SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Konuşan Hoca Olmayacağım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26440)

adres58 20.07.2009 19:43

Cevap: Konuşan Hoca Olmayacağım

[B]Düzeltme : Yaşım 38 olacaktı..........[/B]

Mursallı yiğido 20.07.2009 19:55

Konuşmamakla çok iyi yapar.Onun konuşmaları yüzünden antipati duyulan bir takım olmaya başlamıştık.

sinan-58 20.07.2009 21:03

hocam en çok eleştiri alan yönünüz çok konuşmanızda tamam hepsi boş değildi bizde katılıyorduk ama gereksiz de çok konuşuyordunuz antipatik oluyorduk inş. bu sene daha iyi olacak

Berkkaya5858 20.07.2009 21:16

[QUOTE=adres58;537669]Şu yazı [B]SİVASSPORLU TARAFTARLARIMIZ[/B] için bir MİLAD yazısı olması gerekiyor. Aynı düşünce ve duygulara sahibim. Yaşım 28... Sivassporla benim tanışmam ise gardaşımın aksine daha çok küçükken oldu. Taa 80 li yıllarda tabanca ların kavgaların içinde oldu (Sivas-Giresun).. Ama her zaman ikinci plandaydı Sivasspor. Her zaman çokda fanatik olmasamda ben o yıllarda Fenerbahçeliydim.. Taa ki Süper lige çıkana kadar. Ve ondan sonrada kolay kolay bırakmayacağım. Küme düşsede aslaaa. Sözüm şu bende 10 ylı aşkın gurbetteyim. Çok nadiren memleketime geliyorum. Ama burada hiçbir zaman takımımı yalnız bırakmıyorum. Gah maçlarını tvden gah SMS lerimle muntazaman desteklerimle herkesi gayrete getirmeye çalışıyorum. Uzatmayacağım sevgili gardaşım burada çok güzel izah etmiş. Bu yazının gardaşımın yazısının önüne geçmesini istemiyorum. Allah aşkına artık bırakın kimliğinize dönün gardaşlarım diyorum, [B]ALLAH AŞKINA

Atilla Torun[/B]...[/QUOTE]

KEŞKE HERKES SİZİN GİBİ MEMELEKETİNE DÜŞKÜN OLSA BAKSANIZA ADAMLARA YERDEN YERE VURUYORLAR BÜLENT HOCAYI BÜLENT HOCAYA SEVGİLERLE SANA TEŞEKKÜRLER GARDAŞ

sivas4ever 20.07.2009 22:05

arkadaslar bence hicbirsey imkansiz degildir.onlar anderlechtse bizde yigidin harman oldugu yerdeniz yüregimizi ortaya koyar yigitler gibi mücadelemizi veririz.Ben inaniorum anderlechti yencemize

konartr58 20.07.2009 22:07

sayın bülen uygun.konuşursunuz.boşuna konuşmayacağım demeyin.siz basınla oynaşmayı ve dalaşmayı seviyorsunuz.o nedenle bu sözünüzü inandırıcı bulmadım.
konuşmayacağım diyorsunuz ardanın geleceğini konuşuyorsunuz.Mehmet bitti ise gs den değil sizin taktik adına yaptıklarınızdan bitmiştir.Mehmet yıldızı balonladınız.Üflediniz.oda alevi yanacağına söndü.
mehmet yıldız bir takımın kaptanı olarak eğer her dalgadan etkileniyorsa ona gemi emanet edilir mi?
bu sene uğraşsın dursun.kendisi ile.Zaten o artık sivassporu aklından çıkarmış bir isim.aslında sizde onu çok medyatik yaparak belki satar kurtuluruz deniniz ama elinizde kaldı.Mehmet yıldız sivasspor kendisine göre kurgulanmış bir takım.başka bir yerde bu kurguyu bulamaz.hatta bundan sonra sivas ta dahi bulamaz.
konuşmayın hoca.Konuşmayın.sözünüz değil işleriniz medyada yer alsın.

yigidocengiz 20.07.2009 22:48

valla ne yalan söyleyim hoca senin konuşmalarından en çok rahatsız olanlardanım ve senin susacağını hiç zannetmiyorum,üzgünüm ama böyle

FurkaN 20.07.2009 23:04

[B]Hocamızın bu yıl belli dönemlerde ki konuşmaları belki taktik amaçlıydı ancak o konuşmalar bizleri zor durumda bıraktı. Sivasspor'a olan sempati antipatiye dönüşmeye başladı. Çoğu tv programlarında ülkenin saygın yorumcularının defalarca bu kadar çok konuşmamasında fayda var dediklerini hatırlıyorum. Hocamız belki takım üzerindeki baskıyı, stresi almayı amaçlıyordu belki belli dönemlerde bunda başarılı da oldu ama bizim bu konuda kaybımızda büyük oldu. İstanbul takımları her defasında birbirlerine karşı bizi desteklerken hocamızın zamansız söylemleri nedeniyle bizide istemez oldular. İnşaallah bu yıl farklı bir taktik izleyecektir.[/B]

serhatcan 20.07.2009 23:33

[QUOTE=MeXeS58;537558]konusan hoca olmayacagım demıssın yıne baslamıssın konusmayaaa:confused:[/QUOTE]

süpersin:))) süpersin:))) süpersin:))))) 3 kelime tak anlam. SÜÜÜPEEEEERSİN kardeş.

serhatcan 20.07.2009 23:35

[QUOTE=yigidocengiz;537693]valla ne yalan söyleyim hoca senin konuşmalarından en çok rahatsız olanlardanım ve senin susacağını hiç zannetmiyorum,üzgünüm ama böyle[/QUOTE]

kardeş inan buna tek sen değilsin. spordan futboldan fairplaydan anlayan her sivaslı bülen uygundan rahatsız. yav me3cnun başkan tamam da sen 2. ci adammısın. neden müdahale etmiyorsun. hadi akla mantıpa spora sığacak bişeyler söylese eyvallah da adam resmen sivas sempatisini kayuvettiriyor,sivas sevgisiniş kaybettiriyor ve sen müdahale etmiyorsun. enteresan enteresan enteresan.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:43.