SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sözleşmemi Uzattım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25770)

karahisarli 31.05.2009 10:26

Cevap: Sözleşmemi Uzattım

sen bize lazim sin mehmet 2. yari düsüs yasadin bu herkesin basina gelebilir insallah daha iyi olursun uzattigin icin sevindim türkiyede teksin

H_Turan 31.05.2009 10:55

uzattığın için üzüldüm Ne goller kaçırdın dün gs maçında.

altuntas58 31.05.2009 10:57

[QUOTE=ferhat_58_oğuz;523935]musa ve mehmeti eleştiren arkadaşları hiç anlayamıyorum sivassporumuz ligi 2.bitirdiise bunda musa ve mehmetin çok katkıları var biraz eleştirirken elinizi vicdanınıza koyun musa ve mehmet bukadar ağır eleştirileri hakketmiyor tamam 2, yarı bariz bir form düşüklüğü var ama şampiyonluğun kaybedilmesini gelipte musa ve mehmete bağlamak çok yanlış olur bu futbolcularda sonuçta insan robot değil ben tüm futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyor ve alkışlıyorum mehmet seneye eğer sivasımızda oynarsa performansının çok daha üst düzeyde olacağına inanalardan biriyim tek tek birkez daha tüm futbolcu kardeşlerimi tebrik ediyorum[/QUOTE]

[B]size katılıyorum bir çok arkadaşımızın hislerine tercuman oldunuz acımasız eleştiriler takıma ve futbolcularımıza zarar veriyor sanki sivassporumuz bundan önceki sezonlarda daha büyük başarılar elde etmişte bu sene mehmet yıldızla musa engel olmuş gibi yaklaşımlara ben katılmıyorum her iki futbolcumuzunda son 3 sezonda takıma çok büyük katkıları olmuştur bunu göz ardı edemeyiz anadolunun 100 yıllık takımları kümede kalma mücadelesi verirken biz son iki macımızı kayıp ettik şampiyonluktan olduk keşke şampiyon olabilsedik sivassporumuz şampiyonlar liğine katılma şansını yakalıyarak çok büyük başarıya imza atmış oldu dönüp arkamıza bir bakalım 4 büyütülmüşlerin haricinde hangi takım 17 hafta lider olmuş kac takım şampiyonlar liğine katılma şansını yakalamıştır arkadaşlar şampiyon olmamızı bütün takım yönetim kurulu teknik heyet ve biz 12. adam yiğidolar dahil hepimiz candan isterdik ama beceremedik bu suc değil sadece acemilik birilerini eleştiriren lütfen hoş görüyü elden bırakmayalım sivassporumuzun son 3 sezondur göstermiş olduğu başarıyı alkışlayalım iyi dileklerde bulunalım cünki bu takım bunu fazlasıyla hak etti BAŞKA SİVASSPOR YOK[/B]

sivaslihakan 31.05.2009 10:58

üzüldüm valla bu haberi sevmedim eger mehmet degilde kamanan ilk onbirde ciksaydi ikinci sezonda biz su an sampiyonduk

noname87 31.05.2009 11:14

bütün herkes topu mehmete atıyor atmayanı azarlıyor kendi direk kaleye kadar gidiyor gidemiyor zaten bir iki hareketten sonra topu kaybediyor dünkü maçta sahada yürüyordu 2.yarı hoca nasıl dayandı çıkarmadı anlamadım yorulduğu belliydi şu adamı devre arasında gsye satsaydık şampiyon büyük olasılıkla bizdik

bgürsoy 31.05.2009 11:22

Yürekten oynadığına emin olduğum yüce insan..seneye de bizimlesin..ancak bu şekilde oynaman gerçekten bizi kahrediyor..yeni sezona daha iyi hazırlanman dileğiyle..Mehmet abi seni seviyorum..

sivaslimete 31.05.2009 12:19

Ben Mehmetin seneye eski formuna döneceginden eminim.Bilicaninda yeri kesinlikle doldurukur Bülent Hoca dün yaptigi aciklamada bir stoperle ve bir kac oyuncuyla daha anlastigimizi söyledi

Del Piero 31.05.2009 12:24

[B]Mehmet Yıldızı eleştirenler zerre kadar futboldan anlamıyorsunuz.. sizler...

mehmet yıldız sen bizim herşeyimizsin !!![/B]

BOUN 31.05.2009 12:47

[QUOTE=altuntas58;524029][B]size katılıyorum bir çok arkadaşımızın hislerine tercuman oldunuz acımasız eleştiriler takıma ve futbolcularımıza zarar veriyor sanki sivassporumuz bundan önceki sezonlarda daha büyük başarılar elde etmişte bu sene mehmet yıldızla musa engel olmuş gibi yaklaşımlara ben katılmıyorum her iki futbolcumuzunda son 3 sezonda takıma çok büyük katkıları olmuştur bunu göz ardı edemeyiz anadolunun 100 yıllık takımları kümede kalma mücadelesi verirken biz son iki macımızı kayıp ettik şampiyonluktan olduk keşke şampiyon olabilsedik sivassporumuz şampiyonlar liğine katılma şansını yakalıyarak çok büyük başarıya imza atmış oldu dönüp arkamıza bir bakalım 4 büyütülmüşlerin haricinde hangi takım 17 hafta lider olmuş kac takım şampiyonlar liğine katılma şansını yakalamıştır arkadaşlar şampiyon olmamızı bütün takım yönetim kurulu teknik heyet ve biz 12. adam yiğidolar dahil hepimiz candan isterdik ama beceremedik bu suc değil sadece acemilik birilerini eleştiriren lütfen hoş görüyü elden bırakmayalım sivassporumuzun son 3 sezondur göstermiş olduğu başarıyı alkışlayalım iyi dileklerde bulunalım cünki bu takım bunu fazlasıyla hak etti BAŞKA SİVASSPOR YOK[/B][/QUOTE]

Mehmet Yıldız'ı, Musa'yı, Murat Sözgelmez'i ve diğer bütün futbolcularımızı çok seviyoruz. Bugünlere onların emek ve alınterleriyle geldik, önümüzdeki yıllarda da onların emek ve alınterleriyle şampiyonluklar yaşayacağız. Unutmayın bu sezonu en erken bizim takım açtı, adamlar aylardır durup dinlenmeden mücadele etti, elbette yoruldular. Son beş-altı haftadaki düşüşü buna bağlıyorum. Sağlık olsun, önümüzdeki sezona Namouchi ve bir kaç takviye ile bomba gibi gireceğimize inanıyorum. Takımımıza sahip çıkalım, her zaman destek, hep destek, tam destek...

Teşekkürler Mecnun Başkan, Bülent Hoca, tüm futbolcularımız... İyi ki varsınız...

altuntas58 31.05.2009 13:12

[QUOTE=FatihCan;524096][B]Mehmet Yıldızı eleştirenler zerre kadar futboldan anlamıyorsunuz.. sizler...

mehmet yıldız sen bizim herşeyimizsin !!![/B][/QUOTE]

[B]İşte budur size katılıyorum emeğe saygı [/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:29.