SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yönetim Başarıdan Emin (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=26828)

Aydogan58 17.08.2009 17:03

Cevap: Yönetim Başarıdan Emin

nerde o eski sivasspor ???

gecen sene basindan alinti :
Sivasspor, gerek sahaya yayılışıyla gerekse futbolcuların maça istekli başlayışıyla, ne istediğini belli eder bir görüntü sergiledi. Son haftaların formda takımı Denizlispor’a karşı savunma güvenliğini bırakmayarak hızlı ataklarla oyunda hakimiyeti kısa sürede ele geçirdiler ve bunun neticesinde de ilk yarıda istediği sonucu aldılar.

Bülent Uygun Mehmet Yıldız’ı pivot forvet oynatıp rakip savunmayı rahatsız ederek geride atağa kalkan oyunculara boş sahalar yarattı ve bu boş sahalardan formda isimler Tum, Musa, Kamanan ve Murat Erdoğan iyi yararlanınca Sivas çok rahat öne geçti. Kaleci Petkoviç ile önünde oynayan Bilica ve Sedat da çok iyi uyum içnde göründüler. Sivasspor ilk yarıda aldığı skorun rahatlığıyla ikinci yarıya daha sakin başlayınca Denizlispor pozisyonlar yakalayıp tehlike yarattı. Artık görülen gerçek şu ki Sivasspor takım olmuş. Futbolcular birbirlerini seviyorlar birbirlerinin eksikliğin kapatmaya çalışıyorlar ve maçlarda rahat oynuyorlyar. Türkiye’deki çoğu takımlardan üstünler ve maçları kolay kazanıyorlar.

yasin2452 17.08.2009 17:07

[QUOTE=kiNgSiZe58;548817]büyük konusdukça, takıma nazar değiyor. hep insallah diyeceksiniz

sana çok katılıyotum arkadaşım fikret her mağlubiyetten sonra çıkıp konuşuyor la oğlum bırak konuşmayıda takımın ölüyo ona çare bul yok uçağa binermiş 6-0 dan sora yok lige çok iyi başlangıç yaparmış yok fenerbahçeyi yenerse şaşırmayınmış şimdide çıkmış 12 hafatada 5. olurmuş la kardeşim ağzını hayıra aç şu takıma bi çare bul sonra çık konuş:D:D

SenSetik 17.08.2009 17:08

[QUOTE=yasin2452;548876] fikret her mağlubiyetten sonra çıkıp konuşuyor la oğlum bırak konuşmayıda takımın ölüyo ona çare bul yok uçağa binermiş 6-0 dan sora yok lige çok iyi başlangıç yaparmış yok fenerbahçeyi yenerse şaşırmayınmış şimdide çıkmış 12 hafatada 5. olurmuş la kardeşim ağzını hayıra aç şu takıma bi çare bul sonra çık konuş[/QUOTE]

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kangalliahmet 17.08.2009 17:23

sizden bi halt olmaz siz taraftarmısınız üç beş çapulcu çıkmış ahkam kesiyosunuz siz ne işe yararsınız? kimi adamın siyasi kimliğini karalıyo kimi ne dese laf olsun diye beğenmiyo siz nesiniz taraftarmı? sizlerin her yaptığı ne iş olursa olsun dört dörtlükmü çıkıp ne deseydi durumumuz içler acısı kesinlikle küme düşecez falanmı 4 sene içinde 2. ligden alıp getirende bu yönetim daha 2 maçta yönetinicize atacak kadar cahilsiniz bari susunda adam sansınlar sizi! uğur kavuğu oynatması hataydı dedi ki çok haklıydı eleştirdiniz şimdi kimseyi eleştirmedi yine eleştirdiniz , en iyisi fazla konuşmayın yada tribünlerde gittiyseniz tabi! çekişrdek yemeye devam edin...

