SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Gidenler, gitmesemiydi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26480)

pover58 26.07.2009 11:35

Cevap: Gidenler, gitmesemiydi

bence bilica nın yeri dolmadı digerlerinin yenisi daha iyi .ibrahim ülüm çok iyi oyuncu olacak umarım şans bulur.inşallah hoca iboya şans verir.ermanda çok iyi ersende neden tereddüt ediyorlar anlamadım.elbet tum çalışkan oyuncuydu ancak bunlar olacak şeyler ve oluyor.hocanın sistemi var ona göre oyuncu alınıyor.unutmuyalım ki bu takım buralara bu başkan ve hoca sayesinde geldi.bekliyecegiz ve destekliyecegiz.bir defansa birde ortasahaya adam lazım iyi adam .musa herzaman gününde olmuyor.

karyola 26.07.2009 14:28

BİLİCA BELEŞ GİTTİ YASİN BİLİCANIN TIRNAĞI BİLE OLAMAZ.FENER ARASA BÖYLE FUTBOLCU BULAMAZDI ..

giants 26.07.2009 14:39

Arkadaslarin birbirlerine konular üzerinde kirici ve incitici olmalari uygun degil.
aramizda yorum ve anlayis frakliliklarini olmasi özellikle böylesi sanal ortamlarda. normal. ben takiminin iyiligi ve basarili olmasi icin farkli anlayis ve yorumlara sahip olsada onlari ayirarak unutmayalimki. bu gibi ortamlara hertürden bireyin bimimin kurumun kesimin destekcisi gelebilecegini unutmamak gerekiyor kendi anlayis ve düsünce tarzlari bize enpoze edip siz birse bilimiyorsunuz en dogru benim de diyebilir ki bunuda buralarda yapanlar var olacak da bizleri sürekli istedikleri noktaya cekme gayreti icinde ve ugrasi icerisinde olabilieceklerini unutmamak gerekiyor

Onun icin Ayni takimin taraftarlari kendi anlayis farklari yüzünden birbirine kirici intici ve en dogru benim sen birseyden anlamazsin tarzi ile yaklasmasi dogru degildir Hemsehrilik duygusunada yakismaz.

DaRiCi58 26.07.2009 14:49

Herve Tum ve Sylla gibi oyuncular gecen sezon büyük katkida bulunmuslardi 2nci sira bitirmemizde onlarinda hakki Sampiyonlar Liginde oynamasi, gittiler Ersen Martini almislar Mehmet Yildiz 2 sanki kosmuyor mücadele etmiyor.Yönetimin yalnis yaptigini düsünüyorum

Beddua58 26.07.2009 15:32

gerçekten bilica ve tum un gitmesi çok kötü heleki bilicaya verilen para çok az bjk g.antepten ismail köybaşını aldı ben bugünekadar ismini duymadım adama 5.500 milyondolara aldılar :s

gül5858 26.07.2009 15:52

[B]Sivas spor'dan giden tüm oyuncularımız zamansız gittiler düşünün nerde o galatasara'ya kafa tutan Sivas sporu düşünün diğer takımlara dişe diş mücadele eden Sivas spor şuanda yok gibi, bişiy üzülüyoruz tabiki bu duruma Hadi desekki yanlıştı bu gidişler ama bizleri kimse muhattap almaz bu saatten sonra.
Keşke demeden edemeyeceğim o eski 4 ay önceki takım nerdeee
Sylla,nerde Herve Tum,nerde Balili'li Sivas spor nerde Bilica'lı ve M.Ali'li Sivas spor tabiki hepsinin yokluğu yokluk.Hepsinin Sivas spor'un geleceğine attığı imzalar var.
[/B]

