SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fatih hoca Sivas`ı alkışlıyor ama (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=25861)

oNuR 05.06.2009 17:46

Cevap: Fatih hoca Sivas`ı alkışlıyor ama

Sevgili Fatih Terim.Seni hiç sevmiyorum.Senin bir an önce psikolojik tedavi görmeni ve göz dokturuna gitmeni öneriyorum.Zira İbrahim Dağaşanı görmüyorsun

kangal06 05.06.2009 18:31

kadro isim yapmış yıldızlardan oluşsa tamam derim ama ceyhun diye bi hamsiyi ilk 11 oynatırken sedat-murat ikilisi, abdurrahman, türkiye nin en sıkıntılı yeri solbekte bulunmaz fırsat olan hayrettin niye yok!! ayıp oluyo fatih hoca gerçi moldova yı estonya yı yenemeyen, bosna nın üstünden dünya kupası na gidemeyen takım kimin eseriydi şaşırmamak lazım...

konartr58 05.06.2009 18:52

sivasspor takım oyununa alışık futbolculardan oluşuyor.Bu nednele sivastan gidcek bir futbolcu başarılı olamaz.Mehmet yıldızı gördük.birkaç kez şans verildi.Sivassporun alışık olduğu sistemde oynayan kaç milli takım var
sivasspor yunanistanla maç yaptırsın rahatlıkla temsil eder.Ama milli takımın oyun sistemi sivasta oynayanlara göre değil.boşuna kızmayalım.

Del Piero 05.06.2009 19:00

[QUOTE=konartr58;526078]sivasspor takım oyununa alışık futbolculardan oluşuyor.Bu nednele sivastan gidcek bir futbolcu başarılı olamaz.Mehmet yıldızı gördük.birkaç kez şans verildi.Sivassporun alışık olduğu sistemde oynayan kaç milli takım var
sivasspor yunanistanla maç yaptırsın rahatlıkla temsil eder.Ama milli takımın oyun sistemi sivasta oynayanlara göre değil.boşuna kızmayalım.[/QUOTE]

kusura bakma ama resmen saçmalamışın arkadaşım..... :confused:

Velican 05.06.2009 19:22

[QUOTE=GokhanTurna;525885]
Sezer Badur
Sedat Bayrak
İbrahim Dağaşan
Hayrettin Yerlikaya
[B]Musa Aydın[/B]
Murat Sözgelmez
[B]Abdurrahman Dereli[/B]

[/QUOTE]

Milli Takima bi bunlar aday.. benim gözümde tabi

esentepeli58 05.06.2009 19:57

ilk başta senı mıllı takıma hoca getirenın ben .........senı ağzında götürecek hocalar var sectiğin kadroya bak hödük sen ilk turu bıle gecemen bu hanzo kadroyla hepsi sana benziyor

canimfeda58 05.06.2009 20:48

ya fatih terimde normal adam degil ya.. kivirip duruyor beyenmiyorsa sivassporlulari. kendi bilir bize bisey olmaz olan kendine olur.. oynatsin ibrahim üzülmezleri.. ibrahim toramani bile almanyandan ne bekliyorsunuz

İLKADIM 05.06.2009 20:52

musa aydın milli takımda çok faydalı olur. fatih hocaya duyurulur

holigan 06.06.2009 02:15

arkadasar ben bu yorumu okuyan herkesten özür dileyerek bu terim dallamasina bir kelime sarfetmek istiyorum. onun gibi cingene kilikli insan sifatindan yoksun cibiliyetsiz yaratiga sivasimizin adini bile telafuz etmesi layik degil.o pislik herif kendi gibi cibiliyetsizlerle rezil olsunbu milletin bedduasi ahi ilede sürünsün insallah.parmaginin basina gelenler insallah boynuna gelirde kurtuluruz bu kiliksiz kabadayi bozmasi ********den.

holigan 06.06.2009 02:41

m.aurello- r.betisle küme düstü
tuncay sanli--m.boto ile küme düstü
mevlüt--Sochaux küme düsmekten son hafta kurtuldu
nihat--villarealde koca sezonda 6 hafta kadroya girdi
i.kas--getafe averajla kümede kaldi
cagdas--cotbus küme düstü

bu terimin lejyoner kadrosu

sabri :g.saraylilarda dahil olmak üzere herkesin kaabul ettigi futbolun yüz karasi
i.üzülmez: besiktaslilarin ve bütün futbol severlerinin ortak noktada bulustugu kisi.o futbolu biraksada kurtulsak
emre:fazla söze gerek yok o kolu terime gösterseydi daha iyi olurdu

bunlarda yurticindeki dahilerimiz

f.tekke.. süper kupa kaldirmis tek lejyoner
m.topuz.. fener besiktas birbirini yiyor,bercelona izliyor
hayrettin..bu kalitesi ortada
gökdeniz..rusya ligi sampiyonu
y.bastürk..almanyanin en kaliteli türk oyuncusu

bunlarda begenmedikleri.

iste terimni tercihleri yorum sizin.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:40.