yasin2452 17.08.2009 17:28

[QUOTE=kangalliahmet;548884]sizden bi halt olmaz siz taraftarmısınız üç beş çapulcu çıkmış ahkam kesiyosunuz siz ne işe yararsınız? kimi adamın siyasi kimliğini karalıyo kimi ne dese laf olsun diye beğenmiyo siz nesiniz taraftarmı? sizlerin her yaptığı ne iş olursa olsun dört dörtlükmü çıkıp ne deseydi durumumuz içler acısı kesinlikle küme düşecez falanmı 4 sene içinde 2. ligden alıp getirende bu yönetim daha 2 maçta yönetinicize atacak kadar cahilsiniz bari susunda adam sansınlar sizi! uğur kavuğu oynatması hataydı dedi ki çok haklıydı eleştirdiniz şimdi kimseyi eleştirmedi yine eleştirdiniz , en iyisi fazla konuşmayın yada tribünlerde gittiyseniz tabi! çekişrdek yemeye devam edin...[/QUOTE]

ya kardeşim biz sivasspor tarafatarı olarak sivasspormuzun daha çok başarılı olmasını istiyoruz adam çare bulsun yönetimle oturup konuşsun ama bu adam ne yapıyo sadece konuşuyo allah çene vermiş karı dırdırı gibi

fatihtuztas 17.08.2009 17:37

ya siz neden fikret ünsala laf söylüyorsunuz anlayamıyorum adam çıkıp konuşur basın sözcümüz değil mi?sivasspor tüm kadrosuyla bir ailedir ve bu ailede fikret ünsal da vardır.

superglam 17.08.2009 17:41

Fikret ÜNSALa teşekkür ederiz biri çıkıp açıklama yapmasını bekliyorduk bizi rahatlattı.. İçimizde bile SİVASSPOR sözcüsünü çekmeyen insanlar var sanırım bıyığı batmış olmalı onlara... Sivası Adam gibi destekleyin bıyık batmasın size..

KIZILCAN 17.08.2009 17:46

Hazırlık maçları,Andertlect ve lig maçları gösterdi ki bu takımın toparlanması zaman ister.orta sahamız ve forvetimiz olmadığı sürece bu takım iki üç haftada bir ama hakederek ama şansına galip gelir.kendi yağıyla kavrulur gider.

superglam 17.08.2009 17:55

Önce Futbolun galibiyet beraberlik ve mağlubiyet üzerine kurulduğunu bilmemiz lazım...

Geçen yıl:

1. [COLOR="red"]hafta Gaziantepspor 1 - 0 Fenerbahçe [/COLOR]
2. hafta Fenerbahçe 2 - 0 Belediyespor
3. [COLOR="Red"]hafta Hacettepe 2 - 1 Fenerbahçe [/COLOR]

kimse fener ligden düşecekdemedi... Dolayısıyla SİVASSPORA haksızlık yapmayın...

PRIMERA_58 17.08.2009 18:05

[B][FONT="Arial Black"]ALLAH AŞKINA BİRAZ SUS FİKRET ÜNSAL!!! TARAFTARI BİLE ÇİLEDEN ÇIKARTIYORSUN... RAKİP TAKIMLARIN TARFTARINI DÜŞÜNEMİYORUM... BİR SİZ BİRDE BÜLENT UYGUN BİRAZ SUSUN...BİRAZ BAŞKANDAN KONUŞMA DERSİ ALIN...AZ KONUŞUP ÖZ KONUŞUN...
ZAMANINDA SİZ DEĞİLMİYDİNİZ FB İÇİN ESKİ AŞKIMIZ DİYEN...UNUTMAYINKİ ESKİ AŞKLAR HEP DAHA DEĞERLİDİR....
NEDENSE FUTBOLCULARIMIZDA SADECE FB'Lİ FUTBOLCULARA CENTİLMEN NAZİİKLER..ADAM FAUL YAPIYOR TOP OYUNA GİRİYOR MESELA ONUR KARDEŞİMİZ HALA ÖZÜR DİLİYOR..
YAPMAYIN ARTIK ŞU FB .................... BİZE YAKIŞMIYOR.YAPTIKLARI İYİYİKLERİ UNUTMUYORUZ DA SAYENİZDE ADIMIZ FB'NİN PİLOT TAKIMINA ÇIKTI.[/FONT][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:26.