![]() |
Cevap: Beni İzleyin
ersen martin izlenecek birisi degil bence bu sene.. agbetu daha cok gol atar bundan, yaptigi hic birsey yok, sadece topu alip geri pas veriyor biraz da yuruyor, bunu ben de yaparim
|
vaLLa tum'un Yerını yarısını doLduramasssın
|
[QUOTE=Nannis Kaydanos;540178][B]İzliyoz İzliyoz tam 3. lig e layık bir oyuncusun ayağına top atanda kusur var bence sende değil.. top tutmayı öğren önce[/B][/QUOTE]
ersen trabzon maçında golleri sıralayınca bakalım yine böyle acımasızca eleştrebilecekmisniz adamı?????????? |
BU KIM TUM KIM BE TUM BUNA 1000 BASAR gördük senıde ersen ıyı ızledıkde hıc bısey yok
|
herkez cok kötüydü birtek martin degil herkez, bülent uygun birlikte bütün teknik heyett. saglam sistem yapicaginiza yaptiginiz taktike bakin !!!!!!!! Bukadarda olmaz ya. Hadi hazirlik maclarina tamam dedik daha oturmamis takim dedim, simdi sampionlar liginde neoluyor budami bi tür "Hazirlik maci" ?????????????????????????? kendinize gelinn
|
ersen , yersen
yemedik ersen. sen nerden geldin yaaa |
seni izledik martin, sen Türkiye ye ilk gün geldiğin zaman bjk ye gelmiştin.
o zaman çok arkadaşıma demiştim ki -bu nasıl futbolcu la- hakkatende futbolcu değil martin, futbol yeteneği yok bu adamın. bu durumda bjk , trb bu adamı nasıl takımlarına almışlardı halen hayret ediyorum . bize nasip olmadı, ben oynuyaydım 50 tene martini elek felek ederdim. çok şükür bize de tahsil nasip oldu.. martin sivasspora yakışmıyor... |
[QUOTE=Akartuna58;540319]BU KIM TUM KIM BE TUM BUNA 1000 BASAR gördük senıde ersen ıyı ızledıkde hıc bısey yok[/QUOTE]
ya tum ilk geldiğinde de yerin dibine sokuyodunuz ne biçim adamsınız be sanki takımda herkes iyi oynadı bi ersen kötü oynadı gibi konuşmayın şuan ki sistem ve oyuncuların isteksizliği problemini çözünce erseni görüceksiniz o zaman da buralarda çıkıp süper transfer hey helal olsun yaşasın gibi yorumlarınızı görmeyeyim..... vefasızlar |
sanki bir tek ersen kötü oynadı gibi elleştriyosunuz ya.tek suç adamın mı yani
|
anderlet maçından önceki yorumlara bakın bide sonrakilere.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:09. |