SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yenilgi Normal (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26318)

superglam 10.07.2009 18:33

Cevap: Yenilgi Normal

hocammmmm duy sesimi Ankaragücünde Mehmet Hanifi YILMAZ boşta bedelsiz alın lütfen.. Mükemmel bir forvet bana göre.. çok güçlü fiziği var...

subasi29 10.07.2009 18:45

evet hocam bencede haklisniz cok normal en azindan ne oldugumuzu gorduk bundan sonra daha iyi oluruz insallah

babapiton 10.07.2009 18:50

Bence 3. ve 4. maçlar tam bir ölcü olabilir ben chivas maçındada bır beklentım yoq

kiNgSiZe58 10.07.2009 20:11

Ya simdi Bilica degeri yeniden akliniza geldi degil mi.. Bilica adeta bir canavar ve füze gibi sut atan biriydi.Kimse kolay kolay gecmiyordu yanindan

slasher//z 10.07.2009 21:25

[B]

"5 yerim" demişti, haklı çıktı

Hurriyet.com.tr yazarları Fatih Kaya ve Özer Şahin artık 'Haftanın Polemiği' adı altında gündem dışı futbol olaylarını farklı açıdan sizler için yorumlayacak...

İŞTE İLK HAFTANIN KONUSU: "5 YERİM, 7 YERİM, 6 YEMEM"

Ö.Ş: Fatih bey ,Bülent Uygun yine haklı çıktı. “5 yerim, 7 yerim, 6 yemem” dedi. Hollanda ligi 3.sünden 5 yedi.
F.K: Bülent hoca çok doğru bir tespitte bulunmuş. Adamlar 5. hazırlık maçlarında Sivas’a 5 tane attılar... Allah’tan 6. maçları değilmiş.

Ö.Ş: Yaa 8.maç olsaydı?
F.K: Dikkat ettim de ayın 8 de oynanmış maç… “La İlahe İllallah” bu bir işaretti heralde.

Ö.Ş: Mümkündür. Bu olayın Bülent Uygun’un İstanbul’daki Laila olayı ile bir bağlantısı olabilir mi? Malum gittiğin yer Amsterdam.
F.K: Ben Amsterdam’a hiç gitmedim Özer Bey, giden birilerine sormak lazım… Acaba İskender abiye mi sorsak? Değişim kaçınılmaz biliyorsunuz. Sivas’ta çok sıkıldılar herhalde.

Ö.Ş: Sonuçta olay çölde giderken vaha görmeye benziyor. Çok görmemek lazım…
F.K: Aslında doğru… Ancak “Laila” mantığıyla Sivasspor’un kampını Tahran’da falan yapması gerekiyordu.

Ö.Ş: Riyad’da da çok güzel kamp alanları varmış diye duydum.
F.K: Acaba 5 tane gol yemelerinin sebebi de bu mudur? Malum alışmadıkları ortam… Mazallah Şampiyonlar Ligi maçları var sırada... “7 yerim, 9 yerim, 8 yemem” de dedi Bülent Uygun…

Ö.Ş: Şimdi bu Şampiyonlar Ligine kalan takımlar bi vahşi oynuyor, hepsi Heerenveen kadar insaflı çıkar mı bilemiyoruz. 7 diyip Allah göstermesin Şampiyonlar Ligi rekorunu kırmakta var.
F.K: Allah göstermesin Özer bey, ağzınızı hayra açın… Ancak ne olursa olsun rekor yine bizde kalacak anlaşılan… Bu arada maçtan sonra dayak yiyen gurbetçi taraftar sarhoşmuş.

Ö.Ş: Öyle de olabilir aldığı yumruk darbeleri nedeniyle kendini sarhoş hissediyor da olabilir.
F.K: Dayak atan antrenörde zafer sarhoşuydu heralde, iki sarhoş birbirlerine girmiş. Ne derler bilirsin hancı sarhoş, yolcu sarhoş…

F.K: Bu arada, Bülent Uygun “Kimse korkmasın 2. hazırlık maçını Chivas ile oynayacağız” demiş…
Ö.Ş: Evet korkulacak birşey yok gibi duruyor... Ha Sivas ha Chivas… Kaybetseler de bir bahanesi olacak…
F.K: Mantıklı.

[url]http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12046418.asp?gid=211[/url] den alıntıdır

boyle adamlara prım yaptırdıgımıza uzuluyorum[/B]

badger5858 10.07.2009 21:40

Arkadaşlar söylediklerimi umarım yanlış anlamazsınız.
Bence giden oyuncularımızdan hiçbirinin alınan oyunculardan eksiği yoktu hatta fazlası vardı. Madem gönderilen isimler şampiyonlar ligi için yetersizdi. Yıldız oyuncular alacak paramızda yok tamam onu da anlarım. Ama kimse bana ersen martin'in, ibrahim ülüm'ün bu takıma balili ile tumdan daha fazla katkı yapacağını savunmasın. İlk başta isimleri geçen namouchi, civelli, onyewu, hadi onlar alınsaydı eyvallah derdim ama bu işler agbetu'yla cihan'la olmaz lütfen birbirimizi kandırmayalım..Kısacası ben bu sene bu transferlerle işimizin çok zor olduğunu düşünüyorum.
İnşallah sonunda yanılan ben olurum. İnşallah Bülent Hoca yine çok isabetli tansferler yapmıştır. Erken konuşuyorsun diyebilirsiniz ama görünen köy kılavuz istemez...
Herşeye rağmen yense de yenilse de her zaman her yerde en büyük SİVASSPOR

sinan-58 10.07.2009 22:13

hoca doğrusunu bilir ama agbetu baliliden iyi bir futbolcu değil balili boşa satıldı herşey düzelecek sadece biraz sabır

emre41 10.07.2009 22:45

[QUOTE=slasher//z;534876][B]

