![]() |
Cevap: (İSTDER) SİVASSPORA KALDIĞI YERDEN DESTEĞE
[COLOR="Red"][B]ANADOLU YAKASINDAN ARAÇLA GELECEK OLAN VARSA LÜTFEN BİZE BİLDİRSİN[/B][/COLOR]
|
[B]Takımımızı oralarda yalnız bırakmayacağınız için şimdiden teşekkürler...[/B]
|
haydi arkadaşlar sivasımızı havalimanında karşılayalım iyi günde de kötü günde de takımımızın yanında olalım.
|
takımımıza her yerde destek çıkanlara teşekkürler.
|
Abi Benide Yazın Bende Geliyorum...!(+1)
|
[COLOR="DarkRed"][I][COLOR="DarkOliveGreen"][B][U]TEPE ÜSTÜNDEN MURAT KANIK GELECEK ARABASIYLA BAŞKA GELECEK VARSA ARABAYLA LÜTFEN BİZE ULAŞIN[/U][/B][/COLOR][/I][/COLOR]
|
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;546907][COLOR="DarkRed"][B]HAYDE YİĞİDOLAR ŞAMPİYONU KARŞILAMAYA GİDİYORUZ[/B][/COLOR]
[B]İstanbul[COLOR="Red"] SİVASSPOR [/COLOR]Taraftar Derneği Desteğe kaldığı yerden daha güçlü devam ediyor Pazar Akşamı Oynanacak olana Fenerbahçe - [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR] Maçı için 15.08.2009 tarih ve 12:00 İstanbula Gelecek olan Gururumuz Gönüllerin Şampiyonu [COLOR="red"]SİVASSPOR[/COLOR]'umuzu Havaalanında karşılamaya gidiyoruz Tüm istantanbuldaki[COLOR="red"] SİVASLILARI [/COLOR]bekliyoruz[/B] [B]Gelecek olanlar 1: Murat SARI 2: Recep YÜKSEL 3: Ali SARI 4: Oğuz SARI 5: Yavuz SARI 6: Emre YÜKSEL 7: Ömer COŞKUN[/B] [IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=11574&token=92993[/IMG][/QUOTE] [B]Bende orda olacam İnşallah hayde yiğidolar 15.08.2009 c.tesi saat 12:00 da havaalnındayız [/B] |
300 bin nüfusuyla 3 milyon nufuslu şehirlerin hayel edemeyecegi başarıları tattırdı bu takım bize bunun tadını çıkaralım arkadaşlar murat kanık ta hava alanın da olacak takımını destekleyecek murat tepe üstün den saat 11 de cumartesi vay ben gör medim vay ben duymadım demeyin irtibat tel 0532 354 39 22
|
[QUOTE=murtes;547270]300 bin nüfusuyla 3 milyon nufuslu şehirlerin hayel edemeyecegi başarıları tattırdı bu takım bize bunun tadını çıkaralım arkadaşlar murat kanık ta hava alanın da olacak takımını destekleyecek murat tepe üstün den saat 11 de cumartesi vay ben gör medim vay ben duymadım demeyin irtibat tel 0532 354 39 22[/QUOTE]
Teşekkürler Murat abi ayağaına emeğine sağlık haydi gençlik YİĞİDOLAR GELİYOR İLİMİZ SİVAS LAKABIMIZ YİĞİDO BİZLERDE GURBETEKİ YİĞİDOLAR OLARAK ÖZELİKLE GENÇ YİĞİDOLAR [B]YİĞİDOGENÇLİK[/B] OLARAK ORDAYIZ [B](İSTDER)[/B] |
İmkanı olan herkes gitmeli. Yoksa lafta büyüklerle yarışıyoruz ama bir karşılamaya gelince eğer karşılayamıyorsak yazık bize. Elalem, meşalerle, davularla, bayraklarla ortalığı inletiyor be. Bizim ne eksiğimiz var. Bence arabası olan abilerim yanlarına gelmek isteyenleri alsın götürsün.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:50. |