![]() |
Cevap: Danimarka da Muhteşem Sivas Gecesi
MÜTHİŞ BİR ŞEY BU helal olsun tüm hemşerilerime Yusuf Şahin beye ve Asib başkanı Rüştü Elmas gardaşıma helal olsun diyorum, dernekçiliğin ne kadar zor bişey olduğunu iyi bilirim, müthiş bir fedakarlıktır bu yapılanlar ve oluşan nihai tabloda müthiş bir gururdur, bu tabloyu oluşturanların emeğine sağlık diliyorum , yolunuz açık biliyorum, çünkü siz SİVASLISINIZ
|
İş yoğunluğumdan dolayı uzun zamandır siteyi takip edemiyordum.
Uzun bir aradan sonra siteye giriş yaptığımda bu muhteşem tablo ile karşılaştım. Kilometrelerce uzaklarda hemşehrilerimizin buluşmaları, kaynaşmaları, davullarla halaylarla memleketimizin kültürünü yaşatmaları hakikaten gurur verici bir olgu. Sazlı-sözlü, davullu-zurnalı enstanteneleri izlerken oradaki hemşehrilerimizin el ele tutuşmuş olmaları, halaylarda birbirlerine omuz vermeleri, birliğin, dirliğin, ne derece özlenen ve beklenen bir hasret ve vuslat olduğunu idrak ediyoruz. Organizasyonda emeği geçenleri ve katılımcıları tebrik ediyorum. |
şimdi gelelim işin maddi yönüne,para toplanmış mı acaba herhangi bi bilgisi olan var mı arkadaşlar.çünkü biliyosunuz bu tür toplantılardan sağlanan gelirler SİVASSPORUMUZU en az 1 yıl boyunca rahatlatıyor ve bu gecelerin dahada yaygınlaşması lazım.eğer başarı isteniyorsa herkesin elini taşın altına koyması lazım.öyle biz SİVASLIYIZ GARDAŞ diye hava atmayla olmuyo.takımımıza her zaman her platformda destek olmalıyız,saygılarımla.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:52. |