alperkılıç 26.07.2009 16:05

Bu transferi ve erman kılıç'ı anlatmakla bitmez.bu transferin ne mantıkla yapıldığını merak ediyorsan ben çok kısa ve derin anlamla cevaplıyayım kardeşim.Giden transferler iyi olabilir ama sivasspor için her zaman alınabılecek kalıtede ve güçteki transferlerdir.Erman Kılıç amatör ve profesyonellikte oynadığı her takımda yükselişe geçmiş ve en iyi futbolcusu olarak klup tarıhlerıne gecmiştir.Kendisi ERZİNCAN lıdır.Elazığ spordan ist.belediye ye yılın en iyi orta saha oyuncusu ve gol kralı olarak transfer oldu.bu transferi elazığ spor sadece futbolcunun karıyeri için istanbul takımlarına bılerek vermiştir.belediyeye transfer olduğu dönem bülent hoca onu transfer etmek için uğrasmıştı zaten.belediye de ise süper ligin asist kralı olmuştur.bülent hoca idealine bir yıl sonra ulaşmıştır.çünkü biliyorki bu yıl transfer edemeseydi bir sonraki yıl ermanı almak için değil iki futbolcu, dört futbolcu artı para verecekti.yani sivas ermanı bu dönemde böyle rıskler alarak transfer ettıyse dünyada gelecek vaad eden 100 futbolcu arasına türkiyeden sadece arda turan ile giren ermanın değerini bildiğinden dolayıdır.dünya bunu gördü siz bu transferın mantığından şüphe ediyorsunuz.göreceksin ki bir gun erman sivastan gidince sivasa sağladığı ekonomık faydayı ve gücü izleyeceğiz.şu an türkiye de erman la birebir takas edilecek tek adam arda turan'dır.allah sakatlık vermesin,sivassporun ve sivaslının gözü arkada kalmasın.sonuçta erman da biliyor ki sivasın en değerli iki futbolcusuna karsılık geldi..GEREKENİ O DA YAPACAK İKİ KİŞİLİK OYNAYACAKTIR.Şampiyonlar liginde sivasspora basarılar.

Ayşegül 26.07.2009 18:46

heralde herkes benim gibi en başından tahmin etmişti gidenleri arayacağımızı...ama nedense bu futbolcular hiç düşünmeden apar topar gönderildirler...hadi neyse dedik elbette gidenler olacak ama bari yerine doğru dürüst oyuncular alınsaydı...gelenlerin hiç biri gidenlerin hiçbirinin yerini şimdilik tutmuyor...sonrasını bilemem....üzülüyorum endişeliyim korkuyorum bu sene ne yapıcaz diye :confused: inşAllah yanılan biz oluruz

umit92 26.07.2009 19:13

balili,bilica,tum büyük kayıp.özellikle balili.yerleri zor doldurulur.iç transfer öncelikli olmalıydı nasıl böyle bişi yapıldı hala anlamıyorum.

eyuphulagu 26.07.2009 20:01

Hiçbirşey Sivasspordan daha üstün değildir;Bu takımda değeri verildiği taktirde her futbolcu satılabilir;Gelen gelir gitmek isteyenlerin yolu açık olsun...Burada önemli olan gidenlerin yerine gelenlerin ne yapacağıdır..Takımhazırlık maçlarında 1-2 maç hariç hiç iyi sinyal vermedi.Sivassporu en çok Chivas maçında beğendim.Diğer maçlar kesinlikle lig için ölçü değil..Bizim takım hocanın da dediği gibi bu yıl farklı bir sistemle oynayacak.Takımda başarıya aç oyuncuların olduğu da bir gerçek.Ama takıdaki oyuncuların gerçek gücünü ve sivasspora katkılarını görmek için ligde 5-6 maç oynamaları sonucunda nasıl bir oyuncu olduklarına karar verebileceğiz.Cihan,Agbetu,Ferhat,Mbema,İbrahim Ülüm,Uğur,Erman ilk defa büyük takımda forma giyecekler..Bu oyuncular yetenekli oyuncu olabilirler ama zirveye oynayan bir takımda oynadıklarını farkedip ona göre oynamaları gerektiğini acaba ne zaman anlayıp ona göre oynayacaklar;bunu da zaman gösterecek.Şu bir gerçek ki bu takımın direkt oynayacak 2-3 tane oyuncuya da ihtiyacı olduğudur..Bize takımın dengesini bozacak yıldız oyuncular değil;takımı için 90 dak. mücadele edecek oyuncular gerektiğidir..Zaten Sivassporun başarısı da son 3 yılda Hepimiz birimiz için;Birimiz hepimiz için felsefesinden yola çıkarak gelmiştir...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:09.