![]() |
Cevap: Alişan Sivasspor İdmanında
[QUOTE=club7house;531540]Paris HİLTON'u görmek istiyorum kampta yönetime sesleniyorum..[/QUOTE]
paris hiltonla görüşmeler başlamış,anlasılmış yalçın. yalnız köpeğinin fransızca egıtım veren bı köpek egıtım merkezınde egıtılmesı ıcın talebı olmuş. sivasda da boyle bı ımkan olmadıgından vazgecılme asamasındaymıs:P |
[QUOTE=58güven58;531543]paris hiltonla görüşmeler başlamış,anlasılmış yalçın. yalnız köpeğinin fransızca egıtım veren bı köpek egıtım merkezınde egıtılmesı ıcın talebı olmuş. sivasda da boyle bı ımkan olmadıgından vazgecılme asamasındaymıs:P[/QUOTE]
Valla kardeşim , o halde parisciğimin kaybı olur . Bonservisi elinde bizim semtte transfer edeyim ozaman :)) |
ya. yapmayin böyle.. bizim sivaslilar diyorsunuzda erkeklerden ismail Yk var oda beste yapcam dedi hadi hayirlisi.. emel sayin'da sivasli ama bayan nasil antreman yapsin.. daha hersey cok erken.. biraz zaman gecsin göreceksiniz kardeslerim.. cok ve baya bi cok seyleri asacagiz
|
sağol alişan bizim sivaslı sanatcılardan yine iyiysinki memleketimize gelip formamızı giyiyor.....
|
[B] Sivasımıza hoş geldin alişan...............[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:28. |