![]() |
Cevap: Bilica Münihde..
Yigidolar beni bi dövmediginiz kaldi ja, ben fanatik sivaSSPORLUYUM Ja
SIRF BILICA ICIN GITTIM ORAYA SÖYLE IZAH EDEYIM BAKIN IYI OKUYUN UCAKDAN HER OYUNCU INDI SEMIHI OLSUN ; UGURU; ÖZERI BEN BILICAYI DURDURDUM VE ASANSÖRLE GÖTÜRDÜM ÖBÜRKÜLER MERDIVENLE CIKDILAR ; EE HOCAM BAKIN SIMDI HANGIMIZ DAHA FANATIK;) SIRF SIVAS TRABZON MACINA YETISMEK ICIN HOTELE GITMICEM IZINDE JA =) |
bad wörishofen biraz fazla uzak kaliyor, ama orda kamp yapmalari kesinlikle mantikli.
sirf bilica icin degmez o kampa ugramak. sivasspor olsa, hergün orda olmaya calisirim. |
helal sana hemso yıgıdolar kızmayalım derım yıgıdoya sonucta bılıkada sivassporun ftbolcusuydu arkadas cekmıs gondermıs kotu bıseymı yapmıs
|
[QUOTE=münihliyigido58;535930]bad wörishofen biraz fazla uzak kaliyor, ama orda kamp yapmalari kesinlikle mantikli.
sirf bilica icin degmez o kampa ugramak. sivasspor olsa, hergün orda olmaya calisirim.[/QUOTE] ilk önce şu imzandaki yazıyı değiştir sonra yavaş yavaş gidersin Sivasspor'u görmeye...! |
benimde imzadaki sözler dikkatimi çekti ne demek istiyosun acaba bencede değiştir.Sivaslı olan kimse sivasın adını lekelememiştir.
|
Bilica artık bizim oyuncumuz değil.O yüzden artık fazlaca ilgilenmek doğru değil.
|
metal gear arkadasim
biz yigidolar sahip cikmaliyiz bence adam üc kurusa geldi yirmi kurusa gitti bize para kazandirdi cokda efendi ve sivas süper diyip duruyor nebilim karsi cikmiyalim |
yigidolar hemende nasil unutuyorsunuz bilica nin sivasspor icin yaptiklarini bir fenerbahceli oldu diyee??? yapmayiinn
Bilica sayesinde kac mac kazandiik isterse cimboma gitsin bizim icin yaptiklarini unutmayalim --------------------------------- SIVASLI OLMAK HER KULA NASIP OLMAZ |
kardes bilicanin sözlesmesi bttiginde yine sivasa gelmeyi düsünüyormuymus bunu sordun mu :P
|
abi nasil sorim adam ingilizce bilmio , almanca bilmiyo ,
tek el kol hareketleriyle anlasdik =Ü9 |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:53. |