SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Omotoyossi Transferi Askıya Alındı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26464)

winner58 22.07.2009 13:18

Cevap: Omotoyossi Transferi Askıya Aldındı

nasıl bir transfer politıkası var bizim kulupte anlamış değilim biz güya şampiyonlar liginde eleme maçları yapacağız bu zamana kadar iyi futbolcular alamazsak bundan sonrada almayalım gerek kalmıyor şurda altı gün sonra maça çıkacağız hayla futbolcu alacağız takıma monte olacak idman ve maç eksiği olacak sonrada o futbolcudan iş bekleyeceğiz yok böyle birşey SİVASSPOR YÖNETİMİ BAŞKANI VE HOCASI BU FIRSATI DAHA BAŞKA BULAMAYIZ ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİRMEK KOLAY DEĞİL SİZDE BU FIRSATI KAÇIRMAYIN AMA BENDE KAÇTI EMEĞİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM

ihsan5858 22.07.2009 13:40

[COLOR="Red"]Walla keske gelseydi ne guzel olurdu simdi baska bir futbolcu bulmamiz lazim !! [/COLOR]

artismaho58 22.07.2009 14:08

bu ne saçma bi iş ya :mad: bu kadroyla ne şampiyonlar liginde eliyecekmiş be adam sivasa geldi nası askıya alınyo ya :mad: bi düzgün transfer olacaktı onuda batırılar ya:mad: :mad:

atrium58 22.07.2009 14:22

Agbetu gönderdiğimiz yabancılardan iyi değil ve iyi olacağınıda sanmıyorum, kiralık veya satılık verilmeli. Yabancı transferinde çok iddialı olan bülent hoca ilk defa çuvalladı galiba. Ayağın az bişey yerden kesilince tepe taklak olabiliyorsun. inşallah hatalardan ders alırız.

sivastatlıbelam 22.07.2009 14:31

gelse çok iyi olurdu ama gelemezsede dünyanın sonu değil ya ona verilecek parayla başka futbolculardan alınabilir.

anadoluda bir sürü iyi top oynayan genç var.

shang 22.07.2009 15:03

Cevap: Omotoyossi Transferi Askıya Alındı

iti futbolcu olabilir ama sorunlu başımızı ağrıtacaksa hiç gelmesin daha iyi

DOCKA 22.07.2009 15:15

iyi hoş oda gelmesinde bundan sonra gelecek futbolcuyu takıma nasıl adapte edeceğiz uefa ya ne zaman futbolcu listesini belirtip şampiyonlar liginde nasıl oynatacağız beni düşündüren nokta bu her ne kadar hazırlık maçı da olsa takımın o maçlardaki görüntüsü pek hayra alamet değildi ve anderlecht takımı da oynadığımız takımlar kadar belki daha da güçlü bir takım bana kalırsa anlaşılacak futbolcular kimlerse bir an önce sivasspora kazandırılıp ona göre yolumuz çizelim şunun şurasında 6-7 gün sonra belçikada maça çıkacağız lütfen hocam ve sayın yönetim nasıl bir adım atılacaksa bir an önce atılsın belki böyle bir fırsatı sivas olarak yakalamamız zor olabilir çok büyük bir arenaya çıkıyoruz tüm Türkiye ve dünyada emin olun birçok kişinin gözü üzerimizde olacak ( daha çok bizi çekemeyenlerin ) bunları düşünerek yapılacak transferlerin bir an önce bitirilmeis lazım diye düşünüyorum

sewaz58 22.07.2009 18:13

Bence doğru bir karar durduk yere başa bela almaya gerek yok ... Şu 2 yabancı transferinin de bir an önce yapılması gerekiyor artık fakat bu aceleyle boş beleş adam almayız inşallah ...

subasi29 22.07.2009 19:22

gelse iyi olacakti.nasip kismet hayirli olan gelir

eyupk 22.07.2009 19:32

hayırlısıda buymuş sağlık olsun.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:08.