![]() |
Cevap: Tribünde 50 Sivassporlu (FB-Sivas)
arkadaslar oyle fener tribününde feneri destekleyen sivaslılara sivaslı demek bile gerekmez. bugüne kadar istanbul takımlarını tuttun da eline gecti. ama sivasspor sadece senin takımın, iyi biseyler yaptıgında sana özel oldugunu hissettiren bi takım ya da en azından ben öyle hissediyorum. merkez emre kardesim sana da katılıyorum kız arkadasının ya da cocugunun boynuna baska takımların kaskollerini takıp mac seyretmeye getiren insanlara tepkimizi en azından simdilik sivasta koymalıyız. bizim insanlarımızın hala kafası basmıyo, sivas artık süper lig de tutacaksan ya sivası tam tutacaksın ya da hiç tutmayacaksın. zaten sivassporun kendisini yarım yamalak destekleyenlere ihtiyacı yok.
|
[QUOTE=besyo_cu;548652][B]Hemşehrilerimiz takımımıza güvenmıyor ve ne yazıkki oynadığımız oyun zevk vermıyor birde bu kadıköyde fb maçıyssa daha bi çekilmez oynuyor sivasspor biletlerinde 55 ylt gibi çok yüksek bir rakam olunca 50 kişi bile fazla. Düşününün bir evden 2 kişi maca gidecek olsa 110 lira.
Eski mücadele eden hırslı oynayan kazanmak için herşeyi yapan Sivasspor olsa biletler ne olursa olsun alınır takıma destek sağlanırdı ama artık taraftara suç bulmayı bırakalım birazda taraftarı taraftar yapan hareketlendıren , türübüne çeken oyunculara bakalım. Ersen Martini izlemek için Allah aşkına kim gider stadyuma ?[/B][/QUOTE] olur abi o zaman takım kötü diye sivasda deplasmanda kımse maca gitmesin..sezon sonuna dogru takım kume dusmeye oynasın takım kötü diye gitmeyelım...boyle mantık yok bana göre...isterse 70 lıra olsuın senn istanbulda 3 mılyon sıvaslından 1.000 kısı veremıcek durumdamı 50 lırayı...lafa geldıgınde dost muhabbetınde herkes sivassporlu ama desteşe geldınde ? |
ya 55 liraya çok denilmiş ama o fb yalakası sivaslılar dünyanın parasını veriyorlar fener cimcom maçlarına....ayıp beyler ayıp...ama kızmıyorum ki sivasta bile bir ssürü sivaslı! bjk gs fb maçlarını rakip taraftar arasında seyrediyor.....:(
|
[QUOTE=merkez_emre;548664]olur abi o zaman takım kötü diye sivasda deplasmanda kımse maca gitmesin..sezon sonuna dogru takım kume dusmeye oynasın takım kötü diye gitmeyelım...boyle mantık yok bana göre...isterse 70 lıra olsuın senn istanbulda 3 mılyon sıvaslından 1.000 kısı veremıcek durumdamı 50 lırayı...lafa geldıgınde dost muhabbetınde herkes sivassporlu ama desteşe geldınde ?[/QUOTE]
[B] Emre zaten kaçmaya meyilli bir çok taraftarımız var birde benım yukarda saydığım durumlar olunca kimse 55 lira verip gitmez maca sen benden daha cok türbünün içerisindesın bunu Fanatik olarka değilde maçtan maça giden bağırmağan birisi olarak düşünsene ? Zaten Sivassporlu fanatiklerımızın maddi durumuna baktıgın zaman kıt kaanat geçinenen kişiler oldugu belli birde dediğim gibi maç İstanbulda adamlar zaten zor geciniyor. Birde aileden 2 kişinin maça giderse... ?[/B] |
40 atlı akınlarda çocuklar gibi şendik,
40 atlı o gün koskoca orduyu yendik... Arkadaşlar şurası bir gerçek lütfen bunu kabul edelim bakın buraya gelen iyi yada kötü bişiler yazan insanlar inanın Sivas aşığı insanlar burda kimsenin birbirini kırmaya hakkı yok... Adam Sivas sevdalısı ki buraya üye olmuş buraya içini döküyor birşeyler yazıyor, elinden geldiği dilinin döndüğü kadar akıl veriyor herkes yorum yapıyor, birileri görür ders çıkarır diye... Daha geçen hafta ts maçı öncesi bir baba dayı ve yeğenin hikayesi -(dayı sorar) hangi takımı tutuyon? -(yeğen) fenerbahçe. -(baba) sivası tutmuyonmu? -(oğlu) tutuyomda en çok feneri tutuyom... Bakın Sivasta her zaman azımsanmayacak sayıda fenerli vardı hala var biz şampiyon olsakta var olacak... Ama kusura bakmayın bu angutlar hiç bir şeyin farkında değiller bugün Sivasa uçak kalkıyorsa bugün Sivasa 5 yıldızlı otel lafı geçiyorsa, bugün Sivas gerçekten güzel bir şehirse hepsi Sivassporun sayesindedir... |
ben şahsen bılet fıyatı pahalıydı bahanesıne gülüp geçiyorum..taraftarlık boyle bıse ıste..azcık kendını kasacaksın,macdan sonra ıkı gun ac kalacaksın.yerı geldımı mangalda kul bırakmayız soyle buyuguz boyle buyuguz dıye onla bunla bılmem ne yarıstırırız ama bugun bı kez daha bellı oldukı sıvassporumuz buyuk takım mı degıl mı bılmem ama bu taraftar yerın bın kat dıbındedır emın oldugum tek konuda budur.ovunup dururuz mılyonlarca sıvaslı var ıstanbulda falan dıye ama boş benım gozumde bundan sonra istanbulda sadece 50 tane sıvaslı var..
|
[QUOTE=58güven58;548674]ben şahsen bılet fıyatı pahalıydı bahanesıne gülüp geçiyorum..taraftarlık boyle bıse ıste..azcık kendını kasacaksın,macdan sonra ıkı gun ac kalacaksın.yerı geldımı mangalda kul bırakmayız soyle buyuguz boyle buyuguz dıye onla bunla bılmem ne yarıstırırız ama bugun bı kez daha bellı oldukı sıvassporumuz buyuk takım mı degıl mı bılmem ama bu taraftar yerın bın kat dıbındedır emın oldugum tek konuda budur.ovunup dururuz mılyonlarca sıvaslı var ıstanbulda falan dıye ama boş benım gozumde bundan sonra istanbulda sadece 50 tane sıvaslı var..[/QUOTE]
katılıyorum sana kardeş.50 tane sivaslı var... |
SİVAS'ta Fb gelecek diye otobüs kaldıran,FB yalakalığı yapan 3 milyon kişidense 50 CESUR YÜREK YETER DE ARTAR BİLE.
|
[B]Söylenecek ne kalmışki?
Takım iyi değildi gitmedik!!!! Taraftarın parasımı vardıki gitsin!!! Yenileceğini biliyorduk!!! Çoğu fb seyircisi Sivas'lı.:mad::mad: Hepside doğru herkez dilediği gibi yazar bu bizim rengimizdir. Bence Sivas spor'a yeteri kadar destek yok tabiki bu durumlardan dolayıdır. Ama tek bildiğim Destek olmamız gerektiği bir Sivas'lı ve Sivas spor'lu olarak biz kendimize bakalım ne yapabilirsek elimizden ne gelirse onu yapalım burda olmamız bile destek amaçlı [/B] |
istanbulda zengin sivaslilar zaten baska takim taraftari geriye kalan fakir kesim eestekcilerimiz onlarda ekonomik durumdan pek ic acici degil
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:07. |