![]() |
Cevap: Shakhtar Sivas`a Geldi!
Burda 0-0 orda 1-1 tur bizim.Kaybetmeyiz ama kazanamayız da...
|
inşallah doğru düzgün bi skor elde ederiz
|
onlarin ucak indiginde benim ucagim kalkisa hazirlaniyordu bugun,iste o an iste bugun gurbete bir kez daha isyan ettim gencligim 4 eylul stadinin bos betonlarinda gectikten sonra bir dunya devi sivasima maca geliyor ve ben gidiyorummmmmmmmmm
|
[B]Hoş gelmis sefa gelmiş Sivas'ımıza çok güzel keyifli bir maç izleyeceğiz Sivas spor yiğidoları sizlerle kalbimiz dualarımız[/B]
|
hosgeldiniz sefa getirdiniz,,
buyrun oturun yiyin icin gezin dolasin,,sikilip büzüsmeyim,, eviniz deki gibi rahat olun yav........ tehhh uzaklardan özel ucaklarinan zahmet edip gelmisiniz ,,bizler misafir perver insanlariz ........ yarinki maci size veririz olur biter................................... |
[QUOTE=Aydogan58;550059]hosgeldiniz sefa getirdiniz,,
buyrun oturun yiyin icin gezin dolasin,,sikilip büzüsmeyim,, eviniz deki gibi rahat olun yav........ tehhh uzaklardan özel ucaklarinan zahmet edip gelmisiniz ,,bizler misafir perver insanlariz ........ yarinki maci size veririz olur biter...................................[/QUOTE] [B]misafir perverlikten bahsetmişsin ama ağzın öyle konuşmuyor bu kelimeleri yakıştıramadım size biraz saygılı olun [/B] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:58. |