![]() |
Cevap: Yiğido Namouchi`yi getirdi!
bu super bir oyuncu tam bize gore
|
hele şükür orta sahaya bi 10 numara geldi seneye bu takım bozulmazsa fenerde ronaldnho yu getirmezse :D şampiyonuz :D
|
Kamanan ve Bilica'dan sonra Türk futboluna daha çok yıldız kazandıracağız galiba.
|
[B]Hamed Namouchi Bu sene Lorient takımından geldi. Daha kesin anlaşma sağlanmadı ama yüksek ihtimal bu iş bitti. Küçük bir araştırma. Kendisi bu sene Lorientte fazla oynama fırsatı bulamadı. Özellikle Lorient ilk devrede çok iyi bir çıkış yakaladığı zamanlarda sakatlık problemi ile uğraştı. Daha sonra devre arasında Jouffre nin takıma gelmesi ile sıkıntıya düştü. Genelde 90 dakikalık bir performansı yok. Ya ikinci devrenin son periyotlarında girdi (Rennes 65. dk-Lyon 69dk. da) yada İkinci devrede yerini Vahiura yada Jouffre bıraktı (Sochaux 64. dk-Bordeaux 79.dk-Auxerre 71.dk- Valenciennes 65.dk) Yukarda da bahsettiğim gibi çok sık sakatlık problemine düşmesi bizim için çok can sıkıcı bir durum. Lakin düzenli bir programla bu sıkıntımızı atlatabilirsek çok iyi bir forvet arkası oyun kurucusu kazandık diyebilirim. Özellikle Rangers da oynarken çok etkili oyunlar çıkarmıştı (2007 Aberden 1 Gol 1 Asist-St Mirren 1 Asist vs. ) Artı Şampiyonlar liginde yer almış ve bu tecrübeyi yaşamış bir topçu. Milli takımda son zamanlar adına pek rastlayamadım. Oynayıp oynamadığını bilmiyorum. Ama sergiodan alamadığımız verimi yada almadığımız verimi inşallah Hamed den alırız diye düşünüyorum. [/B]
|
takımımıza hayırlı uğurlu olsun.
|
sivassporumuza hayirli ugurlu olsun iyi bir oyuncu olduguna inaniyorum hictanimiyorum ama normal bir oyuncu olsaydi saten milli takimda olmazdi
|
Simdi geldi mi gelmedi mi? Fotograflar var mi acaba?
|
BU FUTBOLCUYU AZ COK TANIYORUM BANA 60 KM UZAKLIKTAKI LORIENT TAKIMINDA OYNUYODU LAKIN ALIPTA KULUBEDE CURUTECEKSEK KAMANAN GIBI HIC ISIMIZE YARAMAZ KAMANANI ALDIK KULUBEYE HAPSETTIK MEHMET YILDIZ INADI YUZUNDEN HOCANIN ALTINI ALIYON GUMUSU OYNATIYON MANTALITE BUYSA NASIL KAZANDIRILACAK TURK FUTBOLUNA BOYLE OYUNCULAR BILEMEM ARTIK
|
[QUOTE=PirO58;521013]Simdi geldi mi gelmedi mi? Fotograflar var mi acaba?[/QUOTE]
Sous contrat jusqu’en juin 2009 avec le FC Lorient, le milieu-attaquant international tunisien Hamed Namouchi, 24 ans, figurerait dans les petits papiers de Sivasspor, l’actuel leader du championnat turc. GALIBA ALINMIS GARDAS FRANSIZ BASINIDA SIVASSPORA GITIGINI YAZDIGINA GORE [url]http://www.youtube.com/watch?v=X0SMBX3mKko[/url] [url]http://www.youtube.com/watch?v=k40xZ-KXovE&feature=related[/url] ATTIGI GOLLERDEN BIR KACINI SEYRETMEK ISTEYENLERE.... |
fransızca konuşan bir futbolcu daha gelmesi kamanan'ı sevindirir ve ayrı bir motive olur
bu yönüylede iyi olmuş |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:52. |