"5 yerim" demişti, haklı çıktı

Hurriyet.com.tr yazarları Fatih Kaya ve Özer Şahin artık 'Haftanın Polemiği' adı altında gündem dışı futbol olaylarını farklı açıdan sizler için yorumlayacak...

İŞTE İLK HAFTANIN KONUSU: "5 YERİM, 7 YERİM, 6 YEMEM"

Ö.Ş: Fatih bey ,Bülent Uygun yine haklı çıktı. “5 yerim, 7 yerim, 6 yemem” dedi. Hollanda ligi 3.sünden 5 yedi.
F.K: Bülent hoca çok doğru bir tespitte bulunmuş. Adamlar 5. hazırlık maçlarında Sivas’a 5 tane attılar... Allah’tan 6. maçları değilmiş.

Ö.Ş: Yaa 8.maç olsaydı?
F.K: Dikkat ettim de ayın 8 de oynanmış maç… “La İlahe İllallah” bu bir işaretti heralde.

Ö.Ş: Mümkündür. Bu olayın Bülent Uygun’un İstanbul’daki Laila olayı ile bir bağlantısı olabilir mi? Malum gittiğin yer Amsterdam.
F.K: Ben Amsterdam’a hiç gitmedim Özer Bey, giden birilerine sormak lazım… Acaba İskender abiye mi sorsak? Değişim kaçınılmaz biliyorsunuz. Sivas’ta çok sıkıldılar herhalde.

Ö.Ş: Sonuçta olay çölde giderken vaha görmeye benziyor. Çok görmemek lazım…
F.K: Aslında doğru… Ancak “Laila” mantığıyla Sivasspor’un kampını Tahran’da falan yapması gerekiyordu.

Ö.Ş: Riyad’da da çok güzel kamp alanları varmış diye duydum.
F.K: Acaba 5 tane gol yemelerinin sebebi de bu mudur? Malum alışmadıkları ortam… Mazallah Şampiyonlar Ligi maçları var sırada... “7 yerim, 9 yerim, 8 yemem” de dedi Bülent Uygun…

Ö.Ş: Şimdi bu Şampiyonlar Ligine kalan takımlar bi vahşi oynuyor, hepsi Heerenveen kadar insaflı çıkar mı bilemiyoruz. 7 diyip Allah göstermesin Şampiyonlar Ligi rekorunu kırmakta var.
F.K: Allah göstermesin Özer bey, ağzınızı hayra açın… Ancak ne olursa olsun rekor yine bizde kalacak anlaşılan… Bu arada maçtan sonra dayak yiyen gurbetçi taraftar sarhoşmuş.

Ö.Ş: Öyle de olabilir aldığı yumruk darbeleri nedeniyle kendini sarhoş hissediyor da olabilir.
F.K: Dayak atan antrenörde zafer sarhoşuydu heralde, iki sarhoş birbirlerine girmiş. Ne derler bilirsin hancı sarhoş, yolcu sarhoş…

F.K: Bu arada, Bülent Uygun “Kimse korkmasın 2. hazırlık maçını Chivas ile oynayacağız” demiş…
Ö.Ş: Evet korkulacak birşey yok gibi duruyor... Ha Sivas ha Chivas… Kaybetseler de bir bahanesi olacak…
F.K: Mantıklı.

[url]http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/12046418.asp?gid=211[/url] den alıntıdır

boyle adamlara prım yaptırdıgımıza uzuluyorum[/B][/QUOTE]

Bu insancıkları, insan müsveddelerini kaale alacak değiliz ya. Sivasımız değil 5, 55 tane gol de yese yanındayım. Olur böyle şeyler. Ben takımıma inanıyor, güveniyor ve her daim alnım ak başım dik destekliyorum. Bu itlere de sadece gülüp geçiyorum. Ee hemşerim öküzlük parayla değil ya...

carizma0658 10.07.2009 23:27

AMAN HOCAM OLAN OLDU EYVALLAH DA DİER HAZIRLIK MAÇLARINA ASILALIM

pover58 10.07.2009 23:46

bu maçın mazereti yok 5 0 yenildik adamgibi bir atak yok ortasaha yok defans yok neyini savunacagız takımın.takım sanki ilkdefa beraber oynuyor .buna acil çare bulmassak hayal kırıklıgı yaşarız.degil şampiyonlar ligine kalmayı süper ligde bile tutunamayız bu futbolla.diger maçlara bakacagız inşallah takım düzelir yoksa vah ki vah.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:27.