![]() |
Cevap: Fikstür Belli Oldu
İyi bir fikstür değil son iki maç büyük takımlara verilmesi iyi değil birde bunun ikinci yarısı var.
|
[B]umarim hayirli olur :)
ilk hafta evimizde TS ile ikinci hafta ist. FB ile :D valla icimden ilk hafta evimizde ikinci hafta ist. takimi gecmisti ne cok temiz kalpliymisim :D cok sevindim valla umarim FB maci pazara denk gelmez :)[/B] |
[QUOTE=SivasLady;533742][B]umarim hayirli olur :)
ilk hafta evimizde TS ile ikinci hafta ist. FB ile :D valla icimden ilk hafta evimizde ikinci hafta ist. takimi gecmisti ne cok temiz kalpliymisim :D cok sevindim valla umarim FB maci pazara denk gelmez :)[/B][/QUOTE] Dün demiştim sana istediğin şekilde ayarlayayım,Mahmut Özgener'i arayayım diye.:) |
Süper Valla Yine Fenerbahçeyi Takip Ediyoruz.....
Bu Uğurumuz Bizim :D |
İlk hafta 3 puan cepte :)
Güzel bir fikstür olmuş.En güzel tarafı FB maçlarını takip etmemiz. |
ilk iki hafta biraz zor ama fenerbahçeyi takip etmemiz bir avantaj açılıs maçının ve kapanıs maçının evimizde olması da ayrı bir güzellik
|
[B]bence bu sene ki fikstürümüz geçen seneye göre daha zor.Hele trabzon -fener ard arda kaybedersek ozaman çok fena olur[/B]
|
feneri takip etmenin neresi avantaj onu anlamadım.Fenere yenilen takımlar bizim maçtan mutlaka puan almak istiycek ve kapanacak,kapanan takımlara karşı da işimiz zor.Yani dezavntajlı bi durum
|
SEZONADA ARTI 3 PUAN ARTI 4 AVEREAJLA BAŞLANMAZKİ
|
[IMG]http://img32.imageshack.us/img32/6606/balksz2.jpg[/IMG]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:46. |