![]() |
Cevap: Anderlecht - SİVASSPOR
çok heyecanlıyım. zamanda geçmiyor afff :confused: bi maç saati gelseydi.
|
[B]bu nasıl kadro ya?
beraberlik bize yeter ama o bile zor![/B] |
[QUOTE=ErkANkaragücü;539483]
MUHTEMEL 11'LER... SİVASSPOR Michael Petkoviç Pieter Mbema Sedat Bayrak Uğur Kavuk Hayrettin Yerlikaya İbrahim Dağaşan Erman Kılıç Musa Aydın Akeem Agbetu Yannick Kamanan Ersen Martin [/QUOTE] bu kadroda fena degil ama bence biraz fazla ofansiv olur nitekim deplasmanda oynuyoruz |
allah utandirmasin......
dualarimiz sizinle öncelikle erman abime sonra tüm takim arkadaslarina basarilar dilerim.. |
Haydi Sivas, Dünya Yiğido görsün....
İŞTE TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ ANDERLECHT Zitka, Juhasz, Deschacht, Wasilewski, Boussoufa, Polak, Biglia, Chatelle, Rubenilson, De Sutter, Suarez SİVASSPOR Petkoviç - Abdurrahman, Sedat, Yasin, Hayrettin - Mbamba, Musa, Onur, İbrahim Erman - Ersen Martin STAT: Brüksel Constant HAKEM: Craig Thomson (İSK) SAAT-TV YAYINI: 21:45 TRT-1 |
Kesin kadro açıklandı ;
İŞTE İLK 11... ANDERLECHT Proto Van Damme Juhasz Deaxschacht Wasilewski Boussoufa Biglia Polak Chatelle Suarez Desuter [B]SİVASSPOR Petkoviç Abdurrahman Sedat Yasin Hayrettin M'Bamba Musa Onur İbrahim Erman Ersen Martin[/B] |
[B]Of of of çok kötü Kamanan maça yetişmemiş ilk 11 de değil. Çok defansif bir kadro olmuşuz :([/B]
|
bizim defans oyuncusu mbemba önlibero mu oynayacak??? ben bir sey anlamadim valla
Ayrica 2. yari Kamanan girer |
Bulundugu yerde TW olmayan hemşehrilerimiz için tıklayıp burdan maçı canlı olarak izleyebilirsiniz [url]http://www.trt.net.tr/Canli/anasayfa.aspx?kanal=tv1&slv=0[/url]
|
herneyse kadroyu begendim aslinda mbemba önliberoda oynayabiliyor
yanliz keşke onur yerine murat erdogan oynatilsaydi, cünkü murat biraz daha tecrübeli |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:23. |