![]() |
Cevap: Fenerbahce - SİVASSPOR
ben kazanacagimiza inaniyorum kazanirsakda sürpriz olmaz
|
şu ibrahim dağaşanı o kadar büytüüler çok iyi diye..neresi iyi be..geçen sezon bilica var diye defans iyi di şimdi defans kötüleşince ibrahimin iyi olmadığı ortaya çıktı..defansif yönü zayıf,ofansif yöne desen zaten sozon başı 1 gol bile zor atıyo..eee neresi iyi şimdi bu adamın..ibo nun yerine mutlaka kaliteli yabancı bir önlibero lazım..ya da sezer badur bir an önce iyileşmesi lazım
|
fener milyonlarca deniz mili uzaklıktan ğelen yiğit lerin daha gemisinin heybetini görmeden top atışlarıyla yıkılır.kaptan sen feneri yiğitlerinden ve o yiğitlerin arkasındakı tüm sivaslılardan koru.:
|
[QUOTE=besyo_cu;547883][B]Ben bu maçtan çok ümitliyim en kötü berabere kalacağımıza inanıyorum.
Fener maçlarında hep süpriz adamlar ön plana çıkıyor önceki yıllarda Mehmet Yozgatlı kadıköydeki son maçta ise Uğur Boral macın yıldızı olmuşlardı. Geriden gelen adamlara önlem almamız lazım. Bunu son ts macında çok iyi gördük.[/B][/QUOTE] Osman bence beklentilerini bir puan bile üzerine kurma...sonra hayal kırıklığı daha büyük olur...açık konuşmak gerekirse şerefli bir mağlubiyete razıyım ... |
[QUOTE=sensetik;547909]Osman bence beklentilerini bir puan bile üzerine kurma...sonra hayal kırıklığı daha büyük olur...açık konuşmak gerekirse şerefli bir mağlubiyete razıyım ...[/QUOTE]
[B] Hocam iyi zamanımızda fener bizi hep yendi şimdi kötü zamanımzda biz puan alacağız diye düşünüyorum. Ters döngü yani bilmıyorum neden ama bençok ümitliyim bu maçtan.[/B] |
[B]Bu güne kadar oynadığımız, F.b maçlarında 19 gole karşılık.
Sivas spor'un 10 golü var bu oyuncu kadrosuyla her ne kadar yeneceğimiz şans işi olsada Yiğidolara güveniyoruz Ne yapalım yemmekte var yenilmekte Hadi Sivas spor başarılar alın bu maçıı. Ben Türküm, Türk esir olmaz. Ben Türküm, Türk Devletsiz olmaz. Ben Türküm, Türk Bayraksız olmaz. Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz. Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz... [/B] |
[COLOR="Green"][FONT="Comic Sans MS"][B]Fenere karsi sansimiz bir turlu gulmedi, ama insallah bu macta gulecek, bekleyip gorecegiz........[/B][/FONT][/COLOR]
|
ya fener de olsa barcelona da olsa bu maç oynanacak ve defans yapan ve iyi kapanan bir takımız kritik hatalar yapmazsak ve kamanan da hırslı oynarsa bu maçı alırız.
fener denizliyi geçen hafta zor yendi diyebilirim. biz denizliden 2 kat daha iyi bir takımız feneri yeneceğimize inanıyorum. |
[B]EN AZ 1 PUAN DİYORUZ HAYDİ YİĞİDOLAR YARIN İNŞALLAH PUAN VEYA PUANLARLA TANIŞIYORUZ.[/B]
|
Abdurrahman Dereli Nerde?Neden Kadroya Alinmiyor? Ogrenemedik Gitti
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:14. |