SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kadro Yetersiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26727)

abdulhadi 10.08.2009 11:07

Cevap: Kadro Yetersiz

walla burda ki anderleth macı hariç son 1 aydır bu takım fark yiyor. yeni mi anlaşıldı transferin şart olduğu.

oquzh4n58 10.08.2009 11:12

Cevap: Sivasspor'da Alarm Verildi

TRANSFER SEZONU BITECEK DAHA 2 TANE TRANSFER EDELIM DIYONUZ LISTEDE ADAM BILE YOK UNUTUN ILK 10 'DA KALIRIZ BIZ

Yadigar Barcin 10.08.2009 11:19

Yerinde bir karar, zararin neresinden dönülürse dönülsün, kardir...
Hele sükür ya bizlere kulak verdiniz, yada kendiniz gördünüz, gidisatin iyiye gitmedigini..
Insallah iyi Transferlerle Lige tekrar merhaba diyebiliriz en yakin zamanda..
Simdiden tesekkürler, eksiklerimizi farkettiginiz icin ve önlem almak istediginiz icin....

skep06 10.08.2009 11:34

Savunmamız çok ağır.Çabuk düşünüp hızlı hareket edebilen hamle zamanlaması iyi ve topu oyuna sokabilen bir stoper şart

Orta sahaya; fizikli gerektiğinde sert oynayabilen pas yüzdesi iyi olan bir ön liberoyla,topu iyi saklayabilen ince paslar atabilen çalım yeteneği olan frikik kullanabilen uzaktan şut atabilen bir 10 numaraya ihtiyacımız var.

Şimdi herkes diyecek böyle adamları bu saatten sonra bulabilirmiyiz diye.İyi bir araştırma yapıp kesenin ağzını açarsan bulursun.

myyiğido58 10.08.2009 11:47

inşallah sezon boyunca böyle oynamayız

NazdrowyA 10.08.2009 11:52

komic ya adamlara bak ne guzel yonetim daha yeni topLAniyorlar daha yeni transfer karari aliyorlar:)) YAZIKacele etmeyin ya alttan alin ...........................

atrium58 10.08.2009 11:59

bu saatten sonra alınan yabancıların bize avrupa kupalarında hiç bir hayrı olmayacak. Zaten doğru dürüst transfer yapılacağınıda zannetmiyorum. Yönetim şimdiden başarısızlıklar için kılıf aramaya başladı galiba. Polyanacılığı bırakında gerçekçi olun.

GokhanTurna 10.08.2009 12:01

Her zaman haftaya deniyor sıkıldım ben bu işten. Fener ve Shaktar maçlarıda gidicek bari hüsran yaşamayalım:confused:

Tuncay 10.08.2009 12:03

Benim umudum her zaman vardir. Sivasspor artik oturmus bir takimdir. Bu yenilgi ve yenilgiler normaldir hic morelinizi bozmayin. Tek yapacagimiz taraftar olarak iyi gun de kotu gunde arkasinda durmak.

alben 10.08.2009 12:05

BIRAK BULENT HOCA BU TAKIMA TA BAŞINDA BELLİYDİ ORTA VE DEFANS ADAM LAZIM OLDUNU.. SEN HALA ONURDAN BİŞEYLER BEKLEDİN .. MBEMBA KİM YA SEN BUNU ALIYOSUN .. DAHA 20 YAŞINDA NE ANLAR ŞAMPİONLAR LİGİNDEN SÜPER LİGDEN .. SENİ SEVİYORUZ SEN DE ADAM Gİ Bİ TAKIM KUR .. YENİLEİM AMA ADAM Gİ OLURMU ...

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:14.