SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kura Yarın Çekiliyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26656)

adres58 06.08.2009 12:38

Cevap: Kura Yarın Çekiliyor

[QUOTE=Metal Gear;543569]Celtic şampiyonlar Liginden elendi mi yahu?:S[/QUOTE]

Poli Timişora ve Celtic tur atladı ayrıca Shaktar ise elendi.. Hesaplar karışabilir... Nihayetinde Anderlecht ayarında veya daha üstün rakipler bizi bekliyor İşimiz transfer olmazsa çok zor...

GokhanTurna 06.08.2009 13:02

Austria Wien - AEK Atina - Hapoel Tel Aviv - Litex Lovach - Toulouse - Odense - Lech Poznan

Bu takımlardan biri gelirse eleriz diye düşünüyorum diğer rakipler bizi çok zorlar.

kızılova 06.08.2009 13:31

Kurada Roma nın çıkmasını istiyorum.
Sivassporun Avrupa da ünlü bir Takımı hem sivasa getirecek hem de Avrupa liğinden saf dışı edecek bu sonuç sivasın ününe ün katar.
Sivasspora başarılar dilerim.

GuVeN 06.08.2009 14:31

[QUOTE=kızılova;543684]Kurada Roma nın çıkmasını istiyorum.
Sivassporun Avrupa da ünlü bir Takımı hem sivasa getirecek hem de Avrupa liğinden saf dışı edecek bu sonuç sivasın ününe ün katar.
Sivasspora başarılar dilerim.[/QUOTE]

gruplara kalmaya hak kazanana kadar gaza gelmesek:) gruplara kalalım da oyle gelsınler. anderlecht ders olmamıs herkese:)

_bling_lady- 06.08.2009 14:39

hakimizda hayirlisi neyse o olsun !!
INSALLAH turuda geceriz

Salim58 06.08.2009 14:50

[B]takım yeterki havasını bulsun jkim gelirse gelsin hiç farketmez yeterki güzel futbol oynayalım[/B]

cabuker 06.08.2009 15:09

[QUOTE=58güven58;543728]gruplara kalmaya hak kazanana kadar gaza gelmesek:) gruplara kalalım da oyle gelsınler. anderlecht ders olmamıs herkese:)[/QUOTE]

sana katılıyorum bu turda kolay bir seri başı ile eşleşirsek çok iyi olur sonra gruplarda nasıl olsa baba bir tane gelecek bizim guruba :)

musti1 06.08.2009 16:33

sivasim için rakip farketmez yeterki yigido gibi oynasin.....

musti1 06.08.2009 16:34

insallah fransadan bir rakip duserde gider sivasimi izlerim :D

tuffi5819 06.08.2009 17:01

bosunaaaaaaaaaa heveslenmeyin almanyadaki yigidolar yinee ya belcika cikacak yada holanda
destek olur diyonuz almanyada ne o belcikada kotumuydu destek ilk 20dk bi baksaydin nasil destek vardi mac iyi gitseydi cosardik ama kader napalim hayirlisi olsun
ama yine ya belcika yada holandada cikacak yigidolara
almanyada olsa yine gideriz simdiden hazirliklara basliyalim hadi bakalim almanya holanda cikarsa orda ki yigidolari gorelim bilet bize bulacaklarim mi bize hain sivaslilar diyen oldu belcikanin sivaslilari pis diyen oldu gorecegizzzz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:44.