![]() |
Cevap: Yiğidolar Belçika'ya Gitti
[FONT="Comic Sans MS"][B]Allah utandırmasın Sivassporum inşallah bu turu geçeceğiz..[/B][/FONT]
|
aslanlarım benim. yolunuz açık olsun. başarılar.
|
[QUOTE=sevda58;539193]Stadin yarisi nasil sivaslilarla doluyor anlamadim dogrusu, insallah tabi oyle olurda, rakip takim bukadar sivasliya yer ayirdimiki, yolunuz acik olsun, allah yar ve yardimciniz olsun.[/QUOTE]
ANDERLECHT SADECE 1000 KISILIK YER AYIRMIS SIVASLILARA, Dün GITTIM BILLET ALMAYA. BILLETLER 12 ve 21 euro. |
Allah yardımcıları olsun...Her zaman her yerde en büyük SİVAS
|
sivasspor belçikada Türkiye yi temsil ediyor.bütün seyircilerimize sonsuz teşekkürler.inşallah avrupa arenasındaki en önemli maçımıza Türk sivassporlu taraftarlar çok ilgi gösterir,maçıda kazanarak hem taraftarları yüceltir hemde ikinci maça rahat çıkarız.maça elbet her takımın taraftarını bekliyoruz,ts lu taraftarlarda buna dahil.tek ricamız bu maçtada olay çıkarmasınlar o kadar.şimdiden herkese sonsuz teşekkürler ederim sivasspor a da başarılar dilerim.
|
allahin izniyla gurbetcilerimize bayram yasatacaklar ....
bu turu mutlaka gecmeliyiz... |
Hadi Yolunuz Açık olsun çocuklar.inşallah kazanıp.Türkiyeye dönersiniz.Allah Yardımcınz olsun.Sivasspor!!!!
|
Maçı düşünmekten gece uyuyamıycam gibi :D
|
[QUOTE=GLoBe-Y-Gençlik;539199][B]Kardeşim Logo Avatar Rahatca Koymuşsun Senden Ricam Kaldır.
Biz Sizin Sitelerinizde Değil Sivasspor Bir Sivas Lafı Hemen Siliniyor.[/B][/QUOTE] usta aslinda genelleme yapmamak lazim.. rica ettigin için kaldiracagim ama resmen sansür oldu:) |
gazanız mübarek ola........................
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:48. |