sn başkanım seninle iki defa gurur5 duyuyorum sivaslıyım fakat fenerbahçe kongre üye olman bize gurur veriyor her ne kadar fenerbahçeli olsamda gönlüm %50 den yana başarılar başkanım büyük başkan
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:18. |