![]() |
Cevap: TSL//SİVASSPORUMUZ-trabzonspor
SİVASSPOR (4 - 2 - 3 - 1)
1-PETKOVIC 67-UĞUR 4-SEDAT 23-YASİN 58-HAYRETTİN 7-MUSA 8-İBRAHİM 18-CİHAN 11-ERMAN 28-ERSEN 14-KAMANAN Trabzonspor (4 - 5 - 1) 1-Sylva 18-Tayfun 23-Giray 16-Egemen 3-Cale 30-Serkan 8-Selçuk 28-Tjikuzu 20-Colman 25-Alanzinho 9-Gökhan |
[I][B]Konumuz Sivasspor - Trabzonspor .. Konu dışına çıkmayalım lütfen.. Boş tartışmalara girmeye gerek yok Yiğidolar..Hangi sitenin nasıl uygulama yaptığı da bizi ilgilendirmez. Mantık çerçevsinde herkes yorumunu yapabilir. Mantık dışına çıkanlara da forum yöneticileri müdahale eder zaten.. Yiğido misafirperverdir. İyi ağırlar güzel Sivasımıza gelenleri..Güzel goller izletir ;)[/B][/I]
|
ya bide skor tahmini adi altinda bi konu acin daha guzel olur tahminlerimizi yazalim
|
maçtan biraz önce çıktım geldimve ts maçı için inanın sabırsızlanıyorum...bu yürekle oynarsa takım ts galibiyetiyle lige başlarız..süper olur...büyük moral olur...takıma 1 orata saha ve 1 defans takviyesi şart...hızlı ve açıkları kapatan bir defans oyuncusu, ayaklarına hakim ve forvete dönük bir orta saha...sizo zaman görün bu takımı...
|
skor tahmin yarismasi vardi, ne oldu?????????????????????????
|
evet skor tahmini acin artik bekliyoruz:D
|
Uçmuyorum rahat bu oyunu sergilersek 3 farklı alırız. Tsnin erkeği biziz kendileride biliyor korktukları hissediyoruz değil mi. Geçen seneki gibi maç öncesi havalardalar ama yerin dibine sokmasınıda biliriz yaptıkda her zamn;)
|
[QUOTE=lazuk61;542519]2 takımada başarılar dilerim...bizim size karsı bi garez'imiz yok...demekki sizin varmıs...biz sizi sadece anadolu takımı kardeş takım olarak görüyoz...ileriye gidebilirdik kardeşlikte siz bilirsiniz...
MAÇ SKORUNA GELİNCE...SİVAS BİRAZ YORGUN ÇIKICAKTIR MAÇA...BÜLENT HOCA AS FUTBOLCULARI OYNATMIYABİLİR 2 YARIDA OYUNA ALMAK İSTİYECEKTİR..BİZDE BİR TEK YATTARA EKSİK...DOSTLUK KAZANSIN[/QUOTE] arkadaşım yorumun için teşekkür ederim ama heralde kimsenin garezi yok derken kendi adına konuştun.çeşitli spor sitelerindeki forumlara bi gir de gör bakalım hemşerlierin neler yazıyo neler,bide küfre müsait olan yerlere gir,örneğin youtube'ye.bu iş böyle sizle bizle çözülmez yani siz suçlusunuz biz sütten çıkmış akkaşığıyız gibi bi mantıkla bu işi çözemezsiniz.şüphesiz bizimde suçumuz vardır,ama biz kimsenin karşısına geçipte biz sizin abiniziz bize saygı duyacaksınız,biz şu kadar kupa aldık şu kadar oyuncağımız var gibi saçmasapan şeylerle bizi aşağılamaya kalkamaz.kusura bakma arkadaşım çokta ağır konuşmamaya çalışıyorum,sürçülisan ettiysemde artık kusuruma bakmayın.geçen sezon olduğu gibi trabzonlu arkadaşlar yine gelirler onları yine ağırlarız paşalar gibi,çaylarını çorbalarını içiririz ama 3 puansız göndeririz İNŞALLAH.bizimde kimseyle bir husumetimiz yok ALLAHa şükür.misafdir gibi gelenin başımızızn üstünde yeri vardır |
öncelıkle 2009-2010 sezonu sıvassporumuza ve turk futboluna hayırlı olsun.inşallah bu sezonda lıge renk katacak ve sampıyonluga oynayabılecek bı takıma sahıp olabılırız. trabzonspor bu sene nokta transferler yaptı ve cok ıyıler gordugum kadarıyla. bızım ıcın cok zor bı mac ama bugun kı oyun da bana bırazda olsa umut verdı.ınsallah lıge 3 puanla baslamak nasıp olur takımımıza. yenılenmıs stadımızı doldurup sezonun ılk galıbıyetını ızleme fırsatı bulur ınsallah sıvasdakı hemserılerım..
|
[IMG]http://img44.imageshack.us/img44/4564/hamsi.jpg[/IMG]
[B]Hamsuleri Yavaş Yiyun ha Uşağım.....[/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:39. |