SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyonu-1 (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26007)

club7house 17.06.2009 01:16

Cevap: ***YİĞİDOLAR İZMİR***Halı Saha Organizasyon

[QUOTE=58güven58;528745]sizleri sahalarda görelim:) her ıhtımale karsı halısaha ayakkabılarını getırın:)[/QUOTE]

Katiyen beni saymayın oynamam :))

Kibrisli 17.06.2009 01:17

[QUOTE=58güven58;528750]kıbrıslı sen rakıp takımda oynada sana bı cıft dalayım ya:)[/QUOTE]

Dalman için maça gerek yok aslanım:) Çalacam haaa:P :D Neyse Yiğidolar İzmir grubunun geyik yanının ne kadar gelişmiş olduğunu göstermeyelim şimdi...:)

club7house 17.06.2009 01:17

[QUOTE=Kibrisli;528747]oHOOO NE DEPLASMANI SEN GÖZ-GÖZ'lü değil miydin??? :)[/QUOTE]

Haklısın abi sizlerle tanışma amaçlı orda bulanacağım, Güven kardeşimede belirttiğim gibi , beni oynayacaklar arasına yazmayın :))

GuVeN 17.06.2009 01:18

[QUOTE=Kibrisli;528753]Dalman için maça gerek yok aslanım:) Çalacam haaa:P :D Neyse Yiğidolar İzmir grubunun geyik yanının ne kadar gelişmiş olduğunu göstermeyelim şimdi...:)[/QUOTE]

la saka degıl valla bı cıft dalım .. korkma sakatlamam ıkı dakıka yerde bagırırsın acıdan sonra gecer hemen..gercekk..

Kibrisli 17.06.2009 01:19

[QUOTE=club7house;528752]Katiyen beni saymayın oynamam :))[/QUOTE]

sensiz gecmesin bu yasam senin icin butun kavgam
sensiz gecmesin bu yasam senin icin butun kavgam desem... gaza gelir misin acep??? Gerçi bilmeyenler yanlış anlayabilir:) İsyan Marşının iki dizesi bu arkadaşlar yanlış anlaşılmasın...:)

club7house 17.06.2009 01:21

Abi futbol oynama konusunda tavrım açık ve net , izlemesi daha keyifli iki güzel bestede sıkıştırırım araya belki bu şekilde benide oynatma iknasından vazgeçersiniz :))

Kibrisli 17.06.2009 01:22

[QUOTE=58güven58;528755]la saka degıl valla bı cıft dalım .. korkma sakatlamam ıkı dakıka yerde bagırırsın acıdan sonra gecer hemen..gercekk..[/QUOTE]

La tamam anaaa evde çift dal, ille halıysa benim evin salondaki sehpaları kaldırırız halının üstünde dalarsın Allah Allah, en azından buz neyim var hemen koyarız:)

GuVeN 17.06.2009 01:23

[QUOTE=club7house;528759]Abi futbol oynama konusunda tavrım açık ve net , izlemesi daha keyifli iki güzel bestede sıkıştırırım araya belki bu şekilde benide oynatma iknasından vazgeçersiniz :))[/QUOTE]

yok be kardesım.ne bestesı ne marsı. sen al ıkı paket cekırdek cıtla ızlerken sessızden.. tam sıvaslı macı olur,daha gusel olur.

Kibrisli 17.06.2009 01:23

[QUOTE=club7house;528759]Abi futbol oynama konusunda tavrım açık ve net , izlemesi daha keyifli iki güzel bestede sıkıştırırım araya belki bu şekilde benide oynatma iknasından vazgeçersiniz :))[/QUOTE]

Tamam gardaş sen bana beste yap kenardan bağır, ben ısrar etmekten vazgeçeyim...:)

club7house 17.06.2009 01:33

fotoğraf makineside getirin , hem güzel karaleri yakalar çekerim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:19.