![]() |
Cevap: 4 Eylül`de Sona Doğru!
Emeği Geçen Herkesi Gönülden Kutluyorum ve Teşekkür Ediyorum...
|
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bizbu stadı dolduralım yeter yeni stada ihtiyaç yok o balon haberdi söndü gitti Tayyip erdoğan her memlekete söz veriyor.....
|
Elimizdeki stadın kıymetini bilelim yeter
|
35 bın kısılık sıtat fılan yapılmazda sımdılık buda yeter sivasimıza hayırlı olsunnnnn
|
ŞEHRİMİZE VE SİVASSPORUMUZA HAYIRLI UĞURLU OLSUN. EMEGİ GECEN HERKESE TESEKÜRLER
|
o başbakana artık ben inanmıyorum.ne kadar söz verdi hiç bişey yok ortada.ne stad ne adliye sarayı ne kampus hastane ne bölge mahkemesi ne rüzgar enerjisi ne şeker fabrikası .....şimdilik bu kadar hatırlıyorum her zaman sivası kandııyorlar.artık uyanın sivaslılar.kayserililere bakın hızlı tren kayseriye gelmiyor diye yürüyüş apmışlar ve hızlı tren kayseri anakra arasında da olacakmış.
|
[QUOTE=SS'li;538443]Şu stada gidip de birkaç fotoğraf çekip son durumunu biz sivas'ta yaşamayanlarla paylaşacak bir babayiğit hemşerimiz çıkmadı.[/QUOTE]
bence sen az daha ayrıntılı bak hemserım,resım cekıp paylasan arkadaslar var.daha tahmınen 2 gun once resım koyuldu dıye hatırlıyorum.. |
Bir kaç resim çektim. [URL="http://www.unalozum.com"]Şuradan[/URL] bakabilirsiniz
Stadın tribün kısımları tamamlanmış, çim saha tamam, tartan pist kaldırılmış ve yerine suni çim konuyor (bu iş henüz bitmemiş), stadın tamamen üst çevresi çepe çevre kapatılıyor (güvenlik nedeniyleymiş), skorbord değişecekmiş (yetkili söyledi), Ben kapalıyı beğendim,koltuklar süper olmuş. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:19. |