![]() |
Cevap: ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyon
[QUOTE=58güven58;528745]sizleri sahalarda görelim:) her ıhtımale karsı halısaha ayakkabılarını getırın:)[/QUOTE]
Katiyen beni saymayın oynamam :)) |
[QUOTE=58güven58;528750]kıbrıslı sen rakıp takımda oynada sana bı cıft dalayım ya:)[/QUOTE]
Dalman için maça gerek yok aslanım:) Çalacam haaa:P :D Neyse Yiğidolar İzmir grubunun geyik yanının ne kadar gelişmiş olduğunu göstermeyelim şimdi...:) |
[QUOTE=Kibrisli;528747]oHOOO NE DEPLASMANI SEN GÖZ-GÖZ'lü değil miydin??? :)[/QUOTE]
Haklısın abi sizlerle tanışma amaçlı orda bulanacağım, Güven kardeşimede belirttiğim gibi , beni oynayacaklar arasına yazmayın :)) |
[QUOTE=Kibrisli;528753]Dalman için maça gerek yok aslanım:) Çalacam haaa:P :D Neyse Yiğidolar İzmir grubunun geyik yanının ne kadar gelişmiş olduğunu göstermeyelim şimdi...:)[/QUOTE]
la saka degıl valla bı cıft dalım .. korkma sakatlamam ıkı dakıka yerde bagırırsın acıdan sonra gecer hemen..gercekk.. |
[QUOTE=club7house;528752]Katiyen beni saymayın oynamam :))[/QUOTE]
sensiz gecmesin bu yasam senin icin butun kavgam sensiz gecmesin bu yasam senin icin butun kavgam desem... gaza gelir misin acep??? Gerçi bilmeyenler yanlış anlayabilir:) İsyan Marşının iki dizesi bu arkadaşlar yanlış anlaşılmasın...:) |
Abi futbol oynama konusunda tavrım açık ve net , izlemesi daha keyifli iki güzel bestede sıkıştırırım araya belki bu şekilde benide oynatma iknasından vazgeçersiniz :))
|
[QUOTE=58güven58;528755]la saka degıl valla bı cıft dalım .. korkma sakatlamam ıkı dakıka yerde bagırırsın acıdan sonra gecer hemen..gercekk..[/QUOTE]
La tamam anaaa evde çift dal, ille halıysa benim evin salondaki sehpaları kaldırırız halının üstünde dalarsın Allah Allah, en azından buz neyim var hemen koyarız:) |
[QUOTE=club7house;528759]Abi futbol oynama konusunda tavrım açık ve net , izlemesi daha keyifli iki güzel bestede sıkıştırırım araya belki bu şekilde benide oynatma iknasından vazgeçersiniz :))[/QUOTE]
yok be kardesım.ne bestesı ne marsı. sen al ıkı paket cekırdek cıtla ızlerken sessızden.. tam sıvaslı macı olur,daha gusel olur. |
[QUOTE=club7house;528759]Abi futbol oynama konusunda tavrım açık ve net , izlemesi daha keyifli iki güzel bestede sıkıştırırım araya belki bu şekilde benide oynatma iknasından vazgeçersiniz :))[/QUOTE]
Tamam gardaş sen bana beste yap kenardan bağır, ben ısrar etmekten vazgeçeyim...:) |
fotoğraf makineside getirin , hem güzel karaleri yakalar çekerim.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